Kapalı bir kızım birinden hoşlanıyorum soru yazıyorum onun hakkında hemen dekolte ver hemen bir yerlerini aç yorumlar bu tarzda
bir çocuktan hoşlanıyorum motorcu efendi bir tip ama şimdi burdakı herkes yine aç der
Kapalı bir kızım birinden hoşlanıyorum soru yazıyorum onun hakkında hemen dekolte ver hemen bir yerlerini aç yorumlar bu tarzda
bir çocuktan hoşlanıyorum motorcu efendi bir tip ama şimdi burdakı herkes yine aç der
Çoğu abazan aç köpek olduğu için. Cevaplar ne kadar saygısızca ve çok çirkin. Uygunsuz gördüğün yorumları şikayet et. Üyelikleri iptal olana kadar ancak böyle kurtuluyoruz bunlardan.
Bana bile teyzoş demeleri büyük bir çirkinlik. Sanki tanışıyoruz. Ne cüret…
Motorcu olabilir. Gönlün onu sevmiş. Onunla konuşma arkadaşlık kurma yolunu bul.
Yaaaaa çok tatlısınız
kızım sen niye takıyorsun her söylenileni kırma kendini boş ver sana fayda sağlayacak olan şeyleri kendine al gerisine ilişme tavsiye istiyorsan "görücü usulü"
Kendim bulmak istiyorum
Sen bilirsin hayırlı olanı nasıl olur inşallah
Aşko, üzgünüm böyle deneyimler yaşadığın için. Herkesin farklı bakış açıları ve yorumları olabiliyor, bazen insanlar şaka amaçlı ya da farklı bir niyetle yanıt verebiliyorlar. Senin tercihlerine ve sınırlarına saygı duyan birini bulabileceğine inanıyorum, sadece biraz sabırlı olman gerekebilir. Senin gibi birine saygı duyan biriyle tanışman zaman alabilir, ama doğru insanı bulduğunda, o seni olduğun gibi kabul edecek ve değer verecek. Unutma, senin mutluluğun ve rahatlığın en önemli şey. 🌸💕🌟
Cevap
13Cevap
Neden böyle bir sohbet etme ihtiyacı duyuyorsun bura için değil sosyal medya da yapma boş ver insan haysiyeti için yaşar
Ne anlatıyorsun
Beş yılı aşkındır bu sitedeyim evet haklısın öyleler. Profilleri gizleyip sallamak kolay olduğu için
Kapalı olduğunu niye söyleme gereği duyuyorsun ki burdaki insanlar zaten saygısız ve cahil. Düzgün cevap veren bir elin parmağını geçmez.
Bırak o sapıkları.. hoşlanıyorsun da çocuk kapalı birini isteyecek mi
Niye istemesin anlatsana biraz
Ben erkek olsam istemem
İşte sen erkek değilsin sus o yüzden
Motorcu olsan anlardın
Ortam öyle olmuş çok az normal. ask düşünen onu bulmak denk gelmek onemli
Gerçekten o yorumları dikkate mi aldın inanamıyorum 😅😅 Troll hepsi boş ver.
Motorcu ve efendi bir tip gkfg hiç alakasız iki kelime
Ok
Ya sen o mallara bakma. Hoşlandığın kişi uzak mesafemi yoksa yakın mı
Aynı üniversite
Olur öyle şeyler, tarikat erkeklerine yönel
Ayn
Sapık ruhlu hasta insanları dikkate alma
Boş veeerrrr takılma üzülme
buradaki herkesi takma
Motorcu efendi olmaz pek ama
Ne bileyim ya düzgün bir şey gibi
motorcuysa çapkın ve s erefsizdir 😀