Evlenmeyi hiç istemiyorum ya ayakları yere basan 25 yaşında bi kadınım. Var mı benim gibi düşünenler

Büyüyü bozar
Büyüyü bozmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlenmeyi hiç istemiyorum ya ayakları yere basan 25 yaşında bi kadınım. Var mı benim gibi düşünenler

Evlenmek aşkı bozmaz. Birbirini iyi tanımayan, iyi kötü yönlerini açığa vurmayıp sonradan çıkan şeyler güveni azalttığı için o yüzden aşkı zedeliyor
Hayatına alacağın kişiye bağlı adam olursa o büyü gerçeğe dönüşür ve rüya gibi gelir zaten. Hiç uyanmak istemediğin çok güzel bı düş.
Lakin öbür türlü insanlarla birlikte olursun büyü bozulsun da kurtulayım havalarına girersin.
Eğlenilecek insan çok ama evlenilecek adam az ve nadirdir.
Önemli olan bulunca kıymetini bilip değer vermek lazım onun dışında gerisi teferruat.
Sorun evlilikte değil, insanlar da. Gerçek yüzüyle tanışmaya başladığınız için büyünün bozulduğunu düşünüyorsunuz. Hâlbuki gerçek yüzüyle karşılaşınca ve ya en baştan görünce mücadele etmeyi öğrenmelisiniz. İnsanların evliliklerinde bocalamasının sebebi tam olarak bu. Çıkılmaz bir hâl alıyor sonra.
Bu devirde evlenmek büyük bir yanılgı olsada kişi özden seviyorsa mecburen evlenmeli. "Evlilik" çocuk oyuncağı değil. Eski cahil toplum yüzünden onca cift sevmeyerek evlendirildi. Bunun hesabını öbür dünyada verecekler.
Aşko, evlenmek büyüyü bozmaz. Herkesin tercihi farklı olabilir ve evlenmek istememek de gayet doğal. 25 yaşında olmak ve henüz evlenmek istememek tamamen senin tercihin. Senin gibi düşünenler elbette var, herkesin hayatı farklı ve senin tercihlerini saygıyla karşılıyoruz. Kendini tanıtarak biraz daha detay verir misin? Güzel bir sohbet olabilir. ❤️🌟
Valla evlenmesini istemedikleri kişilere, köçek vurdurup asıyorlar.
Evlenecek olan kızın ya da erkegin tırnagına saçına papaz büyüsü
Ayrıca adet kanı içirip yiyeceklerine koyup kendine baglamak.
Ve ölünün ayak yerine kemik gömmek
Yani o büyüyü yaptıranlar. Evlenmesini istemiyorsa veya evliyim huzur etmek için büyü yapanlar Allah sizi iki cihanda da tarumar etsin diger dünya da elbet çekeceksiniz yeriniz yok. İnsanlarn ahı vebali sizi bırakmasın.
Cevap
19Cevap
Büyüyü bozmaz
Bazen evlenmek istiyorum bazen istemiyorum bende ne istedimi bilmiorm..
istedini yap hayat senin
Ben de öyle
çok saçma seçenekler var yaa evlenmek büyüğü bozar mı sesli güldüm lannn, 4 kadınla aynı anda evlenen erkek büyüğü bozmuş 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ben de 25 yaşındayım 8 ay önce evlendim. Beden eğitimi öğretmeniyim. İyi ki diyorum iyi ki evlenmişim ama sevdiğim adamla
Kimi zaman bozar. Kimi zaman bozmaz. Bu ikiliye bağlı.
Sayğı ve sevgi kaybolmadıkça ömür boyu güzel ilişki içinde kalırlar.
Ben tüm duyguları zamanla öldürdüğüne inanıyorum.
Kişilerin zaman içinde değişmeyen karakterine bağlıdır büyünün bozulup bozulmaması ancak şu dönemde çok zor görünüyor 1000 de 1 iyisine denk gelmek gerek..
Düşünceniz de haklı olmanız da normal bence..
Aynen evlendiğin zaman büyü Felan kalmıyor maalesef aşk bir kere bitiyor direk saygı kalıyor sadece monoton lıklar başlıyor ilgisizlik başlıyor her şey bitiyor kısacası
Sıkıcı
ayaklarını yerden kesecek birine ihtiyacın da olabilir bazen🥲
Bir kadını sadece bedeniyle isteyenleri bilemem
Ama ruhunu da sevmeyi deneyenler için evlilik her gün yeni bir keşif demek
Şans varsa iyi biti çıkarsa güzel olurdu evlilik
Daha erken zaten boş ver
Ya artık evlen falan diyenler oluyor neymiş kadın geç kalmamalıymış işte çocuk zor olurmuş
Herkes anne olmak zorunda değil
Bence de...
Baskı yapıyolar diye akıllarıma girmelerine izin verme hic istemiyosun sonucta
Çok yapmıyorlar da dile getiriyorlar yine de
Doğru zaman ve doğru kişi önemli olan bu
Hiç belli olmaz
Bozmamak kişilerin elinde
Büyü diye bir şey yoktur
Kesinlikle boku çıkar
Büyüyü anca hoca bozabilir
Gerçekten seviyorsan bozmaz
#Hükümdar