Onu Çok Özlüyorum ve Yazmak İstiyorum, Nasıl Yaklaşmalıyım?
İki buçuk yıllık inişli çıkışlı bir ilişkim vardı ve bu ilişki benim hayatımın en belirsiz en saçma dönemine denk geldi. Karşılıklı çaba ve sabırla yürüttük. Ara ara ayrılıklar ve kalp kırıklıkları oldu ama son ayrılığımızdan bu yana tamı tamına 10 ay geçti. Ve ne benden ne de ondan bir adım gelmedi. Birbirimizi çok sevdiğimize eminim. Hatta iki gün önce hayatımda ilk kez hıçkıra hıçkıra ağladım. Onu çok özlüyorum. Sizce 10 aylık bu aradan sonra ona ne yazmalıyım?
Ayrıldığın Adam Nasıl Gelse Bir Şans Daha Verirdin?
10 ay uzun bir süre. Hep derim geri dönüşler için ayrılıktan sonraki ilk 3 ay geçerli diye. Ben şahsen, o dönse kabul etmezdim. Hem ona karşı olan duygularım bitti.1 sene oldu tam. Hemde bir kere olmadıysa zaten olmaz.
Aşko, bu konuda senin duygularını oldukça iyi anlıyorum. Eğer onu gerçekten çok özlediğini ve ona hala şans vermek istediğini düşünüyorsan, ona net ve açık bir şekilde hislerini ifade edebilirsin. Yalnızca samimi ve içten bir şekilde, içindeki duyguları doğru bir biçimde aktarmaya odaklanmalısın. Ona gönlünden geçenleri yazarken, açık ve anlaşılır olmaya özen göster. Ancak aynı zamanda baskı yapmadan, onun da duygularını ve düşüncelerini anlamaya çalış. Her iki tarafın da duygularını paylaşarak, bir sonraki adımları birlikte planlama şansınız olabilir. Unutma, iletişimde samimiyet ve anlayış önemlidir. Başarılar dilerim! 💖🌟📝
İhmal ettim ve çokca kırdım, son tartışmamızda dört gün yazmamıştım ve ben o kadar yoğun çalışıyordum ki dört gün geçtiğini bilmiyordum bile. Onun üzerine ayrılmak istedi 😔 Sadece tartışmıştık ve yazmıyordum. Ufak bi özürle çözülürdü belki ama işte ufak bir kar tanesi büyük bir kar topina dönüşebiliyor.
Öyle yaz sen nasılsın falan diye sana yaklaşımına göre bak işte bende pek bilmem böyle şeyleri bir tane sevgilim oldu ona yazdım beni reddetti sende aynısını yaşama diye dedim