AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Aşk tarif edilemez klişe ama gerçek
Üzüntü, bol bol yıkıntı
Bile bile tutsaklıktır 😃
Kimi zaman ağlatan kimi zaman güldüren🧚🏼♀️
Tarif edilmez bir anda içinde bulursun kendini
Aşk çok acıtan bir şey
Tarif edilirse aşk değildir.
sabah uyanınca hos bir mutluluk hissi
Aşka olan inancımı yitirdim
Ben ve sen gerisi. vesaire
Sonu ZANNETMİŞİM olan his
A. Ş. K = Aygırlara Şehvetlenen Kadınlar
Ahahah kesinlikle
Erkek için karşılığı olmayan bir duygu bi de
Aşk işte tarifi olur mu kız
Aşk bir sudur, iç iç kudur demişler 😂😂😂😂😂
Aşk bir b*ktur çek sifonu kurtul
Tarif edilmez
Yaşanılır
Küt böreğiyle pudra şekeri gibi
Zaman kaybı
Ahhhaha senin bu soğuk kanlılığın 😎
Neden 😀
Sevişince geçen duygu 🥴
Şaka mı ya
Değil
Boş heves
En doğru yorum
☺️
İşsiz insan işi
Kesinlikle ya bence bu yüzde yüz doğru
ask tarıf edılıyorsa ask olmaz
Boş yapma a—-/q herkesin mi tanımı vardır
dogrusu bu emın ol
öyle bişi yok
sen fbı kişiliğini devreye soksan ne olacak tırıvırı git bak celal şengör aşk tanımı yaz youtube a
Senin ben tipini s/keyim aşkta böyle bişey işte
güzellik görecelidir pasaö beğenmeyebilirsin hiiiic sıkıntı değil beğenen bir sürü kız var KS de anonim beğenmese de olur
Ağlaaaaaa
bak az önce nişanlısı olan bir kız grup teklif etti hansjsksnsjsn. Dedim kızım nişanlın var degett
varoş varoşu çeker sonuçta
hanabajanajbsha öyle olsun. Nokdu baktın mı celal hocanın ask tanımına tosunum
Hayır aşkım işlerim var benim
hee doğru fbı ajanıydın değil mi.. gecenin 1:30 unda ne işi haspama bak hajajajahaha
şöyle efendim, boş insan değiliz biz para kazanmanın peşindeyiz her daiiimm
Türkiyede çalış türko ben Almanya'ya giderrr
Ben çalışmadan kazanıyorum aşkom oturarak eheheh sen Almanya’ya varana kadar ben sermayemi 10x e katlamış olurum
Onlyfansın varsa destel olalım kaç dolarsın
aşkın tarifini sormuşsun hem celal hocamın tanımından uygulayayım sana istersen hajahajahhaha
aşkım kripto benim işim harçlık atmamı ister misin? : D
Senin bana aşık olasın var
vah avelim benim.. Bir ara ülkedekilerin coğu kripto oynuyordu sonlarını gördük dikkat et bir ayağın cukurda inşallah gitmez sermayen kazanırsın hep :D paraya ihtiyacın olursa atarım ben sana euro
Yukardaki ask tanımına göreyse neden olmasın hajahahahha
Sal-k herif karşında çömez yok biz burada çok paralar kazandık
Allah ergeni
seni bir si keyim de aklın basına gelir o zaman belki cayarsın kriptodan mefet ummayi
Kudur vatan haini koş git Almanya’ya tuvalet temizle şopar
Neden ummuyorum çok kazanıyorum 2-5 kuruş değiş milyonlarca
HAJAHAIAJAKAHAKAHAJAHQJAHAJAHAJAHJAHAHA gece gece kahkaha attım ben mühendisim gülüm benim paspas senin işin gel gezdirim seni A7yle
Evet kaldırım mühendisi
Sen gel benim bentleyin arka tekeri ol ya senin a7 ine sokim
sana acıklardım da basmaz sensin kafa dinin imanın kripto olmus senin
yalanını sinemleyeyim senin benim bentleyim olacak gelecek buradaki dangalaklardan askın tanımını isteyeceğim 😂😂
A—-q aşık oldum birine sordum ne var bunda köp—/ek seni
İnsanların düşüncelerini sormak gayet doğal asosyal köpük
oy kıyamam sana garibim benim hahahahahaha gel gösterim sana aşkı Almanya'ya. Vize verirlerse gel
Kaşşşşşşşmerleri almıyorlar burdan içeriye ama haberin olsun
Ya kes asalak kürdo seni
Kaşmer senin anandır
HAJAHAJABAKABKAHAKAHAKAHAKAHAKABAKABAJABJANAA ben türk oğlu türküm düğünümde çakal çökerten zeybeği oynayacağım kürt babandır yavvsak
Vizeyi ben seni arka sıraya tekmeleyerek alırım mal bende para bende
Köpek soyu ben bi yörüğüm kürt senin babaannendir
Offf yörük kızında da ne gö ğüs olur var ya gel davet edeyim seni Almanya'ya sevgili vizesi veriyorlae gö t yalamana gerek kalmaz hem
Git Almanların bokunu temizle benim hiçbir şeye ihtiyacım yok ahhahaha
hhahajahajababanabaj temizleyeceğim bir bok olursa k da bebeğimizin boku olur kıpsss neyse büyük göğüslüysen düşünürüz aksi kurtarmaz ben bile alamam Almanya'ya seni o zaman
tr de kripto kripto diye bokunla oynarsın yoksa
canım bilmiyor ki kriptoyla parayla nasıl zengin oldum ben kumar oynamıyorum kaldıraç falan. Spota atıyorum dipten alıp keyfime bakıyorum
Üstelik babamdan da zenginim zaten sen Almanya’ya gidip ömrünü çürüt ben oturarak parayla para kazanayım kira gelirlerimle keyfime bakayım
valla paranda gram gözüm yok Allah arttırsın ne diyeyim ammaa aşkı sevgiyi parayla satın alamazsın sadakati parayla satın alamazsın senn kriptoya verdiğin emekse benim almanyada verdiğim de emek hem de kendi çabamla baba parasıyla değil he
aşkı sana tarif edecek olursa bu yasta askı insanlara soruyorsan bu konularda deneyimsiz olduğunu varsayabilirim sanırım. Sakın ama sakın hiçbir erkeğe güvenme bu adam flörtün olur hoşlandığın sevgili hatta nişanlın olur hiç fark etmez aha daha demin nişanlısı olan kız gelmiş bana pıttığını anlatıyor
Deneyimsizlikten sormuyorum insanların kendince tanımını soruyorum cunku herkesin deneyimleri ve aşk sanrısı farklı bu yüzden tanımı da farklı olabiliyor. Erkeklere zaten güvenmiyorum, sen hangi aşıdan güvenme diyorsun
Açıdan
her acıdan güvenme ne olursa olsun güvenmw ben erkek yurdunda da kaldım kızlar erkleklerin ne bo klar yediğine bizzat şahit oldum insanlığa olan güvencim kalmadı anlayacağın
Anladım tatbiki güvenmiyorum hiç birine
bu arada dediğim lafları geri alıyorum ciddi değildim zaten senle güzel atıstık ben eğlendim eminim ki sen de gülmüssündür bir tık böbürlenme üstten bakma sezdim ama sende hiic gerek yok
Genel olarak insanlara güvenmiyorum zaten
Ama güvenmemek demek insanlardan korkmak demek değil dinlerim ama kendi bildiğimi okurum
Burada yaptığın essekliği gidip dışarda yapma yok efendim kripto milyonerim babamı döverim bentleye binerim cart curt deme yani tanıstığın erkeğe. Eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme kısacası
yok ya ne dicem burada gizliyim
Kork demiyorum aslan gibi kızsın kendi paranı da kazanıyorsun, masallah pabuç kadar dilin de var sortın yere gelmez anlayacağın
popon yese gizliden kapıdmazdın benimle zaten (!)
Kimseye güvenmeyeceksem sevgisiz kalıncam hep
öyle düşünme annen baban dışında hiçbir insana %100 güvenemezsin zaten bak günümüz ilişkilerine.. Evliler bile birbirni aldatıyor. Sana ne diyorum dün nişanlısı olaan kız bana neler yazdı dedim bi git işine nişanlın var.. Güven zamanla inşa edilecek bir şey sana sevme demiyorum sadece gardını hemen düşürme 6 ay kadar falan.. Çünkü zenginsin falan tipini bilmiyorum aşkın gözü kördür birine körkütük aşık olursun o den fark etmeden seni dolandırır dikkatli ol lütfen
Sorun şu ki babam yok
Kardeşim de yok
Bok gibi.
Tarif ederim ama şu an aramız bozuk
niye bro?
Geçici bir Rüya
olmayan sey nasil tarif edilir ki
Acı veriyor
Heyecandir
Lazer epilasyon gibi acıtır ama acıttığına değer
Safi rüzgar
Tarifsiz
BK. Tan bir şey
Tarif olamaz
Sekstir aşk
Edemem
Tutku heyecan bağlılık
Aşk tarif edilmez yaşanır (aşk boş iştir)
Saman alevi
Zaman kaybı.
Ömür boyu sevmek işte
Tarifi yok yaşanır
Saçmalık
Sadece libido
Dipsiz kuyu
Aşk bir sudur iç iç kudur
Eeee
Sarhoşluktur
Gereksiz bir şey
Aşk diye bişey yok