• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Aşkı tarif eder misiniz?

sssicaksutlukahvem
sssicaksutlukahvem Takip Et
Master Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
410
Yapay Zekaya Sor
Aşk sizin gözünüzde nedir ve nasıl tanımlarsınız?
Aşkı tarif eder misiniz?
Aşkı tarif eder misiniz?
Nedir Soruları Aşk Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
14 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • SaviorAnqel
    SaviorAnqel Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

O’nu hatırladıkta başı göğe ermişçesine ya da asansör boşluğuna düşmüşçesine ürperiyorsa yüreğiniz... Ömrü saatlere sıkışmış bir kelebek telaşıyla O hüzünden bu neşeye konup kalkıyorsanız gün boyu nedensiz... ve her konduğunuzda diğerini iple çekiyorsanız bu hislerin... O’nunlayken pervaneleşen yelkovanlar, O’nsuz mıhlanıp kalıyorsa yerine, bir akrep kadar hain... sınıfta, büroda, yolda, yatakta içiniz içinize sığmıyor, O’ndan söz edilince yüzünüz, sizden habersiz, mis kokulu bir ekmek dilimi gibi kızarıyor, mahcup somurtuyor veya muzip sırıtıyorsa, ve O, her durduğunuz yerde duruyor, her baktığınız yerden size bakıyor, siz keyiflendikçe gülüp, hüzünlendikçe ağlıyorsa... dünyanın en güzel yeri O’nun yaşadığı yer, en güzel kokusu bedenindeki ter, en dayanılmaz duygusu gözlerindeki kederse... hayat O’nunla güzel ve onsuz müptezelse... elmalar pembe, kiremitler pembe, gökyüzü, yeryüzü, O’nun yüzü pembeyse, kışlar ilkbaharsa, yazlar ilkbahar, güzler ilkbahar... her şiirde anlatılan O’ysa... her filmin kahramanı O... her roman O’ndan söz ediyor, her çiçek O’nu açıyorsa... bir anlık ayrılık, bir ömür gibi geliyor ve gider gitmez özlem saç diplerinizden çekiştirip beyninizi acıtıyorsa, iştahınız kapanıyor, iştahınız açılıyor, iştahınız şaşırıyorsa... iştahınız, hasret acısında bile karşı konulmaz bir tat buluyorsa... eliniz telefonda yaşıyor, işaret parmağınızla ha bire O’nu tuşluyor, dara düştüğünüzde kapıyı çalanın O olduğunu adınız gibi biliyorsanız... mütemadi bir sarhoşluk halinde, her çalan telefona O diye atlıyor, vitrindeki her giysiyi O’na yakıştırıyor, konuşan birini dinlerken "keşke O anlatsa" diye iç geçiriyorsanız... kokusu burnunuzdan, sureti gözünüzden, sesi kulağınızdan, teni aklınızdan silinmiyorsa bir türlü... özlemi, sol memenizin altında tek nüsha bir yasak yayın gibi taşıyorsanız gün boyu... hem kimseler duymasın, hem cümlealem bilsin istiyorsanız... O’nsuz geceler ıssız, sokaklar öksüzse... ayrılık ölüme, vuslat sehere denkse... gamze gamze tebessüm de onun içinse, alev alev öfke de; bunca tavır, onca sabır ve nihayetsiz kahır hep O’nun yüzü suyu hürmetine... uğruna ödenmeyecek bedel, gidilmeyecek yol, vazgeçilmeyecek konfor yoksa... dışarıda yer yerinden oynuyor ve "içeri"de bu sizi zerrece ilgilendirmiyorsa, nedensiz küsüyor, sebepsiz affediyorsanız ve bütün bu hallerinize siz bile akıl erdiremiyorsanız... kaybetme korkusu, kavuşma sevincinden ağır basıyorsa ve aşk, gurura baskın çıkıyorsa bu yüzden her daim... gece yarısı kadim bir dost gibi kucaklayan tanıdık bir şarkı, bütün acı sözleri unutturmaya yetiyorsa... Her gidişte ayaklarınız "Geri dön" diye yalpalıyorsa ve siz kendinize rağmen dönüyorsanız, sınırsız, sabırsız, doyumsuz bir tutkuyla... ... o halde yarın sizin gününüz!.. "Çok yaşa"yın ve de "siz de görün"üz.

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• NeSenSor_NeDeBen
    NeSenSor_NeDeBen Takip Et
    Yoda Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

Şair değilim ama Orhan Gencebay' ın Bestelediği bir Şarkı aklıma geldi.

Cemal Safi' ye ait Şiir. Bu kadar güzel anlatılmazdı.

Var mı beni içinizde tanıyan? Yaşanmadan çözülmeyen sır benimKalmasa da şöhretimi duymayanKimliğimi tarif etmek zor benim Kimsesizim, hısmım da yok hasmım daGörünmezim, cismim de yok resmim deDil üzmezim, tek hece var ismimdeBarınağım, gönül denen yer benim Var mı beni içinizde tanıyan? Yaşanmadan çözülmeyen sır benimKalmasa da şöhretimi duymayanKimliğimi tarif etmek zor benim (zor benim, zor benim) Bülbül benim lisanımla ötüştüBir gül için can evinden tutuştuYüreğine Toroslar'dan çiğ düştüYangınımı söndürmedi kar benim (kar benim, kar benim) Niceler sultandı, kraldı, şahtıBenimle değişti talihi, bahtıYerle bir eyledim taç ile tahtıAkıl almaz hünerlerim var benim (var benim, var benim) Kâmil iken cahil ettim âlimiVahşi iken yahşi ettim zalimiYavuz iken zebun ettim Selim'iHer oyunu bozan gizli zor benim (zor benim, zor benim) Aşk benim, aşk benim, aşk benim, aşk benimİlahimle Mevlana'yı döndürdümYunus'um'la öfkeleri dindirdimGünahımla çok ocaklar söndürdümMevla'danım, hayır benim, şer benimSebep bazı Leyla bazı Şirin'diHatrım için yüce dağlar delindiBilek gücüm Ferhat ile bilindiKuvvet benim, kudret benim, fer benim Yeryüzünde ben ürettim veremiLokman Hekim bulamadı çaremiAslı için kül eyledim Kerem'iİbrahim'in atıldığı kor benim (kor benim, kor benim) Sebep bazı Leyla bazı Şirin'diHatrım için yüce dağlar delindiBilek gücüm Ferhat ile bilindiKuvvet benim, kudret benim, fer benim (fer benim, fer benim) İlahimle Mevlana'yı döndürdümYunus'um'la öfkeleri dindirdimGünahımla çok ocaklar söndürdümMevla'danım, hayır benim, şer benim (şer benim, şer benim) Kimsesizim, hısmım da yok hasmım daGörünmezim, cismim de yok resmim deDil üzmezim, tek hece var ismimdeBarınağım, gönül denen yer benim (yer benim, yer benim) Aşk benim, Benim adım aşk... https://youtu. be/agXzXufl7-shttps://youtu. be/agXzXufl7-s

1
    0 Yorumla
  • canx6a
    canx6a Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 93%
    +1 yıl

Hmm bence aşk ilk görüşte baslar aşk öyle birseydir ki anlatmak mümkün degildir bunu sadece göstereker anlatırız ya da yaşayarak mesela aşık oldugun birini görünce dilin tutulur nefes alamazsın donankalırsın gözlerini ondan ayıramazsın onu icine cekip sarılmak istersin kokusunu derin bir nefesle icine cekmek istersin saçlarıyla oynamak istersin hatta onun gözlerinde kabolmak istersin aşk o kadar güzel birseydir ki bir ortamda olursunuz ikiniz o ortamda bir sürü arkadasınız olur ama siz tek ona bakarsınız hatta komik tarafı başkasıyla konusunca kıskanıp cocuğa dik dik bakarsınız konusmasın diye sadece sizle ilgilensin diye hatta ilgilenmesi icin konuşmasına da gerek yok sadece gözleri senden hiç ayrılmaması bile yeter aşk güzeldir ama bir o kadar da zordur mesela bulurusrsunuz diyelim bulusmanın sonunda ayrılacağınızı cok iyi bilirsiniz ve bu sizi huysuz eder canınızı yakar ayrılınca hatta ilk dksında onu özlersiniz elini tutusun istersiniz nefesiniz kesilir sanki o yokken ölcek gibi olursunuz onsuz bir hicmiş gibi resmen bence aşk budur ya.

1
    1 Yorumla
    • canx6a
      canx6a
      +1 yıl

Yorumları okuyunca acaba ben mi çok seviyorum dedim ya herkesin yorumu 1 kelime benim ki 200kelime flan

Yorumla
  • cihangamze
    cihangamze Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 69%
    +1 yıl

Yok...
    Çok değişken bir his, duygu, tarifi yok herkese nasip olmaz ama acısı bile güzel kaybetsende içinde o olduğu için o acıyıda seviyorsun değişik bir durum

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

46

Cevap

60

Cevap

• Küfürtanrısı
    Küfürtanrısı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Benim gözümde biri hep cok severken kusurlarını yanlışlarını örtmeye calışırken kahbeliklerini defalarca yaptıgı yanlışları örterken olsun lan yinede seviyorum derken az seven tarafın sevgi nedir bilmezligi ile hayatan bezdirmesi gereksiz yalan dolan ne istedigini bilmeyen corap degiştirir gibi ilişki bitirenler sahte bakışlar kahbe gülüşler görmedigim bi kız kalmadı bu yüzden ben kendim de yaşarım sahte sevgiliyle zaman harcayamam ki aşk dedigin şey biten bir şey sevgi ve saygı sonsuz dur
    Sebebsiz yere ayrılık olmaz ama günümüzde okadar cok ne istedigini bilmeyen insan varki seviyorum senin icin ölürüm sensiz yaşayamam vs diyenler 2 gün sonra sebep siz yere ayrılanlar bunların hepsi boş bana göre senin sorunu biraz bana göre sevgi yi tarif edermisin e cevrirsek sevgi ceşitleri cok örnegin aile sevgisi kardeş sevgisi anne baba vs zaten sonuna kadar yastıgını paylaştıgın ugrunda herşeyini feda edebilecegin bir sevgi duyuyosan partnerine o senin ailenden kanından canından dır sevgi budur o seni kovsada bagırıp bagırıp sövsede yanından ayrılamadıgın bir tel sacına zarar gelir diye oraya o saate gitme diyebilen biri asıl seviyodur siz tabi buna erkekler iştw kıskanıyo sahipleniyo felen geri kafalılık deyebilirsiniz ama bilmediginiz nokta şu ki toplumumuz da okadar niyeti bozuk insan varki bu yüzden gitme diyoruz yapma diyoruz biliyoruz zarar gelicegini sen sevgidin insanı zarar görmesini istermisin ben istemem isterse küsün ister geri kafalı desin onun canı yanmasın ben suclu olurum sevgi bu bence

1
    0 Yorumla
  • lotus-patra u
    lotus-patra Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
    https://youtu.be/QcbewA5dFfc

Aşkın tanımını bu şarkı o kadar iyi yapmış ki.
    Dinledikçe insanın aşık olası geliyor.
    Bence aşk; heyecan ve tutkunun bol miktarda olduğu bir kaos.
    Görmediğinde, duymadığında delirmişlik hissi yaratan...
    Sürekli birlikte olma isteği uyandıran.
    İnsanın sürekli gülümsemesine sebep olan.
    Bırak görmeyi aklına geldiğinde bile; kalp çarpıntısı yapan, elini ayağını titreten...
    Aşkın belirtileri bunlar ama bulmak zor be 🙂

2
    1 Yorumla
    • 06romeo
      06romeo
      +1 yıl

Çok güzel bir görüş. Siz gerçekten aşkı yaşamışsınız galiba. 😃🤗🌸😎

Yorumla
  • TevfkAydn
    TevfkAydn Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Buna Mevlana'nın bir sözü ile cevap vereyim,
    "Hiç bir hayale sığdıramadığım tek gerçeğimsim. Sevdim işte! Ötesi de yok gerisi de."
    Tabii aşkı tarif etmem mümkün değil orası ayrı. Aşk içimizde en derinlerde yaşadığımız bir gerçek.
    Hani ölmek istersin ama yaşamak için bir sebebin vardır,
    Ya da çekip gitmen istersin ama seni bağlayan bir şeyler vardır,
    Rüyası için uyur hayali için uyanırsın hani.
    Öyle bir şey işte..

https://youtu.be/oiZK3qZrnk4
    1
    3 Yorumla
    • Huzuristiyorum34
      Huzuristiyorum34
      +1 yıl

"Rüyası için uyur, hayali için uyanirsin" ne güzel yazmışsın, bence tam olarak da bu... ellerine yüreğine sağlık...

Yorumla
    • TevfkAydn
      TevfkAydn
      +1 yıl

Teşekkür ederim 🙏🙏

Yorumla
    • Huzuristiyorum34
      Huzuristiyorum34
      +1 yıl

Ne demek rica ederim...

Yorumla
  • Thecollector200906
    Thecollector200906 Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Aşk Nedir? Aşk Gerçekten Kalbinden Gönlünden Sevmek demektir Bi kız erkeği veya farketmez kız içinde böyle erkeğe karşı Canından çok sevmek demek Daha açıklayıcı Diyecek Olursam Misal İnsan Kendini Fazla düşünmez Hep aklı sevdiğinde olur Allah korusun ona kötü bir şey olsa veya riskte olsa sevdiği gözünü kırpmadan kendini riske atar Yeter ki Sevdiğim Güvende olsun der insan Onu aklından cikaramaz insan hep aklındadir gördüğünde Kalbi Mutlulukla heyecanla atar Gözlerin güler Ona yaklaşmak İçin kıpır kıpır olur Ben Utangaçımdir biraz ☺️ yani Utangaç derken Öyle Aptallasma olmaz tabiki 😅 sadece Sevdiğim kızin karşısında da olsam Yüzüm kizarabilir mutlulukdan yani kız kısaca Anlar öyle diyim 🤭 Sevmek gerçekten çok güzel bir şey

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

İnsan ömrünü aşan bir heves, duygulara hislere saygıdan, sönmeyen alev olarak tanımlayabilirim. İnsan ömrü 80-90 yerine 200-250 yıl sürseydi bugün 100-110 senelik evliliklerin bile bittiğini görürdük. Ayrıca sonsuz aşk diye bir şey bence yok insan ömrünün yetmediği aşk var ve de kişiyi ya yanlış tanıdığın şekilde ya da eskiden olduğu şekilde özlüyorsun bu duygulara bağlı kaldığından ötürü artık sevmediğin birini sevmediğini farkında değilsin ve hala seviyorsun. Aşk harbiden tuhaf şey, sadece üç harfli bir kelime ama milyonlarca hikayenin, hayatın ana teması.

1
    0 Yorumla
  • Yâvheheeya
    Yâvheheeya Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Bir yerde okumustum: cikmaz yazdigi halde, israrla girdigin sokagin adidir Ask yaziyordu.
    Ask atesten bir gomlek gibi ruhunu bedenini hatta benligini yakip kavurur. Ne onsuz olur ne onunla. Aglatir bazen gozlerin sisene kadar sonra ufacik bir hamleyle unutursun her seyi bi bakarsin guluyorsun mutluluktan yuzun parliyor. Yagmurlu karanlik havayi bile sevdirir insana.

2
    2 Yorumla
    • TheBestSong
      TheBestSong
      +1 yıl

Müsadeniz ile ilk cümlenizi alıyorum notlarım arasına. Çok güzel bir tarif olmuş.

Yorumla
    • Yâvheheeya
      Yâvheheeya
      +1 yıl

Kendi kurdugum bir cumle degil bende bir yerde okumustum. istediginiz gibi alip kullanabilirsiniz 🌸

Yorumla
  • koreanturkey
    koreanturkey Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 53%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Aşkın sadece bir heves olduğuna inanıyorum? ↗

1
    0 Yorumla
  • TheBestSong
    TheBestSong Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Aşk nefes gibidir. Göremezsin ama orada olduğunu her zaman bilirsin. Yokluğunda herşeyin biteceğini ve nefessiz kalacağını bilirsin. Yatarken kendi nefesini onun nefesine eşitlersin. Ne bir eksik ne bir fazla. Aynı nefes aynı havayı solumak için.

Ya da iki farklı bedende tek yüreğin atmasıdır aşk. Onun kalbi teklese sende hissedersin.

Aşk o yokken geçmeyen zamandır onunla iken çok hızlı ama sonsuza akan.

1
    0 Yorumla
  • audinceewashere7
    audinceewashere7 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Kusurların mükemmeliyete dönüşümüdür aşk. Bol kusurlu olmalı, hepsini ayrı ayrı sevmeli. Tüm anlamların tepe taklak oluşudur, sevmediğin şeyleri bile onda görünce sevmektir. Yapmayacağın şeyler onunla hoş gelir mesela. İstemediğin şeyler içinde o var diye tutkun olur. Kaybetmektir aşk. Aşık olsam tüm dünyaya kafa tutan ben, onun her şeyine yenilirim sanırım.

1
    0 Yorumla
  • tuba-sueda
    tuba-sueda Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Karanlık, elektrikler kesilmiş yolunu bulamıyorsun, kaybolmuşsun, korku içindesin... Tam o esnada muazzam bir parlak yıldız senin yanına geliyor, bu kutup yıldızı... Sana hayatı, yolları gösteriyor... İşte aşık olduğun kişi ve aşk;kutup yıldızıdır...🦄🍀❤️

1
    2 Yorumla
    • MinistryofDarkness
      MinistryofDarkness
      +1 yıl

Güzel tarif.

Yorumla
    • tuba-sueda
      tuba-sueda
      +1 yıl

Teşekkürler 🙏

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ahhh aşk... Özlem, hasret, kavusamamak yanındayken gözlerin hep onda olması o kokusunu içine çekerken hiç gitmemesini istemen.. kirpiklerinden tut her detayını sevmen.. gülüşünü kafana yazman.. o elleri tutup hiç birakmak istememen... onun sıcaklığını hep hissetmek istemek... arzularını paylaştığın... Yoldaşın sırdaşın... İyi günde kötü günde yanında olması... herşeyin o olması bu aşk yani anlatılmaz ki her şey eksik kalır 🥺💗

1
    0 Yorumla
  • Vavelya_KıZ
    Vavelya_KıZ Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

sevgi :
    insanı bir kimseye ya da şeye karşı yakın ilgi ve bağlılık göstermeye yönelten içsel duygudur.
    hoşlanmak:
    beğenmekten zevk almak
    aşk:
    Sevgi ve hoşlanma duygularını aynı anda yaşamak

1
    0 Yorumla
  • mesut_boztas
    mesut_boztas Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.

aşk her insanın başına en az bir kere gelebilecek içinde hüzün stres sıkıntı vb. bilumum kötü duygudan oluşan mutluluk hülyasıyla sunulan aslen melankolinin giriş kapısı olan lanetli bir duygu karmaşasıdır.

Saygılar.

1
    0 Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 44,7b cevap paylaştı.

Tarif edeyim:

Şimdi buradan 100 metre ileri gidiyorsun, orada kavşak var, sağa dönüp ardından 500 metre daha yürünüz mü karşınıza bir bina gelecek saat 3 yönünde dönüp ilerlediğiniz zaman 115 metre sonra aşka ulaşıyorsunuz.

1
    0 Yorumla
  • superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 53%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.

İki bedenin ve ruhun tek beden ve ruh olarak yeniden doğmasına aşk derim. İki taraftan birinin mutsuz, huzursuz veya değersiz olması mümkün değilse orada aşk vardır.

1
    0 Yorumla
  • huzunkovan
    huzunkovan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43 , eic 35%
    +1 yıl

Neye aşk diyorsunuz o önemli. Cinsel bi çekime deniyor çoğu zaman. Aşk ne değildire yanıtım çok ama nediri yaşamak ve yaşatmak dışında tarif edebilmek çok zor

1
    0 Yorumla
  • Kafamızgüzelbeabi
    Kafamızgüzelbeabi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

Onunla konuşmayı istemek, adım atsın istemek, bakmalara doyamamak,3. kişilerden onu kıskanmak onunla birlikte hayaller kurmak. Ama onun hiç yüz vermemesi eskisi gibi yakın olmayışımız işte...

1
    0 Yorumla
  • ruletci03
    ruletci03 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 66%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

aşık değilim ama sunu söyleyebilirim
    aşk tarif edilmez içimdeki aşkı tarif edebilmek için bu aşka değecek birisi olmak lazım aşık olunan kişi anlar sadece bunu

1
    0 Yorumla
  • midnigtramblerrr
    midnigtramblerrr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Aşk insanın başına bir kere gelir, aşk olmaması için bir çok neden varken kendince uydurduğun saçma sapan bir bahaneye tutunmaktır bence hiç yaşamadım yaşarsam eğer fikrim değişir mi bilmiyorum.

1
    0 Yorumla
  • mr_kraid
    mr_kraid Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Aşk derin rüyaların bir çırpıda bitmesi gibidir. Hayatımda bir kez aşık oldum üzerinden 1.5 yıl geçti hala seviyorum hala unutamıyorum çıksa gelse deseki bir şans versek desee kirginligim kizginligim yok,, olur kabul ederim. Aşık olmak çok güzel ama aşkını bilen olunca yoksa yıllarda geçse o sevdiğin diğer insanların gözünde beliricekk,😥

1
    0 Yorumla
  • yasemin0022
    yasemin0022 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45 , eic 90%
    +1 yıl

sadece tek tarafın yaşadığı var sayım, ağır psikolojik ve depresyonlu ve sürekli melankoli, takılma durumu:)

2
    0 Yorumla
  • romantikseraeri
    romantikseraeri Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 35%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.

Kendinden ve sevdiklerinden değer verdiğin herşeyden hatta gururundan bile vaz geçecek kadar sevmekti ask

1
    0 Yorumla
  • Ecnebi1645
    Ecnebi1645 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 87%
    +1 yıl

Ruhunu kandirabilmek için yok denilen,
    Parıltından sevgi akan iki cift göze bu benimsenmiş yok denilen hissin değişmesi bence

1
    0 Yorumla
  • _КинГ
    _КинГ Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl

Geçen böyle bir yazı gördüm, yoksa anlamam.

Aşkı tarif eder misiniz?
    1
    0 Yorumla
  • Cvitaminiįį
    Cvitaminiįį Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 87%
    +1 yıl

çizgi filmlerde hani gögüs kafesinden kalp cikiyor ya iste öyle bir his.. ruhun ona doğru uzanarak bedeninden cikmaya ugrasıyormuş gibi

1
    0 Yorumla
  • Kominikeysinn
    Kominikeysinn Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 97%
    +1 yıl

Dışarıda fırtınalar koparken evde panduflarımı cicili pijamalarımı giyip kitap kahve keyfisi yapmak gibi bişey.

1
    0 Yorumla
  • nickimyokmk
    nickimyokmk Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşkı tarif eder misiniz?

O ne len

1
    0 Yorumla
  • MinistryofDarkness
    MinistryofDarkness Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Violet'in (pp'mdeki kız) sevdiği insan için öleceği kesin olmasına rağmen kendisini tehlikeye atarak onu kurtarmaya çalışması demektir bence.

1
    0 Yorumla
  • majestetuncay
    majestetuncay Takip Et
    Mentor Yaş: 40
    +1 yıl

gülü sevmek..
    onun muhteşem yapraklarını görürken, dikenlerini de katlanabilmek..
    bir kadını sevip, diğer tüm kadınların cenazesini kaldırabilmek..

1
    0 Yorumla
  • Adıolmayanüye
    Adıolmayanüye Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 62%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı.

Eğer bir gün aşkın var olduğuna ikna ederse biri beni bende buraya tariflerim

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Aşk onu eşsiz , mükemmel, en güzel , dünyada tek kişi olarak görmektir.. Bakınca içinin gülmesi , kalbin hızlanması , midenin kelebekle boşlukta uçması hissidir.. Aklına gelince yüzünün tebessümü , heyecanı, Gözlerin parlamasıdır.. onsuzluk ise koca bir hiçlik..

1
    0 Yorumla
  • Ghostman26
    Ghostman26 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 60 , eic 97%
    +1 yıl

Dilin hiç yorulmadan gözlerin konuştuğudur "Aşk" . Çünkü gözler kalbin en güzel temsilcisidir

1
    0 Yorumla
  • ƘıȤıԼЄԼMƛ
    ƘıȤıԼЄԼMƛ Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 96%
    +1 yıl

Aşk diye bir şey yoktur insanların nefsi isteklerine aşk diyorlar

1
    0 Yorumla
  • BLUE1982
    BLUE1982 Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Sanmıyorum derken ile birilerine haksızlık ediyor olabilirim

1
    0 Yorumla
  • mavilipenguen
    mavilipenguen Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Muz kabuğu gibidir basarsan ayağın değil hayatın kayar

1
    0 Yorumla
  • hhsynn84
    hhsynn84 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 95%
    +1 yıl

kalbine yakin hissettigin kalbin, kalbinde atisini hissetmek

1
    0 Yorumla
  • HesapsızHayat
    HesapsızHayat Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 90%
    +1 yıl

Aşk boş bence sevgi daha kuvvetli daha kalıcı bence

1
    0 Yorumla
  • SwordOfDemocles
    SwordOfDemocles Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Aşkı Aristo tarif etmiş
    Aşkın gelişi, aklın gidişidir diyor.

1
    0 Yorumla
  • __cmre
    __cmre Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Derdi olmayanlarin dert edinmek isteyenlerin uydurdugu birsey

1
    0 Yorumla
  • Gezentavuk06
    Gezentavuk06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Aşk yapmayacak olduğun şeyleri gözün kapalı yapmandir

1
    0 Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

Birine sizi yıkabilecek tüm gücü, bilgileri vererek bunu yapmamasını ummak

1
    0 Yorumla
  • vitamaeternam
    vitamaeternam Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Cok acı bol acı çok çok acı hüzün keder ızdırap bıkmışlık bol keder gam

1
    0 Yorumla
  • Maanyyakmıdırnedirya
    Maanyyakmıdırnedirya Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Kış vaktinin gelmesiyle birlikte ağaç dallarının yapraksız, çiçeksiz kalması gibi bir şey.

1
    0 Yorumla
  • cinselitiraf
    cinselitiraf Takip Et
    Xper 1 Yaş: 35
    +1 yıl

Herkesin yanlış bildiği bir tanım aşk.
    O sadece ilahi dir. Aşk mertebesine ulaşmak yok olmaktır.

1
    0 Yorumla
  • realmhmt
    realmhmt Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

Aşk bie boktur yemeyen yoktur 😀 en güzel tanım bu tartismaya kapalidir

1
    0 Yorumla
  • ybylmbz02
    ybylmbz02 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Osuruktan sonra ki rahatsızlık

2
    0 Yorumla
  • ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ
    ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Ne ka güzel soru benimse verecek hiçbi cevabım yok

2
    3 Yorumla
    • PİANİSTOMER
      PİANİSTOMER
      +1 yıl

Tolstoy; "Bir erkeğin bir kadına verebileceği en güzel şey, ömrünün geri kalanında bütün kadınlardan vazgeçmiş olup, sadece onun için atan anlamlı bir kalp..." Gerçek aşkın tarifi bu. Zaten bu cümle de beni anlatıyor. 😎💪👍

Yorumla
    • ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ
      ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ
      +1 yıl

Seni alan yaşadın kanki

Yorumla
    • PİANİSTOMER
      PİANİSTOMER
      +1 yıl

🥰👍

Yorumla
  • Gölgesizkarakter
    Gölgesizkarakter Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 67%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.

Aşk tutkudur. Ne eksik ne fazla.

2
    0 Yorumla
  • bığtıhyabığtıh
    bığtıhyabığtıh Takip Et
    Yoda Yaş: 126 , eic 92%
    +1 yıl

Dünya nüfusunun bı anda teke düşmesi bence

2
    0 Yorumla
  • KsKҽdisi
    KsKҽdisi Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 95%
    +1 yıl

Aşk bir sudur iç iç kudur, tarifide budur.

1
    0 Yorumla
  • Seawitches
    Seawitches Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Aşk o işte. Başka tarifim ya da açıklamam yok

1
    0 Yorumla
  • Baharoviç
    Baharoviç Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 67%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Olmadığım için edemiyorum

1
    0 Yorumla
  • çuytanahmet
    çuytanahmet Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 49%
    +1 yıl

Soyut bir kavram bana göre, tanımlayamam.

1
    0 Yorumla
  • Siyahintaakendisi
    Siyahintaakendisi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 97%
    +1 yıl

Masallarda o kadar güzel ki aşk..

1
    0 Yorumla
  • KISRAKLAZIMXD
    KISRAKLAZIMXD Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 95%
    +1 yıl

Aşk karın ağrısıdır, çok arzulayıp ulaşamamaktır

1
    0 Yorumla
  • Metkbarr
    Metkbarr Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 91%
    +1 yıl

Her baktığımda o heyecan ilk günkü gibi

1
    0 Yorumla
  • zamansızbirben277
    zamansızbirben277 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 95%
    +1 yıl

bilmiyorum nki edeyim

1
    0 Yorumla
  • Larviya_-_
    Larviya_-_ Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Akıl dolu delilik (miş)..

1
    0 Yorumla
  • GölgeninGüncesi
    GölgeninGüncesi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 89%
    +1 yıl

Aşk duyguların anomalisidir.

1
    0 Yorumla
  • Ismimbileyok
    Ismimbileyok Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Bir sesli iki sessiz harften oluşan bir kelime.

1
    6 Yorumla
    • Hiberdating
      Hiberdating
      +1 yıl

Harf alayım

Yorumla
    • Ismimbileyok
      Ismimbileyok
      +1 yıl

A ş k iste ya

Yorumla
    • Hiberdating
      Hiberdating
      +1 yıl

E bende o kadar yabancıyım ona 😄

Yorumla
    • Ismimbileyok
      Ismimbileyok
      +1 yıl

Okuma yazma biliyosun

Yorumla
    • Hiberdating
      Hiberdating
      +1 yıl

Okunduğu ve yazıldığı kadar kolay olsa keşke. Bulmak ayrı mesele yaşamak ayrı mesele

Yorumla
    • 06romeo
      06romeo
      +1 yıl

Çok zekice ve çok farklı bir bakış açısıyla yazılan güzel bir görüş.

Yorumla
  • Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aşkı tarif eder misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Aşkı tarif eder misiniz? 133 cevap verildi
Aşkı tarif eder misiniz? 16 cevap verildi
Aşkı tarif eder misiniz? 160 cevap verildi
Aşkı tarif eder misiniz? 26 cevap verildi
Aşkı tarif etseni? 5 cevap verildi
Aşkı tarif edebilir misiniz? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨