- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılO’nu hatırladıkta başı göğe ermişçesine ya da asansör boşluğuna düşmüşçesine ürperiyorsa yüreğiniz... Ömrü saatlere sıkışmış bir kelebek telaşıyla O hüzünden bu neşeye konup kalkıyorsanız gün boyu nedensiz... ve her konduğunuzda diğerini iple çekiyorsanız bu hislerin... O’nunlayken pervaneleşen yelkovanlar, O’nsuz mıhlanıp kalıyorsa yerine, bir akrep kadar hain... sınıfta, büroda, yolda, yatakta içiniz içinize sığmıyor, O’ndan söz edilince yüzünüz, sizden habersiz, mis kokulu bir ekmek dilimi gibi kızarıyor, mahcup somurtuyor veya muzip sırıtıyorsa, ve O, her durduğunuz yerde duruyor, her baktığınız yerden size bakıyor, siz keyiflendikçe gülüp, hüzünlendikçe ağlıyorsa... dünyanın en güzel yeri O’nun yaşadığı yer, en güzel kokusu bedenindeki ter, en dayanılmaz duygusu gözlerindeki kederse... hayat O’nunla güzel ve onsuz müptezelse... elmalar pembe, kiremitler pembe, gökyüzü, yeryüzü, O’nun yüzü pembeyse, kışlar ilkbaharsa, yazlar ilkbahar, güzler ilkbahar... her şiirde anlatılan O’ysa... her filmin kahramanı O... her roman O’ndan söz ediyor, her çiçek O’nu açıyorsa... bir anlık ayrılık, bir ömür gibi geliyor ve gider gitmez özlem saç diplerinizden çekiştirip beyninizi acıtıyorsa, iştahınız kapanıyor, iştahınız açılıyor, iştahınız şaşırıyorsa... iştahınız, hasret acısında bile karşı konulmaz bir tat buluyorsa... eliniz telefonda yaşıyor, işaret parmağınızla ha bire O’nu tuşluyor, dara düştüğünüzde kapıyı çalanın O olduğunu adınız gibi biliyorsanız... mütemadi bir sarhoşluk halinde, her çalan telefona O diye atlıyor, vitrindeki her giysiyi O’na yakıştırıyor, konuşan birini dinlerken "keşke O anlatsa" diye iç geçiriyorsanız... kokusu burnunuzdan, sureti gözünüzden, sesi kulağınızdan, teni aklınızdan silinmiyorsa bir türlü... özlemi, sol memenizin altında tek nüsha bir yasak yayın gibi taşıyorsanız gün boyu... hem kimseler duymasın, hem cümlealem bilsin istiyorsanız... O’nsuz geceler ıssız, sokaklar öksüzse... ayrılık ölüme, vuslat sehere denkse... gamze gamze tebessüm de onun içinse, alev alev öfke de; bunca tavır, onca sabır ve nihayetsiz kahır hep O’nun yüzü suyu hürmetine... uğruna ödenmeyecek bedel, gidilmeyecek yol, vazgeçilmeyecek konfor yoksa... dışarıda yer yerinden oynuyor ve "içeri"de bu sizi zerrece ilgilendirmiyorsa, nedensiz küsüyor, sebepsiz affediyorsanız ve bütün bu hallerinize siz bile akıl erdiremiyorsanız... kaybetme korkusu, kavuşma sevincinden ağır basıyorsa ve aşk, gurura baskın çıkıyorsa bu yüzden her daim... gece yarısı kadim bir dost gibi kucaklayan tanıdık bir şarkı, bütün acı sözleri unutturmaya yetiyorsa... Her gidişte ayaklarınız "Geri dön" diye yalpalıyorsa ve siz kendinize rağmen dönüyorsanız, sınırsız, sabırsız, doyumsuz bir tutkuyla... ... o halde yarın sizin gününüz!.. "Çok yaşa"yın ve de "siz de görün"üz.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞair değilim ama Orhan Gencebay' ın Bestelediği bir Şarkı aklıma geldi.
Cemal Safi' ye ait Şiir. Bu kadar güzel anlatılmazdı.
Var mı beni içinizde tanıyan? Yaşanmadan çözülmeyen sır benimKalmasa da şöhretimi duymayanKimliğimi tarif etmek zor benim Kimsesizim, hısmım da yok hasmım daGörünmezim, cismim de yok resmim deDil üzmezim, tek hece var ismimdeBarınağım, gönül denen yer benim Var mı beni içinizde tanıyan? Yaşanmadan çözülmeyen sır benimKalmasa da şöhretimi duymayanKimliğimi tarif etmek zor benim (zor benim, zor benim) Bülbül benim lisanımla ötüştüBir gül için can evinden tutuştuYüreğine Toroslar'dan çiğ düştüYangınımı söndürmedi kar benim (kar benim, kar benim) Niceler sultandı, kraldı, şahtıBenimle değişti talihi, bahtıYerle bir eyledim taç ile tahtıAkıl almaz hünerlerim var benim (var benim, var benim) Kâmil iken cahil ettim âlimiVahşi iken yahşi ettim zalimiYavuz iken zebun ettim Selim'iHer oyunu bozan gizli zor benim (zor benim, zor benim) Aşk benim, aşk benim, aşk benim, aşk benimİlahimle Mevlana'yı döndürdümYunus'um'la öfkeleri dindirdimGünahımla çok ocaklar söndürdümMevla'danım, hayır benim, şer benimSebep bazı Leyla bazı Şirin'diHatrım için yüce dağlar delindiBilek gücüm Ferhat ile bilindiKuvvet benim, kudret benim, fer benim Yeryüzünde ben ürettim veremiLokman Hekim bulamadı çaremiAslı için kül eyledim Kerem'iİbrahim'in atıldığı kor benim (kor benim, kor benim) Sebep bazı Leyla bazı Şirin'diHatrım için yüce dağlar delindiBilek gücüm Ferhat ile bilindiKuvvet benim, kudret benim, fer benim (fer benim, fer benim) İlahimle Mevlana'yı döndürdümYunus'um'la öfkeleri dindirdimGünahımla çok ocaklar söndürdümMevla'danım, hayır benim, şer benim (şer benim, şer benim) Kimsesizim, hısmım da yok hasmım daGörünmezim, cismim de yok resmim deDil üzmezim, tek hece var ismimdeBarınağım, gönül denen yer benim (yer benim, yer benim) Aşk benim, Benim adım aşk... https://youtu. be/agXzXufl7-shttps://youtu. be/agXzXufl7-s10 Yorumla
Hmm bence aşk ilk görüşte baslar aşk öyle birseydir ki anlatmak mümkün degildir bunu sadece göstereker anlatırız ya da yaşayarak mesela aşık oldugun birini görünce dilin tutulur nefes alamazsın donankalırsın gözlerini ondan ayıramazsın onu icine cekip sarılmak istersin kokusunu derin bir nefesle icine cekmek istersin saçlarıyla oynamak istersin hatta onun gözlerinde kabolmak istersin aşk o kadar güzel birseydir ki bir ortamda olursunuz ikiniz o ortamda bir sürü arkadasınız olur ama siz tek ona bakarsınız hatta komik tarafı başkasıyla konusunca kıskanıp cocuğa dik dik bakarsınız konusmasın diye sadece sizle ilgilensin diye hatta ilgilenmesi icin konuşmasına da gerek yok sadece gözleri senden hiç ayrılmaması bile yeter aşk güzeldir ama bir o kadar da zordur mesela bulurusrsunuz diyelim bulusmanın sonunda ayrılacağınızı cok iyi bilirsiniz ve bu sizi huysuz eder canınızı yakar ayrılınca hatta ilk dksında onu özlersiniz elini tutusun istersiniz nefesiniz kesilir sanki o yokken ölcek gibi olursunuz onsuz bir hicmiş gibi resmen bence aşk budur ya.
11 Yorumla
+1 yılYok...
Çok değişken bir his, duygu, tarifi yok herkese nasip olmaz ama acısı bile güzel kaybetsende içinde o olduğu için o acıyıda seviyorsun değişik bir durum10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
+1 yılBenim gözümde biri hep cok severken kusurlarını yanlışlarını örtmeye calışırken kahbeliklerini defalarca yaptıgı yanlışları örterken olsun lan yinede seviyorum derken az seven tarafın sevgi nedir bilmezligi ile hayatan bezdirmesi gereksiz yalan dolan ne istedigini bilmeyen corap degiştirir gibi ilişki bitirenler sahte bakışlar kahbe gülüşler görmedigim bi kız kalmadı bu yüzden ben kendim de yaşarım sahte sevgiliyle zaman harcayamam ki aşk dedigin şey biten bir şey sevgi ve saygı sonsuz dur
Sebebsiz yere ayrılık olmaz ama günümüzde okadar cok ne istedigini bilmeyen insan varki seviyorum senin icin ölürüm sensiz yaşayamam vs diyenler 2 gün sonra sebep siz yere ayrılanlar bunların hepsi boş bana göre senin sorunu biraz bana göre sevgi yi tarif edermisin e cevrirsek sevgi ceşitleri cok örnegin aile sevgisi kardeş sevgisi anne baba vs zaten sonuna kadar yastıgını paylaştıgın ugrunda herşeyini feda edebilecegin bir sevgi duyuyosan partnerine o senin ailenden kanından canından dır sevgi budur o seni kovsada bagırıp bagırıp sövsede yanından ayrılamadıgın bir tel sacına zarar gelir diye oraya o saate gitme diyebilen biri asıl seviyodur siz tabi buna erkekler iştw kıskanıyo sahipleniyo felen geri kafalılık deyebilirsiniz ama bilmediginiz nokta şu ki toplumumuz da okadar niyeti bozuk insan varki bu yüzden gitme diyoruz yapma diyoruz biliyoruz zarar gelicegini sen sevgidin insanı zarar görmesini istermisin ben istemem isterse küsün ister geri kafalı desin onun canı yanmasın ben suclu olurum sevgi bu bence10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılhttps://youtu.be/QcbewA5dFfc
Aşkın tanımını bu şarkı o kadar iyi yapmış ki.
Dinledikçe insanın aşık olası geliyor.
Bence aşk; heyecan ve tutkunun bol miktarda olduğu bir kaos.
Görmediğinde, duymadığında delirmişlik hissi yaratan...
Sürekli birlikte olma isteği uyandıran.
İnsanın sürekli gülümsemesine sebep olan.
Bırak görmeyi aklına geldiğinde bile; kalp çarpıntısı yapan, elini ayağını titreten...
Aşkın belirtileri bunlar ama bulmak zor be 🙂21 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Buna Mevlana'nın bir sözü ile cevap vereyim,
https://youtu.be/oiZK3qZrnk4
"Hiç bir hayale sığdıramadığım tek gerçeğimsim. Sevdim işte! Ötesi de yok gerisi de."
Tabii aşkı tarif etmem mümkün değil orası ayrı. Aşk içimizde en derinlerde yaşadığımız bir gerçek.
Hani ölmek istersin ama yaşamak için bir sebebin vardır,
Ya da çekip gitmen istersin ama seni bağlayan bir şeyler vardır,
Rüyası için uyur hayali için uyanırsın hani.
Öyle bir şey işte..13 Yorumla- +1 yıl
"Rüyası için uyur, hayali için uyanirsin" ne güzel yazmışsın, bence tam olarak da bu... ellerine yüreğine sağlık...
- +1 yıl
Ne demek rica ederim...
+1 yılAşk Nedir? Aşk Gerçekten Kalbinden Gönlünden Sevmek demektir Bi kız erkeği veya farketmez kız içinde böyle erkeğe karşı Canından çok sevmek demek Daha açıklayıcı Diyecek Olursam Misal İnsan Kendini Fazla düşünmez Hep aklı sevdiğinde olur Allah korusun ona kötü bir şey olsa veya riskte olsa sevdiği gözünü kırpmadan kendini riske atar Yeter ki Sevdiğim Güvende olsun der insan Onu aklından cikaramaz insan hep aklındadir gördüğünde Kalbi Mutlulukla heyecanla atar Gözlerin güler Ona yaklaşmak İçin kıpır kıpır olur Ben Utangaçımdir biraz ☺️ yani Utangaç derken Öyle Aptallasma olmaz tabiki 😅 sadece Sevdiğim kızin karşısında da olsam Yüzüm kizarabilir mutlulukdan yani kız kısaca Anlar öyle diyim 🤭 Sevmek gerçekten çok güzel bir şey
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsan ömrünü aşan bir heves, duygulara hislere saygıdan, sönmeyen alev olarak tanımlayabilirim. İnsan ömrü 80-90 yerine 200-250 yıl sürseydi bugün 100-110 senelik evliliklerin bile bittiğini görürdük. Ayrıca sonsuz aşk diye bir şey bence yok insan ömrünün yetmediği aşk var ve de kişiyi ya yanlış tanıdığın şekilde ya da eskiden olduğu şekilde özlüyorsun bu duygulara bağlı kaldığından ötürü artık sevmediğin birini sevmediğini farkında değilsin ve hala seviyorsun. Aşk harbiden tuhaf şey, sadece üç harfli bir kelime ama milyonlarca hikayenin, hayatın ana teması.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBir yerde okumustum: cikmaz yazdigi halde, israrla girdigin sokagin adidir Ask yaziyordu.
Ask atesten bir gomlek gibi ruhunu bedenini hatta benligini yakip kavurur. Ne onsuz olur ne onunla. Aglatir bazen gozlerin sisene kadar sonra ufacik bir hamleyle unutursun her seyi bi bakarsin guluyorsun mutluluktan yuzun parliyor. Yagmurlu karanlik havayi bile sevdirir insana.22 Yorumla- +1 yıl
Müsadeniz ile ilk cümlenizi alıyorum notlarım arasına. Çok güzel bir tarif olmuş.
- +1 yıl
Kendi kurdugum bir cumle degil bende bir yerde okumustum. istediginiz gibi alip kullanabilirsiniz 🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla
+1 yılAşk nefes gibidir. Göremezsin ama orada olduğunu her zaman bilirsin. Yokluğunda herşeyin biteceğini ve nefessiz kalacağını bilirsin. Yatarken kendi nefesini onun nefesine eşitlersin. Ne bir eksik ne bir fazla. Aynı nefes aynı havayı solumak için.
Ya da iki farklı bedende tek yüreğin atmasıdır aşk. Onun kalbi teklese sende hissedersin.
Aşk o yokken geçmeyen zamandır onunla iken çok hızlı ama sonsuza akan.10 Yorumla
+1 yılKusurların mükemmeliyete dönüşümüdür aşk. Bol kusurlu olmalı, hepsini ayrı ayrı sevmeli. Tüm anlamların tepe taklak oluşudur, sevmediğin şeyleri bile onda görünce sevmektir. Yapmayacağın şeyler onunla hoş gelir mesela. İstemediğin şeyler içinde o var diye tutkun olur. Kaybetmektir aşk. Aşık olsam tüm dünyaya kafa tutan ben, onun her şeyine yenilirim sanırım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKaranlık, elektrikler kesilmiş yolunu bulamıyorsun, kaybolmuşsun, korku içindesin... Tam o esnada muazzam bir parlak yıldız senin yanına geliyor, bu kutup yıldızı... Sana hayatı, yolları gösteriyor... İşte aşık olduğun kişi ve aşk;kutup yıldızıdır...🦄🍀❤️
12 Yorumla- +1 yıl
Güzel tarif.
- +1 yıl
Teşekkürler 🙏
Gizli Üye(25-29)+1 yılAhhh aşk... Özlem, hasret, kavusamamak yanındayken gözlerin hep onda olması o kokusunu içine çekerken hiç gitmemesini istemen.. kirpiklerinden tut her detayını sevmen.. gülüşünü kafana yazman.. o elleri tutup hiç birakmak istememen... onun sıcaklığını hep hissetmek istemek... arzularını paylaştığın... Yoldaşın sırdaşın... İyi günde kötü günde yanında olması... herşeyin o olması bu aşk yani anlatılmaz ki her şey eksik kalır 🥺💗
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılsevgi :
insanı bir kimseye ya da şeye karşı yakın ilgi ve bağlılık göstermeye yönelten içsel duygudur.
hoşlanmak:
beğenmekten zevk almak
aşk:
Sevgi ve hoşlanma duygularını aynı anda yaşamak10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılaşk her insanın başına en az bir kere gelebilecek içinde hüzün stres sıkıntı vb. bilumum kötü duygudan oluşan mutluluk hülyasıyla sunulan aslen melankolinin giriş kapısı olan lanetli bir duygu karmaşasıdır.
Saygılar.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 44,7b cevap paylaştı.
+1 yılTarif edeyim:
Şimdi buradan 100 metre ileri gidiyorsun, orada kavşak var, sağa dönüp ardından 500 metre daha yürünüz mü karşınıza bir bina gelecek saat 3 yönünde dönüp ilerlediğiniz zaman 115 metre sonra aşka ulaşıyorsunuz.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılİki bedenin ve ruhun tek beden ve ruh olarak yeniden doğmasına aşk derim. İki taraftan birinin mutsuz, huzursuz veya değersiz olması mümkün değilse orada aşk vardır.
10 Yorumla
+1 yılNeye aşk diyorsunuz o önemli. Cinsel bi çekime deniyor çoğu zaman. Aşk ne değildire yanıtım çok ama nediri yaşamak ve yaşatmak dışında tarif edebilmek çok zor
10 Yorumla
+1 yılOnunla konuşmayı istemek, adım atsın istemek, bakmalara doyamamak,3. kişilerden onu kıskanmak onunla birlikte hayaller kurmak. Ama onun hiç yüz vermemesi eskisi gibi yakın olmayışımız işte...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. aşık değilim ama sunu söyleyebilirim
aşk tarif edilmez içimdeki aşkı tarif edebilmek için bu aşka değecek birisi olmak lazım aşık olunan kişi anlar sadece bunu10 Yorumla
+1 yılAşk insanın başına bir kere gelir, aşk olmaması için bir çok neden varken kendince uydurduğun saçma sapan bir bahaneye tutunmaktır bence hiç yaşamadım yaşarsam eğer fikrim değişir mi bilmiyorum.
10 YorumlaAşk derin rüyaların bir çırpıda bitmesi gibidir. Hayatımda bir kez aşık oldum üzerinden 1.5 yıl geçti hala seviyorum hala unutamıyorum çıksa gelse deseki bir şans versek desee kirginligim kizginligim yok,, olur kabul ederim. Aşık olmak çok güzel ama aşkını bilen olunca yoksa yıllarda geçse o sevdiğin diğer insanların gözünde beliricekk,😥
10 Yorumla
+1 yılsadece tek tarafın yaşadığı var sayım, ağır psikolojik ve depresyonlu ve sürekli melankoli, takılma durumu:)
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendinden ve sevdiklerinden değer verdiğin herşeyden hatta gururundan bile vaz geçecek kadar sevmekti ask
10 Yorumla
+1 yılRuhunu kandirabilmek için yok denilen,
Parıltından sevgi akan iki cift göze bu benimsenmiş yok denilen hissin değişmesi bence10 YorumlaGeçen böyle bir yazı gördüm, yoksa anlamam.
10 Yorumla
+1 yılçizgi filmlerde hani gögüs kafesinden kalp cikiyor ya iste öyle bir his.. ruhun ona doğru uzanarak bedeninden cikmaya ugrasıyormuş gibi
10 Yorumla
+1 yılDışarıda fırtınalar koparken evde panduflarımı cicili pijamalarımı giyip kitap kahve keyfisi yapmak gibi bişey.
10 Yorumla
+1 yıl
O ne len
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılViolet'in (pp'mdeki kız) sevdiği insan için öleceği kesin olmasına rağmen kendisini tehlikeye atarak onu kurtarmaya çalışması demektir bence.
10 Yorumla
+1 yılgülü sevmek..
onun muhteşem yapraklarını görürken, dikenlerini de katlanabilmek..
bir kadını sevip, diğer tüm kadınların cenazesini kaldırabilmek..10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılEğer bir gün aşkın var olduğuna ikna ederse biri beni bende buraya tariflerim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşk onu eşsiz , mükemmel, en güzel , dünyada tek kişi olarak görmektir.. Bakınca içinin gülmesi , kalbin hızlanması , midenin kelebekle boşlukta uçması hissidir.. Aklına gelince yüzünün tebessümü , heyecanı, Gözlerin parlamasıdır.. onsuzluk ise koca bir hiçlik..
10 Yorumla
+1 yılDilin hiç yorulmadan gözlerin konuştuğudur "Aşk" . Çünkü gözler kalbin en güzel temsilcisidir
10 YorumlaAşk diye bir şey yoktur insanların nefsi isteklerine aşk diyorlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sanmıyorum derken ile birilerine haksızlık ediyor olabilirim
10 Yorumla
+1 yılMuz kabuğu gibidir basarsan ayağın değil hayatın kayar
10 Yorumlakalbine yakin hissettigin kalbin, kalbinde atisini hissetmek
10 Yorumla
+1 yılAşk boş bence sevgi daha kuvvetli daha kalıcı bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAşkı Aristo tarif etmiş
Aşkın gelişi, aklın gidişidir diyor.10 Yorumla Derdi olmayanlarin dert edinmek isteyenlerin uydurdugu birsey
10 Yorumla
+1 yılAşk yapmayacak olduğun şeyleri gözün kapalı yapmandir
10 Yorumla
+1 yılBirine sizi yıkabilecek tüm gücü, bilgileri vererek bunu yapmamasını ummak
10 Yorumla
+1 yılCok acı bol acı çok çok acı hüzün keder ızdırap bıkmışlık bol keder gam
10 Yorumla
+1 yılKış vaktinin gelmesiyle birlikte ağaç dallarının yapraksız, çiçeksiz kalması gibi bir şey.
10 Yorumla
+1 yılHerkesin yanlış bildiği bir tanım aşk.
O sadece ilahi dir. Aşk mertebesine ulaşmak yok olmaktır.10 YorumlaAşk bie boktur yemeyen yoktur 😀 en güzel tanım bu tartismaya kapalidir
10 YorumlaOsuruktan sonra ki rahatsızlık
20 Yorumla
+1 yılNe ka güzel soru benimse verecek hiçbi cevabım yok
23 Yorumla- +1 yıl
Tolstoy; "Bir erkeğin bir kadına verebileceği en güzel şey, ömrünün geri kalanında bütün kadınlardan vazgeçmiş olup, sadece onun için atan anlamlı bir kalp..." Gerçek aşkın tarifi bu. Zaten bu cümle de beni anlatıyor. 😎💪👍
- +1 yıl
Seni alan yaşadın kanki
- +1 yıl
🥰👍
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılAşk tutkudur. Ne eksik ne fazla.
20 Yorumla
+1 yılDünya nüfusunun bı anda teke düşmesi bence
20 YorumlaAşk bir sudur iç iç kudur, tarifide budur.
10 Yorumla
+1 yılAşk o işte. Başka tarifim ya da açıklamam yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Olmadığım için edemiyorum
10 Yorumla
+1 yılSoyut bir kavram bana göre, tanımlayamam.
10 Yorumla
+1 yılMasallarda o kadar güzel ki aşk..
10 Yorumla
+1 yılAşk karın ağrısıdır, çok arzulayıp ulaşamamaktır
10 YorumlaHer baktığımda o heyecan ilk günkü gibi
10 Yorumla
+1 yılbilmiyorum nki edeyim
10 Yorumla
+1 yılAkıl dolu delilik (miş)..
10 Yorumla
+1 yılAşk duyguların anomalisidir.
10 Yorumla
+1 yılBir sesli iki sessiz harften oluşan bir kelime.
16 Yorumla- +1 yıl
Harf alayım
- +1 yıl
A ş k iste ya
- +1 yıl
E bende o kadar yabancıyım ona 😄
- +1 yıl
Okuma yazma biliyosun
- +1 yıl
Okunduğu ve yazıldığı kadar kolay olsa keşke. Bulmak ayrı mesele yaşamak ayrı mesele
- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat