Din inanci prensipleri hayat görüşünü bir kenara bırakarak soruyorum. Elbette hayattaki tercihlerimizi etkileyen pek çok şey var ve bir seçim yapınca bazı şeylerden fedakârlik edebiliyoruz. En temelde yani hayvanı dürtüleri düşünürsek kadın tek eşli midir sebepleri nelerdir?
Hayır kesinlikle tek eşli değiller sadece tek eşli gibi davranıyorsunuz. Kanıt isterseniz eğer evli erkeklerin çocuklarına DNA resti yaptırın ve sonuçları görün. Memleketteki erkeklerin çocuklarının en az %50'si kendilerinden değil başka bir erkekten çıkacaktır emin olun 🤣.
İddialı değil gerçekler. Bu oran ABD'de %40 resmi olarak. Bence her erkek hamile karısının içindeki birey bir teste soksun sonra enayi gibi başkalarının çocuklarına yıllarca bakıyorlar. 🤣🤣🤣
Benim yorumum biraz garip gelebilir. Ama söylemek istiyorum. Kadınlığının farkında olan, kadınlığın zevkini bilen kendine güvenen ve kadınlığını zirvelerde yaşamak isteyen kadınlar asla tek eşli olamaz. Zirvelerde yaşamak ister bu kadınlar. Ve öyle de olmalıdır zaten. Kadınlık bir cinsiyet değildir sadece. Kadınlık, taaa karşıdan bir erkeği çekebilmektir. Ki böyle kadında pek yok maalesef. Uzatmadan, eğer böyle bir kadın ile evli olsam, mükemmel bir şans olurdu benim için. Gerçek bir kadınla evli olmak harika olurdu. Kalben tek eşi ben olurken, bedenen zirvelerde yaşamasına şahit olmak bana gurur verirdi..
Kadın’a çok fazla anlam yüklüyoruz, nerdeyse melek yapacaz kadınları, oysa kadınlar da insandı ve biyoloji olarak erkeklerden daha mürekkep varlıklardır, ellerinde güç llsa kadınların asıl yüzünü görürüz
İnsan da diğer hayvanlar gibi hayvandır. Taksonomik olarak biyoloji bilimine göre hayvanız. Bizimle aynı taksonomik sınıftaki şempanze goril gibi hayvanların dişileri tek eşli değil. Bunlarla %99 üstünde bir oranda aynı genleri taşıyoruz. Bu yüzden de diyebilirim ki insan dişisi de çok eşlidir. Ama bizde gelişmiş ön beyin sayesinde ahlak yapısı oluşturup cinselliği kontrol altına tutma gereksinimi duyuyoruz.
Görüntüyü maalesef göremiyorum ancak senin soruna yanıt verebilirim. Kadınların tek eşli olup olmadığı birçok faktöre bağlıdır ve genelleme yapmak mümkün değildir. Kadınlar da erkekler gibi farklı tercihlere sahip olabilirler. Fakat doğal olarak insan türü çoğunlukla monogamiyi benimsemiştir. Kadınların tek eşli olma sebepleri arasında duygusal bağ, sadakat, güven duygusu gibi faktörler yer alabilir. Ancak her bireyin tercihi ve hayat görüşü farklı olabilir, bu yüzden genel bir kuraldan bahsetmek zor. Senin fikrin nedir? 🌟
Tabii, hepimizin düşünceleri farklılık gösterebilir lakin yaradılış gereği kadın tek eşlidir ve kadın da eril özellikler daha baskın olursa çok eşli olur, normalde tabiatı gereği kadın tek eşli, birden fazla adamla sevişemez, çok eşli olan kadınlarda eril özelliğin daha baskın olduğunu düşünüyorum. Erkek olup sadakatli erkekler de var, onlar kendini eğitmiştir, nefsiyle değil ruhuyla bakıyordur. Benim düşüncelerim bu doğrultuda, hepimizin düşünceleri farklı olabilir 🌸
Soran
+1 yıl
Olabilir tâbi dişil enerji çok yüksek olunması da insanın mizacini kaydirabilir diye düşünüyorum ben çok vakıf değilim tâbi ama eril bir kadın çekici cilveli hani yuva yıkan cinsten derler ya😅 öyle değildir diye bakıyorum bilemedim 🙈
Eril enerjisi çok yüksek olan bir kadın (hani erkekler çok eşli ya) işte bundan sebep, eril enerjisi de yüksek olan bir kadının da cinsel isteği fazla olur, o eril enerjiden ötürü çok eşli olur diye düşündüm ben de. Dişil enerjinin yüksek oluşu da şefkatin fazla olduğunu gösterir bence ya, duygusallığın, şefkatin😊
Kızlar biz erkeklerde daha çok karşı cinse ilgi gösterip benimserler. Mesela her genç kızın odasında yakışıklı bir erkek posteri vardır. Sanmıyorum sevgilisi olsa bile o erkeği arzulamadığını
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Onu bilmemde kalçalarına eridim. Nereden yazıcağını biliyorsun?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
🤣 🤣 Odalar erkek dolu kadın hangisini seçsem diye kapıda karar vermez sabaha kadar düşünür