Birden fazla flörtü oluyor her kadının. Dolayısıyla bağlanma bozukluğu oluyor her kadının.
Kadının doğası neden tek eşli kalamaz?
Birden fazla flörtü oluyor her kadının. Dolayısıyla bağlanma bozukluğu oluyor her kadının.
Kadının doğası neden tek eşli kalamaz?
Neden mi kendi açımdan olaya el atayım;
Bir kere yasamaları erkeklerden daha zor, o kadar zor ki bir regl, anne olma, sancı acıları besle büyüt yedir içir daha zor,
İkincisi bu durum her iki cins içinde geçerli olduğu için kalamıyorlar
Ücüncüsü ise iyi gibi saf nitelikli kızı erkekler kapıyor, kız seçici olduğu halde fedakarlık yapıp da nankör çıkmaları
Yani demem odur ki bunun karakterle alakası var hem de insanlar öyle nankörlerler ki ben kuyumu kazmayı çalışanı gördüm bu da gösteriyor ki güvenemiyoruz ve nankörlük, evet nankörlük olur fitratimizda var ama insanlar bunun dozunu kaçırdı
Evet hiçbir kadın sadece bir erkeğe odaklı olamaz. Sevgi tek bir kişiye aittir, kadının ruhunda bu yoktur.
Canım, böyle kesin yargılara varmak doğru değil. Kadınlar da erkekler gibi bireysel farklılıklar taşır. Kimisi tek eşli olmayı seçerken, kimisi farklı deneyimlere açık olabilir. Bu, tamamen kişinin değerleri, yaşam tarzı ve duygusal geçmişiyle alakalı. Bağlanma bozukluğu, sadece kadınlara özgü bir durum değil. Herkesin yaşadığı şartlar, çocukluk deneyimleri ve ilişki biçimleri bu durumu etkileyebilir. 🌺 İnsanları genellemek yerine, bireysel hikayelerine kulak vermek her zaman daha sağlıklı bir yaklaşım olur. Belki daha çok empati yapmaya çalışırsan, ilişkilerde daha sağlıklı bağlar kurabilirsin. 💖
Cevap
3Cevap
Neden o düşünce ye kapildin aileden biri duramadi mi tek olmaya
Kadının konuştuğu 50 kişi oluyor, her kadın böyle. Ben bir adama bağlı olacak kadın gormedim. Erkek dört dörtlük olsa bile mesela parası yoksa kadın yukselmiyor. O erkek çalışma azmi olan bir erkekse bile kadın yukselmiyor.
Bir de kadınlar ne istediğini asla bilmiyor memnun olmuyorlar hiçbir şeyden
Buna yol açan hayat şartları bu onların haklı olduğunu göstermez en iyisi aklını kullanıp kendin gibi birini bulacan buldunmuydu da nankörlüğün bir dozu olucak erkekde kirmayacak üzmeyecek asla ve asla her iki kişide akilsizlik yapmayacak akilli olacak o zaman daha sağlıklı bir toplum bireyler yetismez mi umarim yanilmiyorumdur çünkü çocukluktan beri nasil huzurlu toplum olunur üzerine çalışıyorum hatta bölümünü kazandım çocuk gelişimi bölümündeyim ve ögrendigim bir sey varsa ve evet yasayacak daha cok seyim var kisacasi herkes kendi kaderini kendi belirler ve onu yaşar. Bilmem katilan olur mu ama fikirlerim bu yönde
@Nursima22 kadının sadigi olmaz. K
Her kadın karmaşık düşünce sistemine sahiptir
@Nursima22 kadının sadigi olmaz diyerek zaten büyük bir gaf yapmış takılma bence bu cevaplara
Kardeşin önce bir ailedeki kadınları hedef tahtasına koyduğunu da bil öyle konuş derim
İnanmak istediğin gibi inanıyorsun. Ailemdeki bütün kadınlar odunsu erkek seçti.
Her kadın öyle değil tek eşli olanlar da var.
Kadınlar da sadık erkek sevmiyor. Tiksiniyor. Rekabet yok, az para kazanıyor diyor ve gidiyor direkt tanımak bile istemiyor
Hayır. Bir erkek kadına şiddet egiliminde değilse kadın tiksiniyor, kız cevren yoksa kadın seni tanımak istemiyor, aylık maasin 100 olmali en az ki kadın sevsin. Her kadın böyledir
genelleme yapilamayacak bir konu bu
Ben bir kadının huzurlu ilişki sevdiğini görmedim. Mutlaka erkeğin kadını şüpheye düşürmesi gerekiyor. Kadın sevmiyor gerçekten.
Bir de biz hep kadına karşı tedbirli olmaliyiz, çünkü kadın düz adamı sevmiyor. Özgüvenli olsan da kadın ne istediğini bilmiyor
Olmalı mı olmamalı mı
iki deliği var ya ondan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?