Üni de aynı bölümde biriyle beraberim böyle bişey olmamalıydı biliyorum yanlıştı pişmanım. Yargılayacak olan lütfen yazmasın?

Aynı bölümdeyiz sevgiliyiz bir süre önce olanlar oldu işte detaya girmeyeyim şu an çok pişmanım ama artık bişey yapamam. Hamileydim ne yapacağımı bilemedim yakın bir arkadaşıma anlattım o da sagolsun arkadaşım değilmiş gitmiş birkaç kıza söylemiş ben söylemedim diyor ama imkansız birkaç kişi öğrenmiş tuhaf tuhaf bakıyorlar ztn beni sevmeyen bir grup vardı şimdi onlarda alaycı gözlerle bakıyorlar birde mühendislik okuyoruz çoğusu erkek çok utanc verici bir durum keske böyle olmasaydı. Ne yapmalıyım şimdi sevgilim öğrenecek diye korkuyorum. 3 yıldır birlikteyiz evlenmekten falan da bahsediyordu da bunu duyunca benden soğur mu belkide artık istemez. Ayrıca düşük yaptım artık hamile değilim (kendim düşürmek için birsey yapmadım o kadar stresliydim ki kendi düştü) ama insanların bakışı çok kötü sanki kendileri sütten çıkma ak kaşık. Sevgilim öğrenir diye korkuyorum birde ayrılırmı ondan önce biri olmamıştı hayatımda.

Üni de aynı bölümde biriyle beraberim böyle bişey olmamalıydı biliyorum yanlıştı pişmanım. Yargılayacak olan lütfen yazmasın?