Konusulmamasi gereken bı konu belki ama tutamadım kendimi kim haksız ya ikimizin yaptığı da ayıp bence ama tutamadim kendimi?

• Erkek arkadaşımla uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz yaklaşık üç senedir. İki gün sonra yaz tatili için memlekete onun yanına donucem. Durumu çok iyi değil ben yazın gezmek eğlenmek istiyorum durumum da ona nazaran ailemden dolayı daha iyi zaten çok zorlu bı sene gecirdim tatilde de para muhabbeti etmek istemiyorum derken gitmiş bütün parasını yatırıp altın almış. Dogum günüm 3 ay önceydi beni götürmek için söz verdiği bı yer vardı hediye olarak onu bile götüremem der gibi konuşuyordu en son patladim bende ben geliyorum diye mi yatırım yapmaya karar verdin diye. Bu arada kendi payıma dusen kısmı her zaman öderim durumum ztn iyi ama karşı taraf param yok deyince seni ben götürürüm diyemem yani ne yapayım parasini yemek gibi bı derdim yok kendi payına duseni ödesin istiyorum sadece. En son dedim dusncelerimi tartistik.
Konusulmamasi gereken bı konu belki ama tutamadım kendimi kim haksız ya ikimizin yaptığı da ayıp bence ama tutamadim kendimi?