Kızla ilişkimiz iyi değildi. Yani beni çok ihmal ediyordu bunu defalarca kez söyledim olmadı düzeltmedi huyunu. İş yerinde telefonlarimi acmiyodu kendi isterse ariyodu beni. Buluşmak isteyen hep ben oluyodum. Çok seviyodum ya kısaca. Neyse biz bir gün kavga ettik bunla bana aşırı hakaretler etti. İşte arabayla beni evimden bile almadin falan gibisine. Öğrenciyim benim arabam yok. Ben dayanamadım cevap bile vermedim hiç engelledim direk. O gün aradı aradı sonra 2 hafta ses çıkmadı hiç. 2 hafta sonra bana dedi işte yok seni seviyom bilmem ne falan. Dedim seviyodun da 2 haftadir nerdeydin dedim. Ben senin beni sevdiğine inanmıyorum artık dedim. Tabi annem de biliyo bunları kadın benden habersiz aramış kızı demis bırak demis artık oğlumu perişan ettin demiş. Neyse biz ayrıldık. Bana işte seni seviyorum vs dedi tabi ben iyice mahvoldum o ara. 2 hafta sonra bi baktım ki şüphelendigim cocukla sozlenmis. Çok zoruma gidiyo. Ben o gitti gideli bi kadınla konusmadim bile arkadaslik bile yapmadım. Çok ağrıma gidiyo. Tam unutuyom bi gece rüyama giriyo aglayarak uyaniyom. Bana pişmanım diyo ruyalarimda değerini bilemedim diyo. Ne kadar daha acı çekmem gerekiyor 4 ay oldu nerdeyse
Güncellemeler
+1 yıl
Keşke beni de böyle seven olsaydı. Ah ulan ahhh ahh. Sen çok delikanlı birisin inşallah mert bi adamla beraber olursun sende
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bir ilişkiden sonra yaşanan bu tür durumlar gerçekten zor olabilir, ama unutma ki zamanla her şey düzelecek ve sen de bu süreci atlatıp daha güçlü bir şekilde ilerleyeceksin. Kendine değer ver, kendi mutluluğunu ön planda tut ve geçmişte yaşadıklarına takılıp kalmaktansa geleceğe odaklan. Onun yaşadığı çabaların seni etkilemesine izin verme, sen kendi hayatını yönlendir. Sevgi ve zamanla her şey daha iyi olacak, kendine güven! 💪🌟🌈
Bilmiyorum inan çok yoruldum ben artık