Sizce karsinizdaki kisi size nasil belli eder bunu nasil anlarsiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk çok karmaşık ama bir o kadar da mükemmel bir duygudur. Aşık olduğumuzda aklımız kalbimizle yer değiştirir. Hareketlerimiz değişir ve kalbimiz küt küt atar. Peki birinin bize aşık olduğunu nasıl anlarız ya da karşımızdaki kişi bize aşıksa anlayabilir miyiz gelin bu soruları cevaplamaya çalışalım. 💖
Birinin Aşık Olduğunu Nasıl Anlarız?
Aşk bizleri en çok heyecanlandıran, bazen de çok fazla kafa karıştıran duygudur. Peki karşınızdaki kişinin size aşık olduğunu nasıl anlarsınız? Ben de zamanında bu sorularla çok boğuştum. İşin sırrı, karşınızdakinin davranışlarına ve verdiği tepkilere dikkat etmekte yatıyor. Şimdi sizlere aşık olan kişinin sergilediği bazı genel davranışları paylaşmak istiyorum.
Bir Erkek Aşık Olduğunu Nasıl Gösterir?

Bir Erkek Aşık Olduğunu Nasıl Gösterir? Erkekler genellikle duygularını ifade etme konusunda daha ketum olabilirler ama aşık olduklarında bu durum değişir. Aşık olan erkek, duygularını sürekli ilgi ve alaka göstererek belli etmeye başlar. Mesajlar, sık sık yapılan telefon görüşmeleri, vakit geçirmek için çaba göstermesi... Tüm bunlar, hislerinin ciddiyetini anlamayı sağlar. Ayrıca bir erkek aşık olduğu kadınla ilgili detayları hatırlar ve özel günlerde küçük sürprizler yapar, tüm bunlar aşkını gösterme biçimleridir. Bir erkek aşık olduğunda şu şekilde davranır:
- Sürekli iletişim kurmaya çalışır.
- Zaman ayırır.
- Korumacı davranır.
- Mutlu etmek için çabalar.
- Kıskançlık belirtileri gösterir.
Bir Kadın Aşık Olduğunu Nasıl Gösterir?

Bir Kadın Aşık Olduğunu Nasıl Gösterir? Kadınlar, duygularını ifade etme konusunda erkeklere göre daha açık olurlar. Bir kadın aşık olduğunda, sizi daha sık arar, mesaj atar ve sosyal medyada daha fazla ilgi gösterir. Bir kadın aşık olduğu kişiyle herhangi bir söz konusu olmadan sürekli göz teması kurmaya çalışır. Bir kadın aşık olursa şu davranışları sergiler:
- İlgi ve alaka gösterir.
- Detaylara önem verir.
- Fiziksel yakınlık arar.
- Duygularını açıklamaktan çekinmez.
- Bakışlarıyla kendini ele verir.
Aşık Olma Belirtileri Nelerdir?

Aşık Olma Belirtileri Nelerdir? Aşık olma belirtileri, kişiden kişiye değişiklik gösterebilir; ancak genel olarak gözlenebilecek bazı işaretler var. Sürekli ilgi göstermek, aşık olduğu kişiyi öncelikleri arasına koyması, özel anlarını paylaşma isteği ve aşık olduğu kişiyle daha fazla vakit geçirme çabası bunlardan bazıları. Yani aşık olan kişi sizi mutlu etmek için elinden geleni yapar ve sizinle olan bağını güçlendirmek ister.
Aşık Olan Kişi Nasıl Davranır?
Aşık olan kişi genellikle daha neşeli, daha motive ve genel olarak daha pozitif olur. Enerjisi yüksektir ve bu enerjiyi size de yansıtır. İlişki içinde daha fazla şeffaflık ve açıklık arar, duygularını saklamaktan çok paylaşmayı tercih eder. Aşık bir kişi, sizinle geçirdiği zamanın kalitesine büyük önem verir ve sizi dinlerken gözlerinin içi güler. Her şeyi sizinle yapmak ister, gözleri ve kulakları tamamen sizde olur.
Aşk, biraz gizemli ve tahmin edilmesi zor bir duygudur. Birinin size olan ilgisini ve sevgisini gözlemleyerek bu duyguların derinliğini anlamak mümkün. Karşınızdaki kişinin davranışlarındaki bu küçük ipuçlarını fark etmek, hislerini ve ilişkinizin yönünü daha iyi anlamanıza yardımcı olur. Aşık olmak mükemmel bir duygudur, aşk beraberinde sevgi ve mutluluk getirir. ❤️
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim hoşlandığım kişiyi gördüğümde zaten mimiklerim yerinde durmuyor ki. Bir sırıtmalar, bakmamaya çalışıp ama bakarak mal durumuna düşmeler. Fazlasıyla gerizekalı oluyorum bakarken. :D
66 Yorumla- +1 yıl
Belki karsiliklidir o zaman anlasa daha ii olur :)
- +1 yıl
:) Tam 3 senedir anlıyor ama işine geldiği gibi.
Bazen beni şaşırtıp merhaba diyor tabi ben orda erirken o dalga geçiyor. Çoğu zamanda yüzüme bile bakmaz-DI. Çünkü artık okulda kaldı ben mezun oldum. :D - +1 yıl
Yani artik hoslanmiyomusun?
Zaten dalga falan geciyosa unutmak en iyisi - +1 yıl
sadece beğeniyorum :) çünkü hala yakışıklı. :)
- +1 yıl
aynı bensin yaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılgözlerini ayırmadan 1-2 dakikadan fazla bakarsa bil ki aşııık
01 Yorumla- +1 yıl
Oyle olsaydi ooo.:D
Bence o kadar basit değil
+1 yıl1. Aşık erkek göz teması kuruyorsa
Aşık erkek, aşık olduğu kadınla göz teması kurmaya ve bunu sürdürmeye bayılır. Eğer size karşı ilgisi alakası olmasa, zaten çaba harcayıp gözlerinizin içine derin derin bakmaya yeltenmezdi bile. Aşık erkek göz temasından hoşlanan erkektir. Eğer hayatınızın erkeği gözlerinizin içine bakıyorsa, sakın gözlerinizi kaçırmayın, siz de ondan hoşlandığınızı belli edin.
. Vücut dili ilgisini belli ediyorsa
Sadece göz kontağı kurmasıyla değil aynı zamanda tüm beden diliyle kendini belli eder aşık erkek. Sizinle konuşurken bacak bacak üstüne atıp, kollarını kavuşturmayan, bir nevi gardını almayan bir erkek size karşı açıktır. Siz de vücut dilinizi ona karşı açık olduğunuzu gösterecek şekilde ayarlayın ki o da sizin onunla ilgili olduğunuzu anlasın.
3. Sizi dinliyorsa
Peki aşık olduğunuz erkek sizinle ne kadar ilgili ve anlattıklarınızı ne kadar dinliyor? Sadece kendinden mi bahsediyor, yoksa sizin hayatınız, beklentileriniz ve ilgi alanlarınız hakkında sorular da soruyor mu? Fikirlerinizi merak edip, söylediklerinize değer veriyor mu?
Centilmen ve aşık erkek konuşmalarında sadece kendinden bahsetmez, sizin fikirlerinize ve hayatınıza da önem verir ve sizi can kulağıyla dinler. Siz de aynen onun sizi dinlediği gibi tüm ilginizi ona vererek onun fikirlerini dinleyin ve söyleyeceklerine önem verin. Aynı fikirde olmadığınız zaman da bunu belirtmekten çekinmeyin. Dürüstlük her zaman beğenilen bir meziyettir.
4. Fiziksel temas kuruyorsa
Eğer biriyle buluşuyorsanız ya da o kişiden hoşlanıyorsanız, onunla fiziksel yakınlık kurmaya çalışmanız oldukça normal. Örneğin konuşurken sizi anladığını göstermek için elini kolunuza koyması ya da kapıdan önce geçmenizi sağlamak için sırtınıza dokunması gibi bu işaretler samimiyet göstergesidir. Muhtemelen siz de aşık olduğunuzda bu tür temaslar kurmaya çalışıyorsunuz, unutmayın aşık erkek de bu hareketleri yapmasının sebebi de sizinkilerle aynı.010 Yorumla- +1 yıl
5. Sizin ilgi alanlarınıza ilgi duyuyorsa
Bir erkeğin sizinle ilgili olduğunun en önemli göstergelerinden biri sizin ilgi alanlarınıza merak duymasıdır. Her ne kadar kendisi yogayla ya da örgüyle ilgilenmese bile, siz anlatırken sizin adınıza heyecanlanıp, size sorular soruyorsa bu bir aşık erkek sinyali olabilir.
6. Sebepsiz yere arıyorsa
Gerçekten aşık erkek, hal hatır sormak için ilk buluşmanın üstünden beş gün geçmesini beklemez. Aşık olan bir erkek sesinizi duymayı özlediğinde, sizi merak ettiğinde arar. Onun için gününüzün nasıl geçtiğini sormak, sizi aramak için yeterli bir sebeptir. Son zamanlarda yaşadığınız ilişkiler çok fazla ciddiyeti olmayan ilişkilerse eğer, onun bu yürek ısıtan hareketi sizi şaşırtacaktır. Onun bu dikkati sizi şaşırtmasın, tam aksine bu ilginin tadını çıkarın. - +1 yıl
7. Sizin arkadaşlığınızı arıyorsa
Aşık erkek sizi sadece aramakla kalmaz, düzenli olarak görmek de ister. Bu bir Cumartesi gecesi ateşli bir randevuya çıkmak anlamına gelmiyor. Sizinle hafta sonu ya da hafta içi zaman geçirmek istemesi en önemli göstergelerden biridir. Sizi film izlemeye ya da kahve içmeye davet ediyorsa ya da alışveriş yaparken yardım etmeyi öneriyorsa, sizinle gerçekten ilgileniyor demektir. Siz de onun dostluğunu, varlığını önemsediğinizi ona belli ederseniz, onunla zaman geçirmek için çaba gösterirseniz, o da sizden olumlu sinyaller alır. - +1 yıl
8. Size zaman ayırıyorsa
Zaman değerlidir. İşten ve günlük hayatın koşuşturmacasından ne yazık elimizde zaman namına geriye pek fazla bir şey kalmıyor. Bir erkeği aşık erkek yapan da işte tüm bu meşguliyete rağmen size hala zaman ayırması. Bir geziye çıkmadan önce sizi görmek istemesi, gezideyken sizi araması, romantik mesajlar atması ve dönüşte buluşma planları yapması onun aşık bir erkek olduğunun en büyük göstergelerinden biri. Eğer siz de ilgiliyseniz, ona zaman ayırın. - +1 yıl
Arkadaşlarına sizden bahsediyorsa
Birlikte olduğunuz kişi sizi ilgi ve hediye yağmuruna tutuyor fakat etrafındakilere tanıştırmıyor mu? Eğer ortada böyle bir durum varsa şüphelenmeye hakkınız var. Ciddi olan aşık erkekler arkadaşlarına, aile fertlerine ciddi oldukları kişilerden bahsederler.
Bahsettiğinde ise sadece sizin ne kadar çekici olduğunuzdan değil aynı zamanda ne kadar ilginç, akıllı ve komik olduğundan da bahseder. Ona arkadaşlarına sizden bahsetmesinin gözünüzde ne kadar değerli olduğunu belli edin. - +1 yıl
10. Arkadaşlarınızla tanışmak istiyorsa
Aşık erkek size yakın olan insanları tanımak ister. Kadın avcısı bir erkek, bu fırsattan yararlanıp, kız arkadaşlarınızla flört etmeye bakarken, aşık bir erkek arkadaşlarınızın hikayeleriyle ilgilenirken sadece sizinle flört eder. Onun bu ilgisine karşılık siz de, eğer ilgiliyseniz, onunla flört edebilirsiniz.
Size saydığımız bu on işaret sayesinde, aşağı yukarı bir erkeğin sizinle ne kadar ilgili olduğunu tahmin edebilirsiniz. Böylelikle sizinle sadece yüzeysel, kısa süreli ilgilenen erkeklerle sizinle gerçekten ilgilenen, arkadaşlığınızı ilerletmeye değen aşık erkekleri ayırt edebilirsiniz. Size başarılar ve aşk dolu günler diliyoruz. - +1 yıl
Ama iste bunlarin hepsi olmasi gerekiyo bikaci oldugunda asik oldu anlamina gelmiyo
- +1 yıl
Tabiki birazda Hissetmek lazım !
- +1 yıl
O belli etmiyosa olmuyo iste :)
- +1 yıl
His olmadan ask olmaz sevgi olmaz hisstmıyosan sevımıyosa hoslanmıyo demektr.
- +1 yıl
dogru tamam ama belli etmiyosa anlamak zor ya da belli ediuodur ama biz anlamiyoruzdur
- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yılKız aşık olmuşsa aşık olmuş gibi yapıyor olabilir yanii bunun rolünü kızlar kadar kimse iyi yapamaz
Erkeklerde mal gibi belli ederler aşık olduğıunu her yerde her zaman söyledimmm
erkeğin aşık olduğunu bir bayan olarak anlayamıyorsan duygularını ve empati yeteneğini kaybetmişssin demektir
genel olarak utanırlar bu utanmanında dereceside olur aşırısıda , azıda, ortasıda anladın
bunuda anlarsın herhalde mesela ben bana olan ilgiyi hemen anlarım17 Yorumla- +1 yıl
Gözlerine bakamıyorsa, yanına gittiğinde işle alakalı dahi olsa agresif davranıyorsa, sen baktığında hemen gözlerini kaçırıyorsa, onu sana bakarken yakalıyorsan, etrafında dolaşıyorsa bilerek, kekeliyor konuşamıyorsa ve kızarıyorsa, herkesle çok rahat ama senle iken rahat değilse ve bunların yanında egoist aynı zamanda şıkarıksa ne anlarsın bundan bi yol olur mu
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
20Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.
u +1 yılAçık açık söylemezse anlamam
00 Yorumla
+1 yılKızlar genelde ortada bişey yokken- çok gülebilir veya çok ciddi davrabilir genelde göz temasından kaçınırlar göz teması kurarken samimiyet hissedersiniz konuşurken gözünü kaçırıp durabilir bazen bu istemsizce olabilir normal bişey konuşurken -utanıcağı bişey yokken- saçını kulağının arkasına çekmesi sol kulağına çekiyorsa küçük bi ihtimal numara yapıyor olabilir orasını kişiliğine göre siz düşünün sizinle konuşurken konuşmasının normaldekinden yavaşlaması sizinleyken kelime seçememesi bide normalde el hareketleri yapmazken sizinle konuşurken sürekli el hareketleri yapması konuşurken çok hareket etmesi de heyecanlandığını gösterir
Sizin yanınızda kendi hakkına bişeyi normalde umursamadığı bişeyi umursaması (kıyafeti, saçı, görünüşü gülünç duruma düşmemek için çabalaması vs )
Mimiklerindeki gerginlik ya da fazla mutluluk
Normalde utangaç değilken size çekingen davranıyorsa yüzü kızarmadığı ya da kızardığı halde ona niye kızardın derseniz yakalanmış gibi şaşırması normalde ilgi alanı olmayan bi oyuna sizin için başlaması ilk yazması siz konuşurken gözünüz ve yüzünüzün ortası dışında gözleri yüzünüzü gezer bu istemsizce her iki tarafta da olabilen bir şey sizi istemsizce taktil ederler kullandığınız bi kelime yarın onların kelime dağarcığına girmiştir bile size sizin ona yaptığınız gibi şakalar yaparlar size hafif eğildiklerinde bunun sonradan farkına varıp geri çekilirler gözleri güler göz bebekleri büyür sizi görmek isteselerde görünce utanırlar göz göze gelmek isterler göz göze gelince gözlerini kaçırırlar sizinle konuşurken normalden daha heyecanlı, mutlu, şirin bir ses tonuyla konuşması
Erkeklerde de genellikle gülümsediğinde baktığında gözleri kısılır ve samimiyet hissedersiniz normalden daha çok göz teması kurarar yine normalde el hareketleri ile konuşmazken çok fazla el hareketi kullanarak konuşması sizi sevmeye başladıktan sonra sizin hakkınızda bilmediği şeyleri öğrenmeye çalışır (burç, hobiler, fobiler gibi) sizi dinlerken hiç bişey yapmadan durması sizi gülümseyerek ve izleyerek dinlemesi sizi saygıyla dinlemesi sözünüzü kesmemesi ensesine elini götürmesi sizinle diğerleri ile yapmak istemediği herhangi bişeyi yapmak istemesi sizi özlediğini göstermesi konu siz olunca gururunu önemsememesi ya da sadece size yeteneklerini gösterme eğilimi yani diğer kızlara ya da arkadaşlarına göstermediği yetenekleri varsa onları size gösterir şakasına dalga geçmesi normalde özür dilemeyi sevmezken sizden kolayca ya da kendini zorlayıp -kendi isteği ile- özür dileyebilmesi normalde şaka yapmıyorken size çok şaka yapması omzunuza dokunması
ya da gıcık olduğunuz bişeyi ısrarla yapması ardında ona kızdığınızda sinirliyken çok tatlısın gibi bişeyler demesi, bundan emin olmak için ona Kedi tavşan gibi şirin hayvanları sevip sevmediğini sorun, şirin küçük kızlara çok şirinsin, tatlısın demelerine ya da onlara onlar gibi tatlı davranmalarına bakabilrsiniz, biri daha şirin, kızsal his veren bi elbise ile daha ciddi asil duran bi elbiseden hangisinin güzel-size yakışan olduğunu sorabilirsiniz bunlara şirin şeyleri seviyor cevabını alıyorsanız sevdiği kızı şirin olarak görme eğilimi olduğundna dolayı sizi sinirlendirip şirin olduğunuzu görmek isteyebilir evet sırf bu yüzdne sizi sinirlendirebilir
bide bu tek başına yeterli değil ama;normalde size herşeyini anlatırken sevdiği kişiyi sorduğunuzda ısrarla söylemek istememesi bunun özel olduğunu söylemesi kendini savunması konuyu değiştirmesi -bu kişiliğine göre değişir kişiliğini iyi bilmiyorsanız bu maddeyi geçin-20 Yorumla
+1 yılbu soruyla burada o kadar sık karşılaştımki sana aşık olan kişiyi tanımıyorumki ya da aşık olabilecek çeşit çeşit insan var ama genelde senle ilgiliyse hoşlanıyordur fakat aşk başka bişey farzı misal beni hiç tanımıyorsun sana aşık oldum nasıl anlıycaksın anlayamazssın
29 Yorumla- +1 yıl
Yani o da dogru :)
- +1 yıl
en iyisi direk söyliyceksin ben sağa yanıyom loğğ diyeceksin
- +1 yıl
oyle soyleyince sonu herzaman iyi bitmez
- +1 yıl
neden bitmesinki tabi onun zamanı var yeri var öyle aniden söylenilmezki ben diyemem mesela kolay kolay
- +1 yıl
Aynen bende :D
- +1 yıl
ama ben çok pis belli ederim yani çok açıkça anlar
- +1 yıl
Tam tersi ben hic belli edemem.. etmekte istemem zaten :D
- +1 yıl
sen o zaman çekingensin bu konularda :) vah vah
- +1 yıl
Evet fazlasiyla oylryim :D
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. süreki konuşmak istersin heycanlanırsın önceliklerin değişir kalp ritmin artar salgılanan hormonlar yüüznden mutlu olursun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı. Gelsin söylesin, ben çekingenim zaten, yoksa hiç olmaz o iş :D :D
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen.. biz bu gidisle :D dd
- +1 yıl
:D dd
+1 yılAşık olunduğunu, hoşlanıldığını hiçbir şekilde anlayamıyorum.
00 Yorumla
+1 yılBen sanırım anlamıyorum ya da karşıdaki iki türlü rol yapıyor
00 Yorumla
+1 yılKarşımda saçmalar, kekeler.
Eşim hariç, o kafa kırıyo :)
00 YorumlaAnlayamam.. anlamış gibi yaparım ayağımu kuma sürtsemde gelır bulur benı. asdfg
00 YorumlaYani ilgi diycem ama şimdi insanlar hoslanmis gibi yapıp kafam karışık diyebiliyor ama normal olarak düşünürsek fazla ilgi göstermesi vakit geçirmek istemesi diye düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğer vermezsem eğer, o kadında değersiz hissedilmeyi seviyorsa (ki çoğu türk kızı böyle) o zaman aşık olmuştur bana.
00 YorumlaAnlayamam çekingenim gelsin söylesin uzatmasin ☺☺ yoksa dağ dağa kavuşur biz kavusamayiz
014 Yorumla- +1 yıl
O da cekingen olabilir ama?
- +1 yıl
Genelde zaten sevdigini kimse soyleyemiyo
- +1 yıl
Aynen bnde ole seyleri hic soyleyemem :d
- +1 yıl
:D hayat sadece asktan ibaret değil
- +1 yıl
Yani evt :)
- +1 yıl
Ha? :D d
- +1 yıl
:dd
+1 yılBakışından, gözlerinden, bana olan ilgisinden anlarım..
00 YorumlaBen anlayamıyorum nedense hiç...
09 Yorumla- +1 yıl
Belli etmiydur?
- +1 yıl
Hepsi değil belli edenler de var ama belli etmyenlerde karsilik alamiycaklarindan korktuklari icindir ya da cekindikleri icn
- +1 yıl
Kibar bir sekilde reddetsen bile uzulur yani sorun o değil ... O kiz cok guzl bir kiz olsa bile korkar acilmaktan yani
- +1 yıl
belki o da sana asiktir hareketlerinden falan blli eder belk
- +1 yıl
bende hic bilmiyorum :D daha yakin olmaya calisir falan heralde :D
+1 yılgözlerinden dalip gidiyorsa seviyordur
03 Yorumla- +1 yıl
Hepsi boyle değil bnce
- +1 yıl
beni gözlerim ele veriyor
- +1 yıl
Gizli gizli bak sende :D
+1 yılBen anlayamiyorum genelde 😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnlayamam o kapasite yok bende.
00 Yorumla
+1 yılBana bakıyorsa kesin bana aşıktır.
00 YorumlaGozlerini alamaz anlarsin ya
00 Yorumla
+1 yılAnlamam dinlemem böyle şeyler
00 Yorumla
+1 yılBakışlarından anlarım hissederim
00 Yorumla
+1 yılSana aşığım demeseydi yine anlamazdım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılArzulamak aşksa hal ve hareketleri belli eder
00 Yorumla
+1 yılAnlayamam insanlar güzel rol oynuyor.
00 YorumlaKapattik o defterleri
00 YorumlaAnlayamayız.
Rolde yapıyor olabilir.12 Yorumla- +1 yıl
Aynen bazen davranislariyla dusundukleri vok farkli olabliyo
kaşrimdakine sor ben ne biliyim... = )
13 Yorumla- +1 yıl
:D dd kendim o durumda oldugum icin değil sadece olesine sordum :D
- +1 yıl
O da olabilir :D
Gizli Üye(18-24)+1 yılarkadaşları senin hakkında konuşur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalbi sürekli çarpar bir mutluluk hali olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Gelip 'seni seviyorum' dediğinde. :)
00 YorumlaYetti beeee
04 Yorumla- +1 yıl
Cok mu soran var bu soruyu :D
- +1 yıl
:D dd
- +1 yıl
:D dd d
+1 yılBen anlamıyorum
00 Yorumla
+1 yılMantığımı yitirdiğimde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnlamam...
00 Yorumla
+1 yılFarkli bakar
13 Yorumla- +1 yıl
Belki herkeze olr bakiyodur
- +1 yıl
O bakiski gozlerinden sana bsyler demek istedigini anlatir.. derin ve masum bakar.. kimselere bakamam sana baktigim gibi dercesine konusur gozleri.. farkedersin.. ama icinde suphelerin birakmaz bunu anlamani.. cunku ya yaniliyorsam dersin. Bir sans verip denemelisin.. denersen kaybedebilirsin ama denemezsen zaten kaybetmissindir..
- +1 yıl
Asik oldugmu anlamasin diye belli etmex belkde
Gizli Üye(30-35)+1 yılmal mal bakıyor suratıma anlasılıyor
20 Yorumla
+1 yılAnlamam
025 Yorumla- +1 yıl
O da bellu etmiyodur blkide
- +1 yıl
Yakınımda olan tek bir kız yokken bu çok zor :)
- +1 yıl
Nasi yok?
- +1 yıl
Etrafımda hiç kız yok :)
- +1 yıl
Onu anladim niye yok iste bende onu soruyorum
- +1 yıl
Kızlardan uzak duruyorum sebepsiz yere :)
- +1 yıl
Asik olma korksu falan mi?
- +1 yıl
Hayır ama bilmiyorum ya ilkokul lise ve şimdi üniversitede de aynıyım. Kızın teki soru sorsa bile kafamı çeviririm :D
- +1 yıl
burada konusabiliyosun ama? :d :)
- +1 yıl
Sanalda tehlike görmüyorum :)
- +1 yıl
Gercekte kizlar tehlikeli mi? Yani tamam blki bazilari ama hepdi değil
- +1 yıl
Hepsi tehlikeli geliyor bana. Kisisel gorusum
- +1 yıl
Yani kisisel gorusunse bisy diyemem ama hpsi ole ddil bnce
- +1 yıl
Umarım öyledir :)