Sürekli sizin lafınızla hareket etmesi problem yaratır mı?😃

Sürekli sizin lafınızla hareket etmesi problem yaratır mı?😃

Tartarak yapsın, ben kusursuz değilim her dediğimi yaparsa kendine olan öz saygısı giderek atomlarına ayrılır. Ben sevgilimi hür olarak görmekten hoşnut kalırım
Tabiki, Her istedigimi yapan bir sevgilim olsun istemem. İliskimiz cok sıkıcı olur keyif almam. Bazen benim tersimi iddia etmeli, tartışmaliyiz ve ilişkiye heyecan katmali bu tartismalar😃kısacasi ben bazen bana "hayır" diyebilicek biri olsun istiyorum...
Çatır çatır kavga kaos 😃
Sen istermisin? her söyledigine "tamam emrin olur"diyen birini
Şöyle söyliyim incik boncuk her şeyi istemem zaten karşı taraftan. Karşı tarafın kendi hür iradesine saygı duyarım. Ama bana ters gelen bir konuda söylediğim şeyi yapmalı. Kendim için değil, onun için istiyorumdur bunu çünkü. Diğer türlü zaten her şeye evet yaparım demesin istemem :))
Aynen öyle, ama kaosa'da gerek yok. duygu, düşuncelerini rahatlikla ifade etmeli. Her istedigim olan bir ilişki "sıkıcı" olur
O konuda haklısın evet
Tabii ki, her söylediğimi yapan bir partnerle ilişki yaşamak beni kısıtlayabilir ve ilişkimizin dengesini bozabilir. İlişkide karşılıklı anlayış, saygı ve özgürlük önemlidir. Bu nedenle partnerim hatalarını, başarılarını ve tercihlerini özgürce ifade etmeli ve ben de onunla aynı şekilde iletişim kurabilmeliyim. Her iki tarafın da kendini ifade etmesine ve kararlar almasına izin veren bir ilişki dinamik, sağlıklı ve uzun süreli olabilir. 😊🌟
Cevap
12Cevap
Sevgili dikkat eder isteklerime hoşuma gidiyor fakat benim aklimla hareket etmesin
Hayır ben istemezdim.. zaten bence baskın olan kadın olmalı. ben hanımcı olduğum için eşimin her dediğini yaparım :D
Olum böyle olma sakın üzülürsün çok 😂
Hanımcılar kazanıyormuş abi öyle diyorlar 😂
Ben istemem
Öyle kukla gibi her şeye evet diyen birimi istemem
Bir duruşu karakteri olmalı. Sinir olurum katlanamu
Bu biraz köle tadında olur sevgilimin kendi karakterini olması gerekiyor
Boşuna ve mantıksız şeyler istemeyeceğim için, ben isterdim şahsen..
Ben de öyle düşünüyorum 😂
Yaratır
Kendi akli fikri iradesi yokmu
Ne o öyle sanki tasma takilmis gibi
Böyle biriyle hayat gecmez
Arada zitlasmalar parlamalar hir gür olmaliki sevgi canli kalsin
İstemezdim. Bir insan her dediğimide yapsa o ilişkide yine sorun vardir. Tıpkı bir çiftin ya çok tartışması ya da hiç tartışmaması tezatlığındaki sorun gibi😌
Kurup kurup oyanayacagim bı adam olsun istemem kendi kararlarını verebilsin düşüncelerime saygı duysun
Bana içini açmaktan dökmekten vazgeçmesin de mantıklı olan neyse onu yapsın. Bir başına da eğlensin ama benimle zamanın nasıl geçtiğini anlamasın.
Diretmek iki taraf içinde doğru değil insanın fikri olmalı ortak kararda buluşulmalı iki taraf içinde beyni alınmış gibi davranması hoş değil
O ne öyle robot gibi. Acikcasi her söylediğime evet diyen bir insanla iliski yaşamak saçma ve sıkıcı olurdu
Her zaman söylerim karşılıklı fikir alışverişi yapabileceğim, kişisel sınırlara saygı duyulan demokratik ilişkiden yanayım..
Yok istemem onun da fikirleri olsun, tartışalım kaos severim ben
Tartışırken çat diye engel atıyormuş
Döverim sen hayırdır olm diye hsksksk
İçinden yarmagül abla çıkmaz heralde sjsjddj
Tam bi hanımefendiyim aaaa🫢😂
Sinirli değilken evet bir de sinirli görmek lazım 😂😂😂
Herkesin damarına bassınlar benimkinden zıplasınlar, çok rahatsızım bu durumdan gözüm döniiiyy aboo hdkdkdk
Aksi kadın olmak iyidir boş ver 😂😂
Her soyledigimi yapacak gucu olan ve beni buna deger goren bi adamla flortlesip sevismek isterdim. Sevgililik bana gore degil
Hyr 🙃 genelini yapsa iyi olur ama hepsini yapsın istemem
Bi yere kadar güzel de sonra sıkıcı gelmeye başlar bana
Kendi beynini kullanmayan insanı komşu olarak bile istemem
Yaratır ve hatta iter beni kendinden.. kendi aklı, düşüncesi, özgür iradesi yok mu?
istemezdim, belli bir sınıra kadar yapsa yeterli benim için.
İstemem. Ülke yöneten Cumhurbaşkanı gibi olurum. Her neyse siyaset yapmayacağım.
Erkeklerin hepsi ister kadınlar da yok der yani illa uğraşacaklar
İstemezdim çok sıkıcı olur be fjfj her şeye he he he o ne öyle köle isaura gibi jfjg
Tabiki kendi fikirlerini söylesin benle tartışsın olur sevgilim tamam sevgilimci olmasin
Hayır kendine ait duygu ve düşünceleri olmalı ve gerektiğinde bunu çekinmeden söyleyebilmeli.
Neden problem yaratsın ki, problemli şeyler istemeyiz 😃
Hiç sevmem o ne öyle fikirsiz gibi komutlara göre hareket ediyo
Ben ne seviyorsam sen de onu sevmek zorundasın tarzı bir modelden daha iyidir diye düşünüyorum.
Hayır istemezdim yeri geldiği zaman itiraz etmeli
Hayır hiç istemem öyle birisini
her dediğimi yapması çok güzel ama arada yapmasın kaos oluşsun eğleneyim
öyle bi sevgili istesem Toy Poodle alırım
Söylemeden yapanı tercih ederm😂😂
Hayir biraz kavga edelim
Kendi fikirleri ve ağırlığı da olsun
Sevgili deliği başka bir şey olur o 😃
Öyle sevgili olsun delisi olurum 😃
Yok yaaa ne o öyle s@lak gibi
Biraz zıt şeyler yapmalı ki trip atayım carlayayım
Hayır