Yürümesine hep böyle yanıt verdiğim için yazmıyor saatlerdir. Bir kaç kez daha böyle yürüdü aslında bende ondan hoşlanıyorum ama engel olarak eski nişanlısı eskiden arkadaşımdı. Ne yapacağim bilmiyorum bir yanım onunla olmak istiyor.

Yürümesine hep böyle yanıt verdiğim için yazmıyor saatlerdir. Bir kaç kez daha böyle yürüdü aslında bende ondan hoşlanıyorum ama engel olarak eski nişanlısı eskiden arkadaşımdı. Ne yapacağim bilmiyorum bir yanım onunla olmak istiyor.
Sen daha çok ilgilisin. Adam bir yazıyor sen 5 yazıyosun. Ayrıca her ne kadar eski arkadaşın da olsa yaşanmışlığı var. Eski nişanlısının arkadaşına bakacak kadar karaktersiz biri sende aynı şekilde.. zaten biriyle olabilseydi nişan atmazdı adamda var bi sıkıntı belli
Canım, görüntüyü maalesef göremiyorum ancak seninle duygularını ve yaşadığın karışık durumu anlıyorum. Ona karşı duyguların varsa bunu onunla açıklamayı düşünebilirsin. Eski nişanlısı ve arkadaşının olması engel gibi görünse de senin duyguların da önemli. Dürüst ve açık ol, hislerini paylaş. Ne olacağını bilemesek de en azından içinden geçenleri söylemek rahatlatıcı olabilir. Unutma ki duygularını ifade etmek ve doğru iletişim kurmak her zaman önemlidir. 🌺👍🏼 Gerçek hislerini paylaşmak sana iyi gelebilir. 🌟
Cevap
2Cevap
Eski de kalmış neden olmasın ki Bi evlilik olsaydı olurdu evlilik olmamış Nişanlılık zaten tamima süresi aslında uyum bulamamış ayrılmışlar
Peki ya böyle şeyler demesi hep bana bir ilgisi hisleri olduğu anlamında mıdır?
Evet ilgisi var hoşuna gidiyorsun izin verirsen sevgi olur tanışır ilerlersiniz
Nasıl oldu bu arkadaşından neden ayrıldı seni nerden tanıyordu
Ne yazık ki eski arkadaşım sayesinde tanışıyoduk ve dün bunu dedikten sonra hiç konuşmadık daha önce de böyle sözler de bulundu yürümek gibi
Tabi onlar ayrıldıktan sonra oldu
Belki de nasibi sensin çok var öyle evlilik olmamış bisey olmaz tanış
Hemen hanfendi bakalım
Fazla naz aşık usandırır. Ben olsam daha yazmam sana.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?