2 yıl önce ki eski sevgilime 1 hafta önce fake hesaptan yazdım ve hiç fake den yazmamıştım daha önce benim oldugumu anlastiracak bir şeyde demedim ama net ve emin olarak ben oldugumu dedi inkar ettim numaramdan yazsa inkar ederim biliyor hesabımı bilmiyor ve bugun biyosun da kilit gordum sevgilisi mi vardır yoksa ben yazayim diye mi yapmıştır sizce?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sen ona fake den yazana kadar o kilit yoksa yani sen yazdıktan sonra koyduysa dikkat çekmek ve senin yazman içindir
Hayir yoktu ve emindi ben olduguma ben inkar ettim
Tamam işte senin ona yazman içindir ya da sevgilisi vsr gibi gösterip senden uzaklaşmak için de olabilir ama yazmanı bekliyor bence sen yazma ama
Yazamam ki zaten süründürür beni eminim de istemez de ve peşinden kosmami istiyo olabilir veya hic tahmin etmedigim şekilde beni nasil hemen bildiyse beni özlemişte olabilir ama o yazar mi sence yazmazsam
Eğer dediğin gibi özlediyse yazar yazmak için her şekilde bahane uydurur
Demi o yuzden ben yazmayayim
Aynen öyle onun yazmasını bekle yazmazsa da salla gitsin
Birde dedin ya senden uzaklaşmak ben zaten benim demedim inkar ettim ve zaten benden uzakta şu an bu ihtimal olamaz
O zaman senden adım bekledi kıskandırmak falan istedi senin sormanı bekledi
Evet sanırım buna geliyor
Sevgilisi varmış :)
Harbimi
Nasıl öğrendin
Lili diye uygulama var biliyo musun ondan ekli kızlara baktim kilit olan var ve kardeşi de ekli kızda beni kardeşi hic eklememişti biliyo musun ve kızda istediği gibi sadece tuhaf olan ayni zamanlar da sevgili olmasi bizde bu zamanlarda olmuştuk ve beni tanıması beni demesi fake hesaba cok tuhaf
Ooo o zaman harbi harbi bu sevgili yapmış karfeşine bile söylediyse ama bukadar kısa sürede söylemesi de ilginç açıkçası
Sen en iyisi onu daha fazla düşünme kendine yazık olur :/
Evet çok ilginç ve benim yazdığımın üzerinden dahi cok bir zaman geçmedi sevgilim var derdi 1 haftada tuhaf
Bu durum gerçekten saçma okadar kısa zaman içinde sevgili yapması ki ne ara tanıdı da sevgili oldu kardeşine anlattı acaba önceden de mi tanışıyoşardı
Çok sacma ve saçma olan bir şeyden biri de gece ben kizin ve onun hesabına baktıktan 15 dakika sonra fake biri de bana istek attı o bana fake den yazdığım zaman kimsin diye sorduğunda insanim demistim buda öyle dedi ne bileyim onun gibi konuştu da ve biyosunda onun yaşadığı yer yazarken benim üniversite okuduğum yer yaptı bide hesabımı bilmiyodu Çok tuhaf
Senşn verdiğin insanım cevabını sana vermiş kesinlikle o ama neden hala yazıyo ki tamam sevgilisi var diyelşm kilit koymuş ama neden fake den sana yazöa gereği duyuyo başka ne söyledi
Başka akrep burcu kendisi onu dedi birde burcumu sorup ve sehiri de biyosunda onun olduğu şehirdi sonra değiştirdi işte cok garip degil mi böyle yapmis olmasi ters psikoloji mi yaptı bana ben ona yazıp sorayim diye ki bilmiyorum sevgilisinin hemen olması ve bu fake olayını bana da yapması
Eğer umursamıyor olsa bu hareketi de sergilemezdi demekki ona yazman için yaptı o zaman neden kilit koyuyo biosuna olım bu aşırı değişik bi durum anlamadım ben bu çocuktan bişey
Bende hiç bir şey anlayamadim hani ilk beni demesi sonra bu olaylar acaba fake kendisi degil mi dicem bu kadar tesadüf olabilir mi
Yok fake den yazan o kesin bilgi ama neden yani
Bilmiyorum çok garip benim yaptığımı o bana yaptı
Sevgilisi olmasa tamam diyeceğim benim yazmamdan dolayi ama sevgilisi de var
İşte kafa karıştıran da o sevgilisi varken neden fake den sana yazıyo
Hatta ben dedim ki kim. oldugunu biliyorum ama kanıtlayamam eminim dedim o olduğuna kimim yemin ederim sen çok pişman olacaksın ozur dileyeceksin dedi bana bende verdiğim hiç bir karardan pişman olmam dedim
O zamann bunun amacı net seni peşinden koşturmak pişman etmek
Demi başka bir şeye çıkmıyor beni pişman edip ozur diletmek amacı
Aynen öyle bütün oklar onu gösteriyo
Sevgili yapması ben yazdıktan sonra fake den yazması falan evet tüm oklar buna çıkıyor
Sevgilisi olduğu halde senle uğraşmaya devam ediyorsa ya cidden pişman olmanı istiyo ya da içinde uhte kalan bişry var bağını koparamıyor
Ya da ikisi birden zamana bırakacağım hayırlısı neyse o olur umarim
Aynen öyle diğer yapacağı hamlede amacı belli olur
Ayrıldılar kilit sildiler nasil bu kadar çabuk ya eger buralardaysan
Ohaa ayrıldılar demek ya şimdiki erkekler kızlara güven vermek elde etmek için rahatlıkla ailesine söylüyor buda öyle yaptı yüksek ihtimal ve snei de cepte tutmak içşn onu düşünmen için sana yürüdü
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!