Vücudum çok iyi aslında boy pos olarak, sadece biraz spor yapıp sıkılaşmasını isterim.
Pt ile başlamazsam da yeni girmiş biri olarak sizce nasıl davranmalıyım :/
Vücudum çok iyi aslında boy pos olarak, sadece biraz spor yapıp sıkılaşmasını isterim.
Pt ile başlamazsam da yeni girmiş biri olarak sizce nasıl davranmalıyım :/
Spora başlamak istemeniz harika! Spor salonuna gitmek endişe verici olabilir, ancak herkes bir gün ilk kez spor salonuna gitmiştir. Spor salonunda çalışanlar size yardımcı olacaktır ve başlangıç seviyesine uygun programlar sunacaklardır. Kendinize güvenin ve adım atın, ilerledikçe daha fazla kendinize güveneceksiniz.
Çekinecek ne va rbunda hemen yazıl gitsin. Ben de daha yeni yazıldım gidiyorum hem yüzmesi de var içinde. İlerleyen zamanlarda arkadaş da edinirim inşallah. Hem güzel kaslı erkekler görürsün gözün gönlün açılır gaza gelrisn;)
Cevap
12Cevap
Sorun etme oradak insanlarda o yollardan geçti, pt sana gösterir zaten ne yapman gerektiğini az çok, halledersin. Yapamadığında oradan birine danışman yeterli, memnuniyetle gösterirler kankam
Spor salonları seviyene ve yapmak istediklerine göre temel bir program veriyorlar. pt çok masraflı olur başlangıç için.
Hiç çekinme oraya zaten herkes gelişmek için değişim için gidiyor , çekinecek bir durum yok tak kulaklığını yap sporunu
Yine bi hoca eşliğinde basit programla başlarsın kendi kendine ilerlersin
özel hocs mı yani özel ders mi alayim
Yok orada yardım ederler ilk etapta kendi kendine ilerlersin zaten. Güzelsen birde kosa koşa yardıma gelirler merak etme
:) evet , ilkinde o garabet yaşanıyo. ben hepsinde yaşadım , kim napıyo diye bakıyosun
Rahat ol sıkma kendini alt tarafı spor salonu kimler kimler gidiyor
Spor salonun da çalışıyorum, herkes bundan çekiniyor 😂 spor salonu gayet normal bi ortam gidiceksin üye kaydını oluşturacaksın sana soracaklar zaten daha önce spor yaptın mı yardıma ihtiyacın var mı diye
Peki illa özel hoca mı tutmam lazım ya da normal uye olup yardım ederler baştan?
İlk bir ay oryantasyon olur zaten makinelerde hareketleri nizami yapmayi öğren ve antrenörün sözünden çıkma yeterli olur
Spor hoca mı tutayım
Bence gereksiz herkese hareket gösteren normal trainerler yeter
Macfit spor salonlarda var mı öyle herkese hareket gösterecek hocalar?
Var diye hatırlıyorum degismediyse sorunca gösteriyorlar
bakalım deneyeceğim
bence spor yapmak ıcın ıllama bır yer gıtmek degıl hızlı hızlı yurumek en ıyı spordur paranda cebınde kalır
Yani her zaman şaşırıyorum. Ben param yok demedim ya da cebimde kalmasını isterim demedim. Neden hep insanlara ters bir şey söylemeyi gerek duyuyorsunuz. Soruma göre cevap verseydiniz ne olurdu acaba
cevap hızlı hızlı yurumenızı atvsıye etmek ve sonrası hem baskalarına gorunme derdınızden kurtulmus hemde kullanamayacagınız onca gereksız aletten uzak durmus olurdunur ıdı
Neyse insanların istediklerine odaklanmanızı tavsiye ederim, madem yorum yazıyorsunuz.
Eğer öyle bir soru sormuşsam demek gitmek istiyorum.
Eğer sorum gideyim mi gitmeyim mi olsa o zaman gitme derin.
amaca ulasmak budur bence sen gıtme zaten yapamayacagını soyluyosun kendıne guvenın yok
Cekinme herkes senin gibi orada
Ah evet de ilk kez olacak makineleri de bilmiyorum diye çekindim
Benim salonda olsan yardimci olurdum 😈
Sövmezler sana korkma
Boy kılomkacmış
1.70 53
git çeknme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?