Konuştuğum çocuk ne yapmaya çalışıyor ne demek istiyor?

İnternetten tanışıp iki aya yakındır konuştuğum biri var. Başlarda baş başa kalmaya yönelik söylemleri olmuştu onu uyardım sonradan böyle konuşmadı. Bugün de ben motorsiklet süremiyorum dedim o da sen Bursa’ya gelince ben sana sürmeyi öğretirim dedi. Halbuki ona başlarda Bursa’ya gelirsem görüşürüz demiştim sonradan da Bursa’ya ben gelemem ama sen benim yaşadığım yere yani İstanbul’a gelirsen görüşürüz ama kalabalık ortamda görüşürüz baş başa kalmayız demiştim. Bugün çocuğun bana sen Bursa’ya gelince ben sana öğretirim demesi beni şaşırttı. Sonra da eski konuştuğum çocuğun konusunu açtı, sen o çocuğun saçlarını okşamıştın hani o zaman baş başa kalmamış mıydınız dedi. Bi de ben eski konuştuğum çocuğun elimi tutmasına izin vermemiştim, şimdiki konuştuğum çocuk da bugün dedi ki ben o çocuğun yerinde olsaydım sen onun elini tutmasına izin vermeyince ben de saçlarıma dokunmana izin vermezdim dedi. Sonrasında da ben eski hoşlandığın konuştuğun kişileri kıskanıyorum sen yanlış anlamak istediğin gibi anlıyorsun dedi. Bunun maksadı ne?

Konuştuğum çocuk ne yapmaya çalışıyor ne demek istiyor?