Bu arada soruların benimle alakası yok … Soruların çoğu Rica\Öneri üzerine bu ara
Doğum gününde evlilik teklifine ne diyorsunuz?
Bu arada soruların benimle alakası yok … Soruların çoğu Rica\Öneri üzerine bu ara

Akıllılık mı, Beleşçilik mi mzksksk
Bence karıştırma kanka, kadınlar bunu niye yaptığını anlar ve iki özel günü aynı anda kutlamanı istemezler. Hepsini ayrı ayrı özenle kutlaman lazım. Sen bilirsin ama sonra sen üzülme diye diyorum D
Katılıyorum ama benim hayatımda biri yok
Okuyanlara tavsiye ve soruya katkın için teşekkürler
Doğum günümde evlilik teklifi veya diğer törenleri yapan sevgiliye sevgim biter. Doğum günümü daima biricik olarak kutlamasını isterim. Şu hayatta insan kıymetini önce kendi bilmeli!😃
Kadının başta hoşuna giden durumdur sonradan anlar durumun nasıl çakallaşmış olduğunu ahfjjfkgsl
Cevap
4Cevap
Öncesinde hiç hissettirmemişse, mutlu olurum.
Beleşçilik denemez, çünkü evilik teklifi günü her yıl kutlanmaz 😬
Ama organizasyon olarak?
Bence ne zaman yapıldığıin bir önemi yok ama bana yapılsa kış olur o zaman istemem bahar sonu her yer rengarenken olsa unutmaz olur.
Çok büyük bir jest. Çok büyük bir mutluluk. Evet derim.
Bence her zaman edilebilir yani sırf doğum gününde olması ekstra anlam katmıyor benim için..
@doludoludolu tam güzel derken yorumunu görünce gelen gülme :D Teşekkürler kalsın :D
💕😅 @mavicep
Çok harika olur bu işte ama soru şu
Benim doğum günümde mi
Onun doğum gününde mi
Allah korusun
Yarin obur gun bosansan, zulum gunu olarak kalir.
Mumkunse heveslenmesin kimse.
büyük ihtimalle ben kadının yerinde olmasam red ederdim
Beleşçilik olduğunu düşünmüyorum. Derli toplu insan özelliği bence bu shdjs. Her şeyi bir günde toplayıp kutlayacak ne güzel işte
Valla teklif etsin de hangi gün olursa olur problem deyil 😄
Mantıklı olabilir
İyi fikir diyorum
Süper diyorum.😀
Tabikide çok mutlu olurdum 😂😅😅😅
Beleşçilik
Hoşlanmam
Dahice
Güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?