İlişkiye başladığım kızın geçmişini öğrendim yardım edin?

İki ay önce ilk öpücüğümü aldığım kız ile aradan 9 yıl sonra tekrar sevgili olduk. Bu iki ay içinde kızı çok sevmeye başladım ve gelecek düşünmeye evliliğe kadar gitmek istedim düşüncemde ve üç kez birliktelik yaşadık bir hafta içerisinde. Bakir değildi. Sorun burada değil. Geçmişi umrumda değil diye umursamadım. Bizim konuşmamız başlamadan bir kaç ay önce aynı şehirde başka bir arkadaşımla yakınlık yaşadığını öğrendim. Bunu anlatan arkadaşım böyle bir hataya girişmemi söyledi biraz üsteleyince yaşadıklarını anlattı mesajlarını gösterdi beraber resimlerini gösterdi ve açık açık bana ne kadar güzel yaladığını çektiğini arkadaşım yanında cigara içtiğini söyledi midem kalktı vs. Benimle konuşmaya başlamadan 3 ay önce olan olayları, yaşadığı şeyleri öğrendim birinci ağızdan. bunları duyduktan sonra kaynar sular döküldü üzerimden resimleri konuşmaları yazışmaları neler yaptıklarını düşündükçe ilişkiyi bitirmeye karar aldım. Soğuma geldi ve bu olanları onu kırmadan anlatmaya başladım. Yanımda ağlamaya başladı, özür diledi öncesi olduğunu dile getirdi. Hiç bir şekilde olan ilişkide bana ihanet etmediğini söyledi. Fakat benim için yaşadıklarını beraber senelerce futbol oynadığım arkadaşımdan öğrenince hiç bir şekilde devam etmek istemedim. Beynim beynimi yiyordu. Ağlayınca yanımda beni çok etkiledi ve tamam dedim ilişkiye devam ettik. Evet benden öncesi fakat beni yaralayan arkadaşımla yaşadığı şeyler, ve bana öncesinde kimlerle ne yaşadığını, öğrendiğim söylediği şeyler ve gösterdikleri. Güven ve sadakat konusunda şu an hiç bir sorun yok aramızda güveniyoruz ve kızın beni ne kadar çok istediğini benimle bir evlilik düşündüğünü dile getirmişti birden çok kez. Fakat bunu aşamıyorum. Dedim belki zamanla geçer unuturum ama muhabbetler evliliğe kadar gidiyor ve çıkarmış değilim. Şunu diyorum kendime aklımda evlenmeyi öncesinde düşündüğüm kız bu şekilde mi kalacak bir yandan da güzel kardeşim durumuna düşüyorum. Şu an 3 ayımız ve ben hala atmış değilim bir yandan atmak istiyorum bu düşünceyi ya da tamamen ayrılmak birbirimize fazla bağlanmadan. Geçmişe göre yargılamayan ben olan ki olayları düşünmeden edemiyorum. Yine de iyi olan yolu seçmek istiyorum bunu nasıl atlatabileceğim. Sağlıklı bir şekilde ilerlemesini istiyorum ki çıkış yolu arıyorum yardım edin.

İlişkiye başladığım kızın geçmişini öğrendim yardım edin?