Aşk İlişkileri Konuştuğum kızın geçmişini çok merak ediyorum nasıl öğrenerim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sormadan ziyade başka bir taktik var mı?Sorunca hiçbir kızın dürüst olacağına inanmıyorum Güncellemeler+1 yıl 🤺🤺🤺🤺🤺 Konuştuğum kızın geçmişini çok merak ediyorum nasıl öğrenerim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
şakayıksever Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Madem güvenmiyorsun direkt ayrıl bence. Güvensiz bir ilişki yürümez. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Güvenden ziyade farklı bir konu bu. Bu devirde en yapmaz dediğin neler yapıyor Yorumla şakayıksever +1 yıl Bak işte aslında konu direkt bu. Güvensen onun sözlerinden şüphe dahi etmezdin. Yorumla Soran +1 yıl Tam anlamında kimsye güvenmem heleki bu konuda Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim bir tanidigim vardi fotoya bakip neler yaptigini hissedio anlatiyodu cok ürkütücü ama dogru da çıkıyordu Oyle birini bulamazsan maalesef anlayamazsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Geçmişini neden merak ediyosun? Sana güven vermiyo mu? 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yani bu devirde güvenilecek ne kadar insan var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Var, ben güvenilir bir insandim ama kiymet bilen olmadi böyle düsünme bence Yorumla Soran +1 yıl Az var evet ama az işte ve zaman kaybetmek istemem Yorumla
SırrıYok Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. öğrendikçe canın sıkılır... lokantaya gidince masadaki tabağı seversin belki ama mutfakta nasıl piştiğini görmek istemezsin... oradan yola çık derim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl evleneceğim kişi belkide çocuklarımın anası olacak kişi bu kadar basit değil Yorumla SırrıYok +1 yıl peki.. yaşa ve gör derim :) Yorumla
Maria666 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Isminiz kaç harf bir de ilk harfi ne? Bir de İstanbul'da mi yaşıyorsunuz? 23 yasindamisiniz? Sorum sacma gelebilir ama benim konustugum kisi de merak ediyor beni sanirim o olabilr mi diye dusundum 0 0 Yorumla
Jennifer-Irmak Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl https://www.youtube.com/embed/sW2cO6Go81w 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Geç kenerda kendini de sildirt. Yorumla Jennifer-Irmak +1 yıl Benim geçmişim temiz merak etme. Ayrıca fazla büyük konuşma. 😒 Yorumla Soran +1 yıl Nerde büyük konuştum ki 😂 Yorumla
Vildan000 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı. Napıcan geçmişi adı üstünde geçmiş ileriye bak 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Benim geçmişinde birşey yok ama senin dediğin ben yaşasaydım olurdu Yorumla
tuce_d Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Gbtsine baktırıver. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Komik Yorumla
Çıtırıninstası Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Geçmişi salsan mı 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Salamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Madem güvenmiyorsun direkt ayrıl bence. Güvensiz bir ilişki yürümez.
Güvenden ziyade farklı bir konu bu. Bu devirde en yapmaz dediğin neler yapıyor
Bak işte aslında konu direkt bu. Güvensen onun sözlerinden şüphe dahi etmezdin.
Tam anlamında kimsye güvenmem heleki bu konuda
Benim bir tanidigim vardi fotoya bakip neler yaptigini hissedio anlatiyodu cok ürkütücü ama dogru da çıkıyordu
Oyle birini bulamazsan maalesef anlayamazsin
Geçmişini neden merak ediyosun? Sana güven vermiyo mu?
Yani bu devirde güvenilecek ne kadar insan var
Var, ben güvenilir bir insandim ama kiymet bilen olmadi böyle düsünme bence
Az var evet ama az işte ve zaman kaybetmek istemem
öğrendikçe canın sıkılır... lokantaya gidince masadaki tabağı seversin belki ama mutfakta nasıl piştiğini görmek istemezsin... oradan yola çık derim
evleneceğim kişi belkide çocuklarımın anası olacak kişi bu kadar basit değil
peki.. yaşa ve gör derim :)
Isminiz kaç harf bir de ilk harfi ne? Bir de İstanbul'da mi yaşıyorsunuz? 23 yasindamisiniz? Sorum sacma gelebilir ama benim konustugum kisi de merak ediyor beni sanirim o olabilr mi diye dusundum
Geç kenerda kendini de sildirt.
Benim geçmişim temiz merak etme. Ayrıca fazla büyük konuşma. 😒
Nerde büyük konuştum ki 😂
Napıcan geçmişi adı üstünde geçmiş ileriye bak
Benim geçmişinde birşey yok ama senin dediğin ben yaşasaydım olurdu
Gbtsine baktırıver.
Komik
Geçmişi salsan mı
Salamam