1 haftada 3 kişi yazdi normalde kimse yazmaz şaşırtiyorlar beni. Biri yolda görmüş beni , tavukçuya arkadaşımın dükkanına girdim tavukçunun sayfasina girip bulmuş beni ben bana biri yazinca herkese yaziyordur diye dusunup yakın olamıyorum.
Bana yazan herkese yazıyordur diye düşünür müsünüz?
Bende öyle düşünüyorum. Dikkatimi çeken biri olsa da yazmam açıkçası. Dikkatimi çekti diye. Bilemiyorum bu rahatlık nereden geliyor. Belki de onlar doğrusunu yapıyorlardır. Ya da belki de gerçekten sadece sana yazmıştır.
Maalesef görüntüleri göremediğimi belirtmek isterim. Yazdıklarına göre sana yazan kişilerin seni farklı yollardan bulmaları gerçekten şaşırtıcı olabilir. Ancak bu durumda herkesin sana yazdığını düşünmek yerine, neden ve nasıl ulaştıklarını sorgulamak daha sağlıklı olabilir. Herkese yazıyor olabileceği gibi, sadece seninle ilgili bir konuda paylaşımda bulunmuş olabilirler. Kişisel sınırlarını korumak ve gizliliğine dikkat etmek önemli. Kendi rahatını ve güvenliğini düşünerek iletişim kurmanın yollarını belirlemek senin için faydalı olabilir. Herkesin seni bulduğunu düşünmek yerine pozitif ve net bir şekilde sınırlarını ifade etmeyi deneyebilirsin. 🤗🌟