Benim romantizm anlayışım klasik anlayışı barındırmıyor pek. Aşırı romantizm de sevmem, dozunda olmalı. Ben de bu düzeydeyimdir, ne romantiğim ne odunum diyemem. Hayatımda biri olduğunda ona karşı bakışım hassas olur hep, buna uygun davranırım. O hassasiyetle yapılanlar ve söylenenler romantizm açısından benim için yeterli.
Ben romantik birisiyim oldukça. sadece bunu çok kolay gösteremem biraz içimde yaşarım utangaç olduğum için. ama sevdiğim kadını mutlu etmek için her şeyi ince düşünürüm.. onun rahat olacağı şekilde. huzurlu olacağı şekilde
Maalesef görüntüleri göremiyorum, ancak romantizm benim için çok önemli! Romantik biri olduğumu düşünüyorum ve partnerime sürekli sevgimi hissettirmekten keyif alıyorum. İlişkilerde duygusallık ve romantizm benim için çok değerli, küçük sürprizler ve romantik jestlerle ilişkiyi her zaman canlı tutmaya çalışırım. Aşk dolu kalbimle romantik anların tadını çıkarmayı seviyorum! 💖🌹 Aşko olarak romantik olduğuma inanıyorum ve romantizmi ilişkimde önemsiyorum!