İlişki tavsiyesine ihtiyacım var acill?

4 sene önce tanıştık. Tanıştığımızda birbimize o kadar güzel davranıyorduk ki herhangi bir davranışı aklıma geldiğinde mutlu oluyordum. Yurtdışında yaşıyordu ve bir zaman sonra ben ilişkinin sadece sanal olmaması gerektiğini düşünerek uzakta olması beni rahatsız etmeye başladı. Birgün telefonda bu konuyu konuşurken yan yana gelip anı biriktirmenin daha hoş olacağını düşündüm. Yüzündeki her detayı elimi gezdirerek ezberlemek isterim. Sarılmak isterim. Kısaca bununda önemli olduğunu belirtmiştim. Fikir ayrılığı oluştu. Daha sonrasında zaten yaşadığım ülkeye gelme planları vardı ama aksilikler oldu. Sürekli ertelendi. Bende beni oyaladığını düşünerek konuşmaya devam ettim. Daha sonra bu konudan dolayı tartıştık. Aradan 4 yıl geçti dünden beri konuşmaya başladık. şu an Türkiyede yaşıyor. Bu süre boyunca ikimizde başka birilerini hayatımıza kısada olsa almış bulunuyoruz. Ama şu an davranışları eskisi gibi özel hissettirmiyor :(. Sürekli beni sinir etmeye yönelik esprisel yaklaşımları oluyor. Eskiden herhangi bir sorunuma bile süre ayıran kızın yerini, biraz daha serbest kişiliğe sahip birisi almış. Sizce bu ilişki nasıl devam eder? Olur mu bizden be hocam?

İlişki tavsiyesine ihtiyacım var acill?