Aşk İlişkileri Aşık olduğunuz kişi sizi gözü önünüzde ihanet etse egolu davransa tepkiniz ne olurdu? FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Aşık olduğunuz kişi sizi gözü önünüzde ihanet etse egolu davransa tepkiniz ne olurdu 🤔#Aşkİlişkileri Aşık olduğunuz kişi sizi gözü önünüzde ihanet etse egolu davransa tepkiniz ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşık olduğum kişi olabilemez, gözümün arkasında ihanet etse ya terbiyesiz hadsiz 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Karektersiz der yüzüne tükürür uzaklaşırım 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Benden bir tane şaplak yer böyle bir durumda 1 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. terk ederdim büyük ihtimalle 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Döverim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aşık olduğum kişi olabilemez, gözümün arkasında ihanet etse ya terbiyesiz hadsiz
Karektersiz der yüzüne tükürür uzaklaşırım
Benden bir tane şaplak yer böyle bir durumda
Annesini zikerim (hardcore)
terk ederdim büyük ihtimalle
ne yapardım s**ktiri çekerdim aga
Ağzına sç… net…
Döverim
Soğuma sebebi
Geberdürem