Artık aldattığını, kendi gözleriniz ile gördünüz ve hiç beklemediğiniz bir anda hazırlıksız bu olaya yakalandınız. Aldatan sevgiliye tokat gibi sözler ne olabilir?

Artık aldattığını, kendi gözleriniz ile gördünüz ve hiç beklemediğiniz bir anda hazırlıksız bu olaya yakalandınız. Aldatan sevgiliye tokat gibi sözler ne olabilir?

Off, Allah düşmanımın başına vermesin. :/ Aldatılmak çok kötü bir şeyken, bir de buna gözlerle şahit olmak çok çok kötü bir durum. Aldatan sevgiliye tokat gibi sözler ne olabilir bakalım.

O karaktersizin başından kaynar sular dökülecek tarzda olan sözler şunlar olabilir:
İşte işin kırıcı boyutu burada başlıyor. İşte o ağır sözler:
Bu kısım ise işin biraz daha sosyal medya boyutu oluyor. İşte o popüler sözler:
Bu sözlere ihtiyacın olmamasını dilerim. Allah kimseyi düşürmesin bu duruma. 😇
Gözlerine bir bakış atar, giderim. Tek bir kelime bile söylememe gerek yok.
Oldukça etkili
Seni Allah'a havale ediyorum derim en fazla
Hayırlı geceler diliyorum,
Daha önce yüz yüze olmasa dahi uzaktan bir buçuk yıl boyunca sevgilim oldu, aynı okuldan aynı ortamdan mezun olduk aramızda etkileşim oldu ve sevgili olduk, daha sonra kavga ederek ayrıldık ve tekrar barıştık, bir gün tesadüf eseri benim E posta hesabımda kayıtlı olan Facebook hesabına girdim ve birisi ile aldatmış olduğunu öğrendim.
Fakat çok farklı bir durum kendisinin cinsel tercihi biseksüel olduğunu söyledi yani bu durum karşısında ne denir ne yapılır bilemedim, hem aldatıldım ve bir kız ile ilişkisi olduğunu öğrendim.
İlk defa biseksüel ve LGBT kavramını o zaman anlamış oldum, acı bir tecrübe oldu, psikolojik danışmanlık desteği alarak atlattım.
Sonuç olarak buna cevap veremedim sadece zamanla acımı sardım.
Volkan.
Aldatan sevgiliye hiç bir ceza veremezsin, 'herkes ektiğini biçer' de ve geç.
Külahı önüne alıp neden seni aldatan biri ile bir beraberlik yaşadığını düşünebilirsin mesela, ama o düşünme işini de çok abartmamakta fayda var zira aldatacak insan sen ne yaparsan yap eninde sonunda aldatır.
Hem ceza dediğin nedir ki, bugün ceza dediğin yarın ödül olur karşındakine kim bilir, salla yani, daha önemli işlerinle ilgilen akışına bırak böyle şeyleri.
Cevap
24Cevap
Ben hiç birşey diyemezdim. Yaşadım gördüm hiç birşey demek gelmedi içimden sadece şok oldum bir müddet kendime gelemedim okadardı
Açıkçası bu tarz şeylerin hayalini bile kurmadım. Yok şöyle desem böyle yapsam gibisinden.
Yıllardır sap geziyorum. Pişman değilim. Elbet gönlüme, düşüncelerime ve yaşantıma göre biriyle tanışacam. Umarım bu tarz durumlara düşmem.
Vericeğim en güzel cevap sessizlik olurdu. Herşey ortada zaten söylenicek bişey yok. Onun boş boş kendi savunmasını dinlemem. Konuşup kötü sözler söyleyip kendimi düşürmem. Kimi kime tercih ettiğini zaten zamanla görücektir
Bir söz söylemek kurtarma çabasıdır sessizce gitmek bitirmektir söylenmeyen her söz zaten zamanı gelince yerini bulur😇😇😇
Gözlerine bakarak ilk aklıma gelen arkadaşıma telefon açar, gece dışarı çıkmayı planlar, arkamı döner giderdim. Bir daha benimle direk konuşamazdı. Bu ona yeter
Öyle birine söyleyeceğin hiç bir söz tokat niteliğinde olmaz.
En kralı bu. Ötesini tanımam.
Ne diyceksinki istediğni söyle odenli karaktersiz insan kıvırmak için bir dünya palavra atar oyüzden matap olmadan çıkarcan hayatından
Hiç bir şey söylememek sadece bildiğini göstermek ve gözlerinin içine bakmak sonra da dönüp arkanı gideceksin
Tokat gibi cevap değil ama giderken kulağına kimse yaşattığını yaşamadan ölmez diyw fısıldar giderdim
Tokat gibi cevap... Himmm...
Hic hoslanmadigim halde ya "allah ikinizinde belasini versin " derdim. ya da " allahinizdan bulun" derdim.
Yanlarına yaklaşırdım ortaaam nabün yaa derdim. Sonra kiminle aldatıyorsa durumu anlatırdım o kişi de bende bırakır giderdik 😂😊
yanlarına gider..
diğer çocuğa döner.
sevgilin çok şanslıydı altımdan geçti der arkamı döner giderim.
La ben ağlayıp bayılırım orda sinirden. Ne demek sevdiğimin başkası var 😂 orda gömerim ikisini. Şaka bir yana sus, gül ve git. Evde ağlarsın 😂
Allah kimseyi kaldıramayacağı sınavla sınamasın diyorum ben başka şeylere kayarım Allah göstermesin 🤫🤫🤫
önce dönüp kendimi kutlarım "hiç beklemediğim bir anda" gözle görene kadar farkına varamayacak denli aptala döndüğüm için... böyle büyük aşklar kalmadı
Olay bitmiştir. Konuşmaya gerek yok. Gider şerefine yemek yerdim.
E aç kalırsın o zaman
Büyük ihtimalle o an sinir krizi geçireceğim için kestiremiyorum ne diyecegimi
Gider en iyisini bulurum onuda aldatan olur elbet bir gün kapıma gelir köpek gibi hayvan barınağına teslim ederim herhalde
O sinirle mantikli konuşabilirmiyim emin olamadım 😄 ama tokat atardım kesin
Eved bir kere aldatılmıştım ve hadi sie napem ki jcmsmc
Canli canli gormussem cevabimi KS nin psikolojisi kaldirmaz...
İnsan donakalır öyle olunca ya. Ağzından bir sey çıkmaz ki.
Gormezlikten gelirim ben. Eve gidincede yol veririm.
Allah versin cezasını ben hırs çıkarmak için döverdim gerisi Allaha mahsus
hiç bir diyaloğa girmem. Sadakatin seviyesi olmaz. Sadakatsizliğin mazereti olur. Bir an önce de gitmelidir. Gitmesini çok isterim. Benim açımdan çok iyi olur. Birine onun hiç anlamayacağı şeyleri anlatıyor olmama gerek yok. Hayat kısa. Herkes seviyesine göre, herkes dengi dengine.
vay be benim eski hesabım o zamanlar fenomendim ya :( tekrar böyle olmak istiyorum aldatan sevgiliye tokat gibi cevap ne olurdu görmezden gelmek of ya bu hesabımı geri nasıl alabilirim
Direkt anasının evinde bulur kendisini...
NET!!!
karaktersizliğine nazar boncuğu takta nazar değmesin sarkık köpek memesi derdim
Son kez bakarım ona ve hiç bir şey söylemem ama oradan ayrılınca ağlamaya başlayacağım kesin
Siddet kadar bile değerin Defolup git burdan derdim
Valla kelimelere yazık. Zor bir durum olsada gülüp gideceksin.
Aldattığı lavuğu döverim ilk. Sonra kızın kulanın dibine kadar gelirim s. g gözüm bidaha seni görmesin diye son ses bağırırım bu kadarı onlara yeter
tokat gibi bir cevap vereceginize direk tokat atın
sanırım tokat gibi cevabım olmaz ama yüzüne karşı kahkaha atarım ve büyük ihtimallede evde hüngür hüngür ağlarım
Ona avazım çıktığı kadar bağırırdım polis gelene kadar
beni altığı kadına uyuşturucu içirir yatağa atar sonra fotaraf çekip derdimki bak o da seni altaddtı
Beni tercih ettiği kişiye benim sevgilimdi beni aldattı sıra sende derim 😁
fotoğraf çeker ona atardım.
kararı sen ver derdim
Tükürmek bile fazla Adi ye
Aldatsın nolucak canı sağolsun
bişey söylemeye değer mi?
değmezmi
bir son söz söylenir ama yinede
hmm
Karsima bidaha cikayim deme derim
Umarım hastalık kapmazsın, elveda
Susmak en büyük tokattır benim için