Çiddi ilişki istemeyen ama çiddi ilişki isteyen düzgün kızı bırakmayan capkın erkegin amaçı nedir? Kızdan ne istiyor?

Biz 2,5 aydır yazışıyoruz 2 kere kısa gördük 1 kere kısa dışarıda buluştuk ben ne istedgimi acıkca brlli ettim oda ilk sanki çiddi bişey arıyor gibi davrandı ama aslında anaçı ciddi ilişki degil bunu anlama nedenim instagramdan sürekli kız eklemesi ama böyle normal kızlar degil ve benimle birdaha dışardan görüşmemesinden ciddi bişey istemedigini anladım sonra 2 kere istemiyorsan zoraki Yazıyor gibisin bitsin dedim ne alaka dedi 3 yazışım tam veda ettim yine bahane buldu birşekilde kaza yaptım dedi geçiştirdi yazışmamız her şey sıkıcı monoton olan bişeyde yok sizce benden ne istiyor? Hani acıkca biliyor madem hazır degil gitsin kiminle oluyorsa olsun ben ona istedigini vermrdim istemiyorumda biliyor bunu zaten bana öyle konularıda acmıyor ama flört gibide degiliz aklım almıyo

Çiddi ilişki istemeyen ama çiddi ilişki isteyen düzgün kızı bırakmayan capkın erkegin amaçı nedir? Kızdan ne istiyor?