Hayvanlikla ne alaka nasıl bir bağ kurdun ayrıca elbette bir hoslanti beğeni olursa birşeyler düşünür insan o ayrı bir konu ama bu kişiye göre değişkenlik gösterir kimisi sırf cinsellik için kimisi sevdiği aşık olduğu için arzular birşeyler düşünüp hayal kurar
Kendince çekince korkuları vardır belki senin kabul etmeyeceğini düşünmüştür veya onun niyeti sadece cinsellikse sen bunu istemezsin diye yaklasmiyordur yani bu hangi amaçla düşündüğüne göre degisir
Cinsellik değil sadece onu söyliyebilirim çunkü ben birsey sorarken heyecanlanıyor kıskaniyor kiskandirmaya calisiyor sadece o şekil olsa bunları hiç yapmaz eli yüzü duzgun kariyer sahibi dunyada tek benmi varım gider bircok kisiyle cinsel anlamda ne yaşayacaksa yaşar. Ve ne o oyle biri ne ben yani evlenmeden olmaz kafasındayiz ben oyleyim oda oyledir diye dusunüyorum.
Her ihtimali düşünmen gerek ama dediğin gibi aynı iş yerindeymissiniz onun vermiş olduğu bir çekince olabilir dedikodu gereksiz laf kalabaligi çıkar diye korkuyor çekiniyor olabilir ayrıca bazı iş yerlerinde bu tarz durumlar hoş karsilanmaz duyulursa ondan kaynakli da bir çekince olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Aşk ile cinsellik ilk etapta alakasızken sonraları muhteşem ikili olurlar.
Asık olmadıgım kadın dısınds hiçbir kadını arzulamam aşık oldugumu deli gibi s1kmek isterim ama asık olmazsam bir gram istek olmaz. Nokta
beni cekmesi lazimki.. arzulayayim
Yüce rapim öyle yaratmış
Neden bi sebebi olsun
her şey olabilir erkeğine göre degisir
Muhafazakar biri
İlla bir sebebe sığdırmak mi lazım erkek yani bir kadını arzulamasi normal bir durum değil mi sende bir erkeği arzulamiyormusun
Ama kiskaniyorda ve aşık olmadigim bir şey hissetmedigim birimi niyr arzuliyayim hayvanmyim
Hayvanlikla ne alaka nasıl bir bağ kurdun ayrıca elbette bir hoslanti beğeni olursa birşeyler düşünür insan o ayrı bir konu ama bu kişiye göre değişkenlik gösterir kimisi sırf cinsellik için kimisi sevdiği aşık olduğu için arzular birşeyler düşünüp hayal kurar
Kıskanıyorsa da birşeyler hissediyor demekki kıskanıyor
Peki neden açilmiyordur sizce
Kendince çekince korkuları vardır belki senin kabul etmeyeceğini düşünmüştür veya onun niyeti sadece cinsellikse sen bunu istemezsin diye yaklasmiyordur yani bu hangi amaçla düşündüğüne göre degisir
Cinsellik değil sadece onu söyliyebilirim çunkü ben birsey sorarken heyecanlanıyor kıskaniyor kiskandirmaya calisiyor sadece o şekil olsa bunları hiç yapmaz eli yüzü duzgun kariyer sahibi dunyada tek benmi varım gider bircok kisiyle cinsel anlamda ne yaşayacaksa yaşar. Ve ne o oyle biri ne ben yani evlenmeden olmaz kafasındayiz ben oyleyim oda oyledir diye dusunüyorum.
Ozaman sen acil
Bende korkuyorum patronuma söyler beni kovarlar diye ya da reddedilmekten ayni is yerindeyiz çünku
Ozaman umursama işine bak sende
şu an ona mesaj attim.
Sizinle bir sey konuşmak istiyorum dedim
Hayrlı olsun hadi bakalim
Hayırdir inşallah buyur dedi yarim saat oldu cevap vermedim aradı 2 defa ordamsiin dedi
Cesaret mi edemedin
Ama konusamam olsem konuşamam başım belaya girecekmis gibi korkuyorum biran gaza geldim yazdim pisman oldum simdi ne diyecegimide bilmiyorum ve telefonu sirket telefonu
şu an bile arıyor
O zaman bir bahane bulup aramasını sonlandıracaksin
Sizce anlamışmidir
Bir sey sorucaktim gerek kalmadi dedim
Bilemem anlamismidir
Anladiysa da kendi açılsın boş ver takılma bu kadar ama peki amacı sadece cinsellikse ne yapacaksin
Cok merak etmistir anlamadı bence
Bunu zaman gösterecek boş ver sende üzerine düşme bu kadar duygusal birşeyler olan kişi açılır beklemez
Degil oyleyse uzak durucam ama amaci oyle bir sey degil bana aşık gibi aşk olmasa bile hoslantisi var gibi
Ayni iş yerindeyiz cekiniyor ya da korkuyor sanirim
Her ihtimali düşünmen gerek ama dediğin gibi aynı iş yerindeymissiniz onun vermiş olduğu bir çekince olabilir dedikodu gereksiz laf kalabaligi çıkar diye korkuyor çekiniyor olabilir ayrıca bazı iş yerlerinde bu tarz durumlar hoş karsilanmaz duyulursa ondan kaynakli da bir çekince olabilir
Peki sizce kendisine duygularimi soylersen patronuma soylermi betul boyle boyle bir konusma yapti benimle diyip beni kovarlar benden hoslaniyorsa oyle yapmaz herhalde nasil karsilar sizce
Nasip bir düşünceye sahip olduğunu bilmiyorum patronunuza neden söyleyecek böyle bir durumu bir anlam veremedim
Gerdek için
Azmış ondan
seksi ya da güzel olduğu için
Sapık olduğu için
İkiside olabilir
Asik