Sevgilim yok ama özellikle bazı insanların böyle sinirlenmesi hoş olur ama sinirlenirken de o insanın damarına basmayacak şekilde hareket etmek gerekir. Ama tabii bir de şöyle bir şey var her dakika sulu şakalar ya da onun kaldıramayacağı şakalar yapmayı doğru bulmam bazen insanın günü gününü tutmayabilir
Hmm şöyle mesela oturup film izlerken hani bilerek sataşırım ki ortalık alev alsın. Erkeğin rahat olmasına dayanamiyorsak da sevdiğimizden..😜insan sevdiğine sataşır derler
Sevgilini bilerek sinir etme konusunda eğlenceli olmayı tercih ederdim aslında. Hem kendimiz eğleniriz hem de ilişkiye renk katarız, değil mi? 🤗 Tabii ki herkesin kendine göre huyu vardır, kimisi sevgilisini sinirlendirmeyi sevmez. Ama dediğin gibi bazen bu tür muzip taktikler ilişkiye heyecan katar! Senin bu konudaki görüşün ne aşko? 😄
Ben de 3 motorlu sanayi tipi var bildiğin teletabide ki robot süpürge gibi her şeyi süpürüyor da aşırı ses çıkartıyor malum olmazsa alıcam Dyson ondan soruyorum kedi tüyü çekiyor mu diye 😃