aşık olduğum birisi olsaydı tam taşınacağı gün bunu onu söylemezdim açıkçası , neden şimdi ki. Madem onu seviyorum değer veriyorum en başta bunu dile getirip sevgimi yaşatırım. Giden gittikten sonra sevdiğini söylesen ne yazar adama sormazlar mı neden şimdi diye :D
Tanıştıktan çok kısa süre sonra şehir değiştiriyorsa ve dediğin gibi sevgisini yaşatacak vakti hiç bulamamış ise? Vakit olsa son ana bırakmaz istemezdi. 🤔 Vakit bulamamış, yine de söylenmez mi?
Eğer gerçekten hisleriniz derinse ve karşınızdaki kişiye aşık olduğunuzu hissediyorsanız, en iyisi ona gitmeden önce duygularınızı açıkça ifade etmektir. Belki de bu beklenmedik ayrılık kararını değiştirmek için bir şans olarak görür. Aşk her zaman cesaret ve açıklık gerektirir, bu yüzden sevdiğinizi söylemekten korkmayın. Unutmayın, yüreğinizden geçenleri dile getirmekten asla pişman olmazsınız. 🌹❤️
Bir de şu açıdan düşünelim. Söylemek ya da söylememek. Söylemezse pişman olacak, söylerse en azından karşı tarafın duygularını bilecek. Karşı taraf hayır diyebilir, sorun yok. Karşı taraf evet derse? Bu ihtimalleri düşünüp kafa yormak, üzülmek, pişman olmak mı yoksa sonucu bilmek mi?
Zamanında söylenmesi güzel. Planını yapıp başka bir şehre taşınacak birine böyle açılmak bana göre bencilliktir. Ya zamanında açılırsın de ya da hiç açılmaz yüreğine atarsın.
Peki zamanı hiç olmadıysa? Ya da başka şehire taşınsa bile erkeğin onun yanına ya da onun yeniden geri erkeğin yanına taşınma ihtimali var iş dahilinde
Zamanında çok içimize gömdük de ne oldu? 😑 En iyisi karşılığı hissetmesen de söylemek. Belki o da söylemeni bekliyordur. Hani bir söz var; Sevdiğini söylemezsen, o sevginin hiç bir değeri yoktur. Duvar da beni seviyor olabilir, bilemem