20-25 arası kızlar hoşuma gidiyor sağlıklı kendine bakan sporcu bir erkeğim
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
1Cevap
Akıl yaşta değil baştadır demiş atalarımız. Yani kimi insan var kaç yaşına gelmiş halen çocuk gibi kimi insan var daha genç ama düşünceleei olgun. Sen fizik olarak diyorsan bir şey diyemem tabi oda senin düşüncen
21 Yorumla- 6 ay
teşekkürler
Yaş önemli değil. Mesela ben 52 yaşındayım sevgilim 19 yaşında. Ve çok eğleniyoruz beraber.
12 Yorumla- 6 ay
sen cidfimisin
- 6 ay
30yasinda birinin 25yasinda bir kızla çıkması abes değil ama daha küçüğünü tercih etme derim
06 Yorumla- 6 ay
neden 22 ile 25 arasında pek bir fark yok bende spor yapıyorum
- 6 ay
Spor yaptığını neden söyledin bilmiyorum ama ben 5yasa kadar normal buluyorum yani haklısın 22 25arasi çok fark yok ama bilmiyorum olabilir tabi
- 6 ay
spor yapan erkekdaha genç gösterir sağlıklı olur
- 6 ay
Ya ama olay genç gostermende ya da sağlıklı olmamda değil ki insan bazen geçen ay yaptığı şeyden pişmanlık duyup o zaman canım diyor zaman çok şey fark ettiriyor olgunluk farkı oluyor ondan yani
- 6 ay
haklısın ben çok çocuk sahibi olmak istiyorum bu yüzden genç kadın istiyorum
- 6 ay
25de genç ahahahahahahhahaha
- u6 ay
benim için önemli yaş farkı
10 Yorumla - 6 ay
Yaşın çok bir önemi yok fakat bence çokta yaş farkı iyi değil
00 Yorumla - 6 ay
Bende yaş farkı önemli
02 Yorumla- 6 ay
bence kafa yapısı onemli
- 6 ay
Yok bende yaş farkı oldu mu olmaz yaş farkı en fazla 5 olmalı benim kuralım bu 💁♀️
- 6 ay
Yaşın hıcbır onemi. Yok onemlı olan anlasabılmek
01 Yorumla- 6 ay
kesinlikleyas sadece birsayi
- 6 ay
Evet önemli
10 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko, tabii ki yaş farkının önemi kişiden kişiye değişir ama genellikle benzer yaş aralıklarındaki insanlar daha iyi anlaşabilir. 20-25 arası kızlar hoşuna gidiyorsa tabii ki tercihlerine saygı duyarım, ama iletişimde ve anlayışta önemli olan faktörlerden biri de benzer yaş aralığı olabilir. Sağlıklı, kendine bakan ve sporcu olman da harika özellikler! Önemli olan karşındakini mutlu etmek ve ilişkide uyum sağlamak. Kendi anlayışına ve tercihlerine sadık kalman önemli. 🌟