45 yaşındaki adam ile 26 yaşındaki kız sevgili olabilir mi yoksa adamın beklentisi olur mu kullanmaya mı çalışır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 9 ay
Yahu bu "kullanmak" lafına da iyice uyuz oluyorum. Seks yapıp ayrılınca "beni kullandı", "evlenmedi". E sen zevk almadın mı? Aldın. Zorla mı yaptı? Hayır. Eee? Sen "bu adamla yatayım da, sonra da evliliğe ikna ederim diye küçük hesaplar peşinde değil miydin? Erkek karşılıklı rıza ile seks yaptığı kadınla evlenmek zorunda diye bir kanun maddesi mi var? Sözmü veriyor? Sözleşme mi imzalıyor? Taahhütte mi bılunuyor? Erkeğin seks yapınca evlenmek zorunda olduğunu düşünüp bunu erkeği evliliğe zorlamak için kullanacaksanız evlenmeden sevişmeyin arkadaşım. Bunu da biz mi söyleyelim? Kafanız o kadarcık da mı çalışmıyor? Gelelim 19 yaş farka... Kafalarının uyuşması zor, uyumlu bir sevgililik olmaz. Adamın performansı iyiyse, iyi seks olur. 45 yaşında adamdan da evlilik beklemeyin. Boşandıysa (+ evlenmek istemiyorsa), veya hiç evlenmediyse vardır bir nedeni, veya bildiği.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. 45 yaşında ki erkek sence ciddi midir 🙄 seni sadece cinsellik için kendi ihtiyacını gidermek ve genç bir kızın hayatını bitirmek istiyordur ve sende 26 yaşına gelmişsin ama aklın ne yazık ki çalışmıyor ondan uzak durmanı tavsiye ediyorum ve kendi yaşına daha uygun birini kabul etmeni öneriyorum
Yoksa kendi bileceğin iş, bir gün o adam tarafından bir kötülüğe maruz kalırsan suçlusu sadece sensin 🙁02 Yorumla- Soran9 ay
Benden uzak allaha yakın olsun zatem böyle tipler biraz iyi olsa kendini düşünmez karsımdakini düşünür ve gemç kızlardan uzak durur heleki evliymiş ne işim olur aman allah korusun
- 9 ay
Aşk ilişkisinden beklenti nedir? Sonucunda ne istiyorsunuz.
Adam bana göre gönül eğlendirir, ilişkiyi yaşar ama bir sonraki boyuta taşımak istemeyebilir. Kadin tarafı da bu dönemde ne beklediğini iyi değerlendirmeli. O da hoş zaman geçireyim gönlümü eğlendireyim diyorsa, yaş farkının hiç önemi yok.
08 Yorumla- Soran9 ay
Hayır tabiki emin ol gönül eğlendirecek nir sürü insan var ben evlilik istiyorum
- 9 ay
O zaman adamı daha da iyi tanımaya çalış. Niyeti nedir anlamak belki de bir kaç zor soru sormak sana yolunu aydınlatma da yardımcı olacaktır
- Soran9 ay
Evli olabilir
- Soran9 ay
Bi kere oturdum
- 9 ay
Evli misin diye açık açık sorabilirsin, bu ilişkiden ne bekliyorsun diyebilirsin. Ne cevap verecek ona göre karar verebilirsin. Mümkünse bu soruları yüz yüze sor, sorulara cevapları verirken gözlerini kaçırmıyorsa senin gözlerinden doğru söylüyordur. yere bakıyor veya gözlerini senden kaçırıyor ise, dikkat et derim
- Soran9 ay
Sence doğruyu mu diyecek k adamın bana ne faydası olur hiçbir faydası olmaz
- 9 ay
doğruyu söyeleyip söylemediğini gözlerinden anlayabilirsin demiştim
- 9 ay
Ankara daysan size bu konuda bir kaç deneme yanılma yolu gösterebilirim, eğer isterseniz
- 9 ay
Önemli. Erkeğin fazla büyük olması cinsellik, sadakat, sevgi, saygı sorununa sebep oluyor. Türk kültüründe yaş ne kadar fazlaysa üstünlükte o kadar fazladır. Erkek kendini üstün hissetmek için kendinden küçük kadın ister. Yani erkeğin büyük olduğu ilişkilerde kadın genelde sevilmez erkek tarafından tatmin aracı olarak kullanılır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
57Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Önemli değil
Zaten kadınların en güzel yaşı 17-24 arası
45 yaşındaki bir erkeğin 25 yaşındaki bir kadınla evlenmesi gayet normal
Ayrıca böyle konularda insanlar tercih yapan kişinin erkek olduğunu düşünüyorlar ama Kadınlar da bunu çok istiyor00 Yorumla- 9 ay
26 yaşındaki genç kadın kafasını kullaanmalı ve babası yaşında adamla bir ilişkiye başlamamalı
yaş farkı 20 bu sağlıklı değil normal hiç değil ve elbettte adamın beklentileri olacak ikiniz de yetişkinsiniz çıocuk değil30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevgili olmaktan anladığın oturup evcilik oynamak galiba 😄
Seks yapmak için sevgili olur o yaştaki insanlar. Erkekler demiyorum bak. İnsanlar diyorum.
Sen çok başka yorumluyorsun sevgili olmayı. O yüzden olma üzülürsün.
00 Yorumla- u9 ay
Ben sevdiğim kadının benden büyük olmasını istedim tabi ki de. çünkü yaşıtlarım bana çok çocuksu geliyorlar.. bu yüzden de evlenirsem bir kaç yaş büyük olmalı ama tabi ki de herkesin düşüncesi farkı olur
00 Yorumla - 9 ay
Elbette sevgili olabilirler. Yaş; Kağıt üzerindeki rakamsal bir değerdir. İnsanlar karşılıklı birbirlerinin duygu ve düşüncelerini anlarlarsa yaşın ne önemi var ki? Önemli olan sevmek, ilgi göstermek, saygı duymak ve güvenmektir.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Benim için fazla bi fark benden küçük birini de şahsen istemem çok büyük birini de… olsa olsa benden 3-4 yaş kadar büyük olabilir…
30 Yorumla- 9 ay
Parayla kadın tutmuş olur kişi kendine. Fhişeliğin modern hali
10 Yorumla - 9 ay
26 yaşındaki kızın 45 yaşındaki adamla ne işi var? Çok sığ düşünüyorlar bazen. Mutlu olamazlar.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)9 ay
Olgun erkekleri çok seviyorum ne geldiyse basima genç erkeklerden geldı maalesef olgun erkek kadını mutlu etmesinı biliyor ama çoğu evli o yuzden en iyisi bekar gençle olmak (mecburen)
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)9 ay
45 yaşında ki bir insan kendinden küçük birisiyle ilişki yaşıyorsa pedofili olma ihtimali yüksektir. Ayrıca seni sevdigini sanmıyorum Cinsel arzular için yanındadır kendini kullandırıp kullandırmamak sana kalmıştır.
03 Yorumla- Soran9 ay
Yok bi kere oturduk
- Cevap sahibi9 ay
bi insanı ilk görüşte tanıyamazsın
- Soran9 ay
Emgelledim sildim
Bi beklentisi olmayacaktir ya ne olacak sadece gostermelik yaninda süs gibi dursun die sevgili yapiyordur (!)
00 Yorumla- 9 ay
Çok güzel sevgili de olabilirler, adamın beklentisi de olabilir. Bunları yaş değil kişilerin kendisi belirler.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. Sevgili olurlar ama orada iki taraf içinde sevgi zor olur, her iki tarafta eksik olan şeylerini tamamlamak için birlikte olur.
00 Yorumla- 9 ay
adam zenginse ki kesin zengindir kullanıp atar :D
02 Yorumla- Soran9 ay
Zengin olsa ne yazar parasını bir yerlerine montelesin
- 9 ay
- 9 ay
dikkatli davranmak gerekir, kullanılma riski her zaman vardır çünkü belli bir yaş ve beklentiler cok farklıdır doğru bir ilişki olmaz kanaatindeyim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı. Yok yahu ne kullanması. Seninle ne işi olur sohbet muhabbettir sadece...
02 Yorumla- Soran9 ay
Aynen yazıp duruyor bide
- Gizli Üye(25-29)9 ay
Önemli tabiki. Babam yasndaki adamlarla olmam kimse de olmasn bı zahmet ya
10 Yorumla - 9 ay
Olmaz ya brn de olgun kadınlardan hoşlanıyorum.
10 Yorumla - 9 ay
Önemli değil ama 10 - 13 yaştan sonrası sorun yaratabilir...
00 Yorumla - 9 ay
Kadınlar olgun erkek istiyor erkeklerde çıtır istiyor 😂
00 Yorumla - 9 ay
Asla değil bence bende kendimden büyük kadınlardan hoşlanıyorum mesela
00 Yorumla Önemli tabii 4 5 yaş farktan fazlası olmaz benim için
00 Yorumla- 9 ay
Yaş farkı 20 yaş ve üstü olmadığı sürece sorun olacağını düşünmüyorum
00 Yorumla - 9 ay
Elbette önemli birinin yaşı 75 olunca diğeri çok genç kalacak gadası
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)9 ay
Saplar gecer
Sen parasini yersin o da seni
12 Yorumla- Soran9 ay
Uzak dursun
- Cevap sahibi9 ay
Ne olacak o yas farkina
- Gizli Üye(30-35)9 ay
Önemli o kadarı fazla adamın niyeti heyecandır kullandırma kendini derim
02 Yorumla- Soran9 ay
Asla
- Cevap sahibi9 ay
Asla derken
- Gizli Üye(25-29)9 ay
malasef böyle ilişkilerim oldu ve hep hüsran yaşadım
00 Yorumla - s9 ay
Enerjisiz oluyor büyükler
00 Yorumla - 9 ay
Neden olmasın hayatta her şey olabilir, ben 30 kaynanam 56 ve buna rağmen 5 yıldır ilişkimiz devam ediyor
00 Yorumla makul bir fark asla sorun olmaz, bir de aslında konu yaş değil erkeğin ya da kadının yaşam tarzı, sağlık durumu ve enerjisi
00 YorumlaBirkaç yaşın mahsuru yok bence ama söyledigin aralık uçuk bence olmaz
10 YorumlaKullanır gereksiz olut
10 Yorumla- 9 ay
kullanır tabi ki
10 Yorumla - 9 ay
Önemli değil ya ben 19 nişanlım 27 gayete iyi anlaşıyoruz
00 Yorumla - 9 ay
O tarz erkekler genelde kaçamak peşinde oluyor zaten. Eğer ciddiyse ciddi adım atar
00 Yorumla Birde dm m. s atamiyorum ya iyice kafayı yiyorum sana yzmyorum diye
00 Yorumla- 9 ay
Evet yaş farkı önemli ya
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. Daddyyyyy cooollll daddyyyyyy 💘
10 Yorumla- 9 ay
Yaş farkı olur da, 20 yaş da olmasın ama...
00 Yorumla - 9 ay
Adamın yaşı baya büyük seviyorsa belki olur.
00 Yorumla - 9 ay
45 e de 26 çok alakasız ama olmaz
00 Yorumla - 9 ay
Bence gerçek sevgi varsa çok da önemli değil
00 Yorumla - 9 ay
Bu kadarda fark olmaz ya
00 Yorumla - 9 ay
sugar daddy olur anca
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Olamaz en fazla 5 yaş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 324 cevap paylaştı. sence olur mu aw
00 Yorumla- 9 ay
Onun adı ilişki değil sapıklık olur
00 Yorumla - 9 ay
Evet önemli.~
00 Yorumla - 9 ay
Belli bir sınırdan sonra önemli
00 Yorumla - 9 ay
Olmamalı.. Adam uzak durmalı!
00 Yorumla - 9 ay
Benimle aynı yaşta biri. Ben denemezdim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Adamin seni kullanacagi durum malum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Benim için önemli 36 bile okkey değilim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Evet onemlidir. En fazla 5 yaş olmalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. O yaştaki adamların niyeti belli
00 Yorumla- 9 ay
Amaç cinsellik veya paradır
00 Yorumla - 9 ay
Eğer arada sevgi aşk varsa olabilir tabii ki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kiz kendine yazık eder
00 Yorumla- 9 ay
Sen kaç yaş istiyorsun
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)9 ay
sen seviyormusun
02 Yorumla- Soran9 ay
Yok yazıp duruyor
- Cevap sahibi9 ay