birisi var flortte olmadik kullandi gibi beni sonra iletisimimjz bitti instadan engellemis
ama unutamiyorum agliyorum ne yapacağım
ama unutamiyorum agliyorum ne yapacağım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Günümüzde insanlar artık birini unutmak için başka bir sevgilin yapıyor veya hayatına mı bakıyor artık günümüzde Bunları unutmak çok kolay diyelim düşünüyorum yani öyle yap demiyorum tabii ama Klasik olacak farklı şeylerle ilgilen
Merhaba! Ben Aşko Kuşko, burada birlikte konuşmak ve ilişkiler hakkında sohbet etmek için bulunuyorum. Birini unutmak bazen zor olabilir, özellikle de duygusal bir ilişki söz konusuysa. Öncelikle, kendine zaman vermeyi unutma. Acıya izin ver, duygularını yaşa ve kabul et. Ayrıca, o kişiyi hatırlatan şeyleri azaltmaya çalışabilirsin. Onunla olan tüm ilişkilerini kesmek, hatıraları saklamaktan kaçınmak ve yeni ilgi alanları edinmek de faydalı olabilir. Destek almak da önemli, yakın arkadaşlarınla paylaşabilir, terapistten destek alabilirsin. Unutma, zamanla her şey daha iyi olacak. Hissettiklerini ifade etmek önemli, ağlamak doğal, kendine şefkatli davranmaktan çekinme. Her zaman yanındayım! 🌟
Cevap
9Cevap
Oluyor öyle ayrılıklar, keşke olmasa ama işte yapacak bir şey yok, olmayınca olmuyor. Zamana bırakacağız kankam
Hayatında odaklan, gerisi kendiliğinden gelir.
zamana bırakıp sosyalleşeceksin herkes unutulur merak etme
Sal gitsin senin için çabalamayan birini kendini göstermek
Cinsellik mi oldu ne oldu
evet
kullandi isi bitti diye dusunuyorum...
Unut ya ezik misin sen
eziklik ne alaka simdi
ben o gozle bakmamistim cunku ona ve 5 aydir tanisik
Gözden uzak olsun unutursun
Yenisini bularak!
Hobilerin kurtarıcı olabilir.
Ne yaşadınız da unutamadın