Aşk İlişkileri Yaz aşklarına inanıyor musunuz? Mavisiii0 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor 💚🌿Yaz da geliyorkenn bakalım kimler yaz aşklarından muzdaripmiş 🥲 Yaz aşklarına inanıyor musunuz? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
MrConfused Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Küçükken olmuştu bir kere bisiklet sürüyordu bende yürüyordum baktım güldü bende güldüm sonra tekrar karşılaşınca konuşmuştuk 😇 1 1 Yorumla Mavisiii0 +1 yıl Yaa sizinki çok tatlı olmuş ama😊🫠 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı. Hayır ben aşka inanmıyorum hiç 2 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşka inanmadığım gibi, mevsimsel olanına da inanmıyorum. 2 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hiç bir aşka inanmıyorum ama yaz gelirken insanin gönül yayına birşeyler olmuyor değil. 0 0 Yorumla
sorucu060606 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. inansak ne olacak sonuç kış değil mi :) 1 4 Yorumla Mavisiii0 +1 yıl Bu kadar karamsar düşünmeyin canım 😅 Yorumla sorucu060606 +1 yıl ama sonucunda kış var ve yaz bitince bidaha olmayacak Yorumla Mavisiii0 +1 yıl Peki siz bilirsiniz🙄 Yorumla sorucu060606 +1 yıl yaz aşkı mı istiyorsun sen Yorumla
BirPeriKızıı Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşkın mevsimi olmaz🧚🏼♀️ 1 1 Yorumla Mavisiii0 +1 yıl Evet haklısınız 😇🩷 Yorumla
katherinaisobel Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Var ya Yaz aşkları da sonu hep hüsran 1 0 Yorumla
İstanbullu968 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yaz gelince onume gelene yazilirim :) 1 0 Yorumla
etafile Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 630 cevap paylaştı. adı üstünde yaz aşkı. yaz biter aşk biter 1 0 Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Gecici işci gibi yaa ole şey mi olur ☺😄 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. İnanmam. 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Küçükken olmuştu bir kere bisiklet sürüyordu bende yürüyordum baktım güldü bende güldüm sonra tekrar karşılaşınca konuşmuştuk 😇
Yaa sizinki çok tatlı olmuş ama😊🫠
Hayır ben aşka inanmıyorum hiç
Aşka inanmadığım gibi, mevsimsel olanına da inanmıyorum.
Hiç bir aşka inanmıyorum ama yaz gelirken insanin gönül yayına birşeyler olmuyor değil.
inansak ne olacak sonuç kış değil mi :)
Bu kadar karamsar düşünmeyin canım 😅
ama sonucunda kış var ve yaz bitince bidaha olmayacak
Peki siz bilirsiniz🙄
yaz aşkı mı istiyorsun sen
Aşkın mevsimi olmaz🧚🏼♀️
Evet haklısınız 😇🩷
Var ya Yaz aşkları da sonu hep hüsran
Yaz gelince onume gelene yazilirim :)
adı üstünde yaz aşkı. yaz biter aşk biter
Mayıs gibi aşk sezonu açılır 😂
Gecici işci gibi yaa ole şey mi olur ☺😄