Yaz aşklarına inanır mısınız?

İnanmam yaz dizisi olur yaz aşkı olmaz yaz aşkı da yaz dizisinde olur ✍
He birde zenginlerin yaz flörtü var datçada muğlada yazlıklarında flörtleri olur. Biz fukaralar bilmez böyle işleri
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bir kişi ile her mevsimi yaşamak varken, mevsime göre birini bulmak bana göre değil.
İnanmıyorum çok saçma
inanmam yaz gibi çabuk geçer gider
tabi tabi zaten aşkın yazı olur kışı olunca donar kış uykusuna yatar olmaz kış olunca üşümekten aklına aşk mı gelir allseven aşk bodrumda yaşanıyor güzelim ben bodruma bodrum bana özelim diye boşuna dememişler :d
Böyle Uydurma Saçma Sözleri Aşk diye Ortaya çıkarıyorlar ya ne denir ki Oylelerine serserilik Gerçek aşk vardır oda Kalpten Sevmektir yok flört yok yaz aşkı cahil Cahil laflar
evet yaz aşkı olduk hep bir zamanlar benimde karşıma biri çıktı aşkı bir kaç ay sürdü ve o artık başka yazlarda başka erkeklerin oyuncağı olmak üzere gitti böyle kadınlardan bı halt olmaz
Aşkın yazı nı vs... bilmem ben
Bildiğim tek aşk kıvırcık saçlım bal dudaklım mis kokulumun aşkı🤗🤗🤗
Zaten yaz asklari tatil bitince bitiyor gibi daha uzunu olmuyor benim hic basima gelmedi ama sadece sevmisligim olmuştu
Böyle. :D
https://voca.ro/1bFd9VMtSSfC
Sezonluk aşk olmaz. Meyve mi bu? Bu arada Bi Küçük Eylül Meselesi en sevdiğim filmlerden. Bozcaada'da çok vakit geçirdim sayesinde.
İnsanların güzel, sıcak günlerde sevmeye daha meyilli olabileceğini düşünüyorum ama bunun adı asla aşk olamaz
Aşkın yazı kışı olmaz. Aşk her mevsimde aşktır ve yaşanır. İnanmam yaz aşkına.
Aşka inancımı kaybettim ya da gerçek aşk beni bulmadı.
Askin yazi kışı olmaz bacım bi kere seversin ömür boyu seninle olur
Sap gibi geziyoruz ama herkes yalnızlıktan şikayetçi 🤔
Evet yazın benimde libidom yükseliyor sürekli aşk yaşıyorum
Hormonel sekresyon diyoruz biz ona aşk çok farklı bir his
İfade yanlış olmuş aşka inanıyormusunuz olmalıydı, zira yazın başlayan aşklar afaki.
Aşkı hiç tatmadım doğru düzgün hep canımı acıttı kör bıçaktan farksız
Hayır ben kendim açımdan inanmıyorum gelip geçici onlar
Yazın zayıf kışın balıketli sevgili iyidir...Üşümezsin...
Aşk değil, mevsimlik hoşlantı onun adı. Mevsimlik kıyafet gibi.
En İyi Kız Görüşü