Ben mağaram da mutluyum eski sevgili arkadaş falan anlamam ben.

#inci🖤
Ben mağaram da mutluyum eski sevgili arkadaş falan anlamam ben.

#inci🖤
Sevgili olduğu kişinin eski sevgilisi ile arkadaş olmasından rahatsız olabilirsin, başkası da olabilir. Hatta ben de olurum ama yine benim de vaktinde arkadaş kaldığım eskim olmuştu. Bu genişlik değildir. İlla kanlı mı olmak lazım? Yani öyle ayrılık sonrası hemen arkadaş kalma durumu zaten olmaz, olan da her şey daha sıcağı sıcağına iken cepte tutuyordur ama üzerinden zaman geçmişse, araya başkaları girmişse kimse de Hint kumaşı değil vazgeçilememeye. Onun için aradan biraz zaman geçince zaten duygular ölüyor, hele ki araya başkaları girmişse daha rahat ölüyor. Bu en azından benim için öyle. O yüzden kaldığım da oldu vaktinde. Ben, birini kafamda bitirince tam bitiren biriyim. Onun için muhatap olsam da eskisi gibi etkisi de olmuyor. Hatta bu yüzden kalamayan insanı da demek ki konuşsa kafası karışacak diye düşünürüm. Aslında sevgilin sen verken gerçekten seni seviyor mu diye denemek için fırsat olabilir bu durum. Aklı öyle kolay karışıyorsa zaten hiç sevmemiş demektir seni, aklı demek ki aklı hep ondaymış. Seven insan, gerçekten seviyorsa kararlı olur. Aklı öyle ota b. ka karışmaz ama o dediğim eski sevgilimle artık arkadaş da değiliz. Eşi bunlar sevgili iken beni devamlı sorun ettiği için en son konuşmayı ben kesmiştim, engellemiş idim. O da beni engellemiş idi. Evlenince o benim engelimi açmıştı. 🤣Ben, sildim şu an numarasını. Mutluluklar yani onlara. Kız da beni boşuna kafaya taktı. Şu an hiçbir eski sevgilimle arkadaş değilim. Olur da bir gün bu durumu yaşarsam ve beni sevgilim düzgün bir şekilde ikaz ederse anlarım ama dediğim gibi üslubu doğru olursa dinlerim. Çünkü o kız beni hiç doğru bir üslupla uyarmamış idi ve eski sevgilim de "Onun bunun ağzına bakıp da bitecek kadar basit mi bizim arkadaşlığımız?" dediği için bana yazdığında kıza inat yapıp eski sevgilimi dinledim. Kızı da engelledim. Hakaret etmese bana engel atmazdım. Haddini bilsin. Bu defa da ona baskı yapmaya başlamış ve ben de en son engellemiş idim. Onun için diyorum "Doğru bir üslupla uyaranı dinlerim." yoksa bana güven duymayan biri isterse de benden ayrılsın yani. Bana güvenmeyen biriyle ne işim var? Zaten sevmesem sevgili olduğum kişiyi mantıken onunla sevgili olmam. Biraz özgüvenli olsun.
Ben galiba yobazım bu konuda. Eski sevgiliden de flörttende arkadaş olmaz. Sonuçta bir yaşanmışlık var. Ne benim olabilir ne onun. Hoş bir durum değil. Kime sorsanız istemez genel olarak. Genişlikte diyemem şimdi çok değişen bir durum bu. Ama ilişki tercih meselesi. Fazla özgüven veya fazla güvenden olabilir diyeceğim ama sevgilime kimseye güvenmediğim kadar güveniyorum. Birisi bana sevgilim böyle dese inanmam ondan duymadıkça fakat bu güvenden farklı bir olay. Kıskançlığa giriyor. Ben kıskanırım ve kısıtlarım arkadaşlığını böyle bir durum olsa ki olamaz. İlişki başında bunlar konuşuluyor ilerleyen süreçlere gelene kadar. Olamaz bence olana da saygı duyuyorum. Bence bu genelde avrupa ülkelerinde yaygın işte erkek arkdaşın olabilir tatile gidebilirsiniz yapısı. Kültürde etken buna. Kısaca yok olamaz bu biraz rahatlıktır.
"Tabii ki eski sevgilinle arkadaş kalabilirsin" diyen kişi, genellikle modern ve geniş düşünen biri olarak nitelendirilebilir. Bu ifade, ilişkinin bitmesine rağmen eski sevgililerin arkadaş kalmalarının mümkün olduğunu ve hatta bazı durumlarda sağlıklı olabileceğini savunan bir görüşü yansıtır.
Modern ilişki anlayışı, eski sevgililer arasında bir dostluk veya arkadaşlık bağı kurulabileceğine inanır. Bu, ilişkinin bitmesiyle birlikte duygusal bağların bitmesi gerektiği düşüncesine karşı gelir. Buna göre, eski sevgililer, birlikte güzel anılar yaşamış olabilirler ve bu anıları paylaşarak bir arkadaşlık sürdürebilirler.
Geniş düşünen kişiler ise ilişkilerin sonlanmasının insanların hayatındaki ilişkilerin tamamen sona ermesi anlamına gelmediğini kabul eder. İlişkilerin farklı şekillerde devam edebileceğine, eski sevgililerin birbirlerine hala saygı duyabileceğine ve birlikte dostça zaman geçirebileceğine inanır.
Ancak bu durum her zaman geçerli olmayabilir. Her ilişki farklıdır ve bazen eski sevgililerin arkadaş kalması duygusal veya pratik zorluklar yaratabilir. Bu nedenle, eski sevgililer arasında arkadaşlık sürdürülebilir olabileceği gibi bazı durumlarda da bu mümkün olmayabilir.
Sonuç olarak, "Tabii ki eski sevgilinle arkadaş kalabilirsin" diyen kişi genellikle modern ve geniş düşünen biri olarak nitelendirilebilir. Bu, ilişkinin bitmesine rağmen insanların farklı şekillerde birbirleriyle bağ kurabileceği ve ilişkileri sürdürebileceği düşüncesini yansıtır.
Sevgilime eski sevgiliyle arkadaş kalabilirsin demem ama arkadaş kalana da karşı çıkmam. Rahatsız olduysam da bunu açık bir şekilde belirtirim. İki yüzlü olmaya gerek yok, çünkü eski sevgililerimin bazılarıyla hala arkadaşlığım var, bazılarından da benden sonraki sevgilileriyle ve eşleriyle sorun yaşamasınlar diye uzaklaştım. Uzaklaşırken de sebebini onlara söyleyerek yaptım, bilmiyorlarsa. Bir de bu tamamen karşınızdakine ne gözle baktığınıza bağlı. Her şeyden önce; eski ya da yeni, onların da insan ve sizin gibi sevgi, saygı ve dürüstlüğe, arkadaşlığa ihtiyacı olduğunu unutmamalı. Sevgili olurken de, onlara karşı cinsel obje olarak yaklaşmışsanız ve psikolojik karakteriniz, ön yargı ve özgüven eksikliğinizden kaynaklanan yansımalar içeriyorsa; bu aşırı kıskanç, önyargılı ve baskıcı olmanızın sebebi olabilir. Bu da sizi ve onu hata yapmaya ve ilişkinizi çıkmaza sokmaya zorlar. Bazılarından uzaklaşmamın sebebi de buydu, çünkü birlikte olduukları insanlar tarafından beni tanımaya bile çalışmadan tehdit edildim. Bu yapılanın haklı olduğunu düşünüyorsanız, kendinizle ilgili büyük bir sorununuz var demektir. Tabii, bu eninde sonunda ilişkilerini zedeledi ve kaybetmelerine sebep oldu...
Cevap
105Cevap
Bırak Konya Ovasını Anadolu'nun toprakları kadar bir genişliğe sahip derim.
🤣🤣🤣
Genişlikte bir çağı kapatıp diğerini açar 😂
böyle modernliğin içine tükürürüm ben.. Bunu söyleyen kişi Konya Ovası'dır..
Eski sevgiliden arkadaş filan olmaz bir insan ne kadar modern olursa olsun olmaz terstir saçmalıktan başka hiçbir şey değil yani düşünsenize eski sevgiliniz evleniyor ve sizi düğününe davet ediyor benim aklıma direkt bu senaryo geliyor o yüzden eski eskide kalmıştır bitmiştir yani benim hayatımdan çıkmıştır o insan iyi veya kötü herkes yerinde sağ olsun benden uzak dursun
Benim sevgilim eski sevgilisinin adını dahi anmamalı. Modern veya geniş olmak özellikle bu konuda mümkün değil.
Sorunun cevabına gelirsek kendisi de geçmişindekiler ile hala görüşen, her türlü fırıldak çeviren birisi olmasa bu kadar rahat davranamazdı.
Arkadaş değil de denk gelindiğinde merhaba denilebilir. Onun dışında görüşme olması genişlik kılıfıdır. Ya zihniyet farklıdır ya da bitmeyen şeyler.
Geniştir. Eski sevgiliyle bunlar zamanında oturup pişti mi oynadılar da şimdi arkadaş olabilirler? Sevgili ne demek önce oturup bunu bir düşünsün. Zamanında elini tutmuş öpmüş koklamış biri benim hayatımdaki insanla arkadaş falan olamaz
Eski sevgilimle karşı karşıya binalarda oturuyorduk eşimle ister istemez görüyordum arkadaş kalalim diye bi gün durakta söyledi numarasini verdi eşim bi kac hafta önce makyaj masamda kagida yazili numarayi bulmuş sordu bana kim diye yalan söylemem esime asla dedim bole bole tm dedi numarayı almış telefonda atismislar eşim delidir olmaz zaten eski sevgldende arkadaş biseyleri paylasip ediosun gezip tozuosun yok olmaz...
3 vakte kadar boşanma görüyorum
7 buçuk aylık gebeyim allah korusun
neden masanda saklıyorsun numarayı öyleyse?
Saklama yok o gün makyaj masama atmisim çok yorulmuşum zaten olay bu işim olmaz o kişiyle zaten o gün gebe olduğumu farketti sanırım laf olsun torba dolsun diye hayrli olsun evlenmissin kizmi erkekmi diye sordu soylemek istemediğim için bilmiorum demiştim
Ne alakası var ya. Çok sığ düşünüyorsunuz. Neden olmasın abi bana biri bir neden söylesin
Tmam siz kalın
kalınır yahu ne var bunda mağralık bi durum yok
Arkadaş arkadas görüşmeye devam etsinler yani
Arkadaş kalabilirsin diger kapıları acıyor
Elbette düşman olmasinlar ama görüşmek konuşmak demek bu cümle
O daha kötü boş ver en guzeli selam sabah olmasin
Məncə ola bilər. Yəni biri ilə sevgili olaraq alınmırsa, demək ki, bir-birinizə uyğun deyilsiniz (xarakter və insan olaraq). Bu dost ola bilməyəcəyiniz mənasına gəlməz. Keçmişdə sevgili olan, amma sonradan ayrılıb çox gözəl dost olan yaxınlarım buna nümunədir
Arkadaş kalmaya karşı çıkanların ruh halleri incelensin... Her boku yiyip bakire kız arayan küçük bit yavruları kendisinden ayrılan eşlerine her türlü vahşeti yaşatanlar bence hadım edilmeli...
Zekidir. Ağzından laf almaya çalışmış. Ben sanmıyorum ki Avrupalılar dahil dünyadaki hiç kimse sevgilisinin eski sevgilisiyle iletişimde olmasını istemez. Böyle bir fantezisi yoksa tabii.
Tabi ki canım sabahları kahvaltıya, öğlenleri kafeye, akşamları da yemeğe gidersiniz. hatta sinemaya falan gidersiniz oradan sonra da yatıya kalırsınız. genişliğin de genişliği.
Herkes genişlik diye ahkam kesmiş. Tüm ahaliye sordum en popüler cevabı arıyorum:
-"Benim arkadaşlarım arasında eski sevgilim olanı bulabilir misiniz?"
Sonuç olarak eski sevgilimle seni öyle bir tanistiriririm ruhun bile duymaz. Bulemeyeceginiz şeyler hakkında insanlara damga vurmayiniz. Zaten kimse sevgilisine eski sevgilisini " bu benim eski sevgilim" diye tanıştırmaz.
Sormak lazım eski sevgiliyle neden arkadaş kalıyorsun diye. Herkesin içinde anlatsın bakalım mantıklı bir sebebi var mıymış. "Yhaaa size nE yHaaa bNe isTdigimLe arkDas kLamAsmıyımmm" tarzı bir cevap veriyorsa BİM poşetine koyup belediyenin çöpüne atın.
Konya ovası kadar geniştir, ve mesela karşımdaki kişi de eski sevgilisiyle arkadaş olarak kalacaksa ben niye hayatında olayım ki? :D
bak ben modernliği her zaman savunurum ama biri ile ilişkimi bittiryorsam onunla arkadaş kalamam
Biz mağara adamıyız bizi bozar böyle geniş haraketler
Modern olmadığı kesindir bence düşman olmazsın ama arkadaşta olmazsın yani🙄
Bunu diyen kişi şahsiyetsiz. Nerede görülmüş eskiyle kanka olmak resmen saçmalık.
Arkadaş kalabilirsin olayı sadece merhaba, merhaba olur gördüğünde. Daha fazlasına da gerek yok zaten 👍🏻
Modernliğine s. okayım neresi normal , bitmişse bitmiştir bide arkadaş olarak çekeceğim deyyusu.
Benim kocam böyle biz Batı’lı tarzı yaşıyoruz, arap olsaydık gider arabistanda yaşardık
😀 ok.
Sevgili ile arkadaş kalabilmek bir başarıdır. Bu başarıya sesini çıkartmayan adam/kadın daha da başarılıdır🥱
Öyle diyen erkek adam değildir ve vurduruyordur. Öyle diyen erkeği hayatıma bile almam.
Yani eski sevgilin hayatında bir yer edinmeye devam edecek kadar özelse neden "eski" diye sorarım. Eski sevgilisinin yerini ve dahada fazlasını dolduramayacaksam hayatımdaki kişinin şu anki sevgilisi olmamında bir anlamı yoktur diye düşünerek istemem.
Bazen arkadas kalınıyo genıslıkten de değil . Adam adam gbı adam oldgundan
Koskoca evrende bir toz zerresi bile değilken o genişliği içine sığdıran kişidir
ben magaramın icerisini bile genis goruyorum ben en iyisi bu soruya bir sey yazmayayım...
Umrunda değilsindir sana değer vermiyordur ondan bence 🎈
Geniş demek kendini Kandırmak olur (Cila ) şart demektir!!
"Tabiî ki."
Orada bir ima var. "Yiyorsa kal." gibisinden.
Boşanan insanlar öyle arkadaş kalabiliyor. Aradaki sevgi bitince kalınabiliyor
Bunun adı diğer türlü genişliktir... Genişledikçe genişletmek gibi
Moderen mi 😒🙄
bence bu başka bir şey de neyse 😩😩
Geniş ve aptldır çünkü akıllı bir insan kadınla erkeğim arkadaş olamayacağını bilir
Eski sevgili diye bir şey yok tatlım haliyle normal değil
Geniş… tarafların hayatında birisi varken eski sevgiliyle iletişim kurulması doğru değil
Çok net bir şekilde geniştir. Dünyada başka insan kalmasa bile konuşamaz.
Bu tek dişi kalmış modernlik böyle modernlik mi olur 🙄
Birilerinin modernizm anlayışı diğerlerinin ahlaki çöküşü.
Benlik bir davranış değil, eskiyle arkadaş kalamaz, kafamda kurarım.
Modernlikse ben mağarama döneyim sjajaj
Eski sevgili ile arkadaş kalmak yapıma uymaz ya hep ya hiç. Akabinde hayatında değer verdiğin biri olduğu an bile karşı taraftan biri ile gerekmedikçe muhabbeti de sevmem kabul edilir yanı yoktur aynı şekilde.
eski sevgiliyle arkadaş kalnirisa arkadas olmaz şlap şlap olur
Eger cocugun varsa mecbur arkadas opmalisin eger cocugun yoksa ve ne senin ne onun hayatinda da kimse yoksa bence yine arkadas kalabilirsin ya ama eger 3cu bir sahis varda uygun olmaz
bunun modernlikle alakası yok bence hiç bir eski sevgilimle arkadaş kalmadım sevgilimin de eski sevgilisi ile arkadaş kalmasına izin vermem. isteyen de geri kafalı desin umurumda değil.
Şahsen sevgilim bana böyle bir şey söylese anlayışı için teşekkür ederim ama aynı anlayışı göstermeyeceğimi belirtirim.
Ayrıca eski sevgilim ile arkadaş kalmam
Eski sevgilimle bir arkadaşlık kuramam. Arkadaş kalabilicek bir kafa yapısına sahipsek ilişkimiz devam edebilirdi. İlişki yürütmeyi beceremeyen iki taraf arkadaş kalamaz bence.
Artık bir şey hissetmemesine rağmen hala eski düşünceleriyle ve o gözle bakılıyorsa olunmaz bence ama eğer tekrar gerçek anlamda arkadaş olarak görüp anılarından ve kendinden bağımsız düşünebiliyorsa o zamam tekrar hayatına girmesin de bir sıkıntı yok
Arkadaş kalmam ama düşman da olmam selamı sohbeti çok görmem. Siz nasıl bir ilişki nasıl bir ayrılık yaşıyorsunuz da düşman oluyorsunuz anlayamıyorum..
Fotoğraftaki dizi/filmin adı ne?
Kesinlikle izle.. Mahkum
Teşekkür ederim
Rica ederim 🌸
Kızlar arkadaş ayağına yeni sevgiliye imalarda bulunur ve yeni ilişkiyi zedeler asla iyi niyetli değillerdir bu fikri adla kabuk etmem o yüzden
Ne modern nede geniş direk eski sevgiliyle arkadaşlık kurulmaz düşünsene hayatında olan biri arkadaşın oluyor hicbirsey olmamış gibi
Bunu soran da kabul eden de aynı zihniyete sahip ; aptaldır. Ben mağarama çekiliyorum , cevabım uga buga (hayır)
Sadece arkadaş değil düşman bile olamaz. Her iki cins için söylüyorum genişlikten ziyade k.. vatlıktır.
Bence geniş biridir çünkü böyle davranırsa kendisi de başka kızlarla rahat bir şekilde takılabilecek yer mi Anadolu çocuğu ☺️☺️
Arkadaş kalma ama arkadaşça medenice ayrıl. Sonuçta sevgilimin eski sevgilisyle arkadaş olmasını istemem hayırdır yani g. odoş muyuz
Asla istemem eski sevgiliden arkadaş olmaz eşim de olsa bende olsam istemem bu yüzden evde kaldım 😀😀😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?