Aşk İlişkileri Yárimin adını dağlara değil ama tatlının üzerine yazdım nasıl olmuş? ? r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Bu aşk değilde nee? 😂🤗 Güncellemeler+1 yıl 🎂🎂🎂🎂 Yárimin adını dağlara değil ama tatlının üzerine yazdım nasıl olmuş? ? Cevapla Aşk Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Bence iyi olmuş. afiyet olsun 0 0 Yorumla
Düşseldokunuş Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 97% +1 yıl Bu soru nezninde erkeklere öküz diyen kadınlara şunu söylemek istiyorum:Çiftliklere gidin bakalım öküzler kimlerle birlikte 😀😀😀 1 2 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Aşk olsun biz inekmiyiz şimdi 😂 incindimmmm 😂 Yorumla Düşseldokunuş +1 yıl onu ben demedim 😊😊😊 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. Bizim oralarda bir laf vardır essek hosaftan ne anlar diye inşallah beğenir 1 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl O essekler icin söylenmiş bir laf 😂bu essekk değilki öküz 😂 oyuzden lütfen istirham edicim bunu birbirine karıştırmayın Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 59% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ahahahahahahhaha buna möö leyerek cevap veren çıkar mı acaba buyrun benim diyerek 😂😂😂😂 1 5 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Eniştenin hem gözüne hem gönlüne hitap etmeye çalıştım 🤣 yine eniştenin aklını. Başından alıcammm 😂 Yorumla ALTAYBEY +1 yıl Köy önüne bir balya saman biraz da yeşillik tamam sabaha kadar geviş getirsin dursun artık 😂😂😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl tamam olur ama geviş getirirken möööö mööö de möö möööö desin 😂😂 Yorumla ALTAYBEY +1 yıl https://youtu.be/DhNMHcRSNdo?si=acFptpMkrPq4Ts8N Yorumla ALTAYBEY +1 yıl Eniştenin ben den öğrene bileceği şey möö lemek degil ancak böyle kükremek olur o da senin işine gelir mi bilemiyorum 😂😇😂😇 Yorumla
Muhibbî35 Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 94% +1 yıl Çok başarılı. Görünce çok duygulanmıştır🥳🥳🥳Eniştenin isminin anlamı ne? 1 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Eniştenin isminin anlamı " Dama düşen ilk hayvan tanesi 😂😂 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet komik olmuş. Şahıs kendini biliyor mu acaba üstüne alınır mı? 😅 1 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayvan sevenler dernek baskanim gunaydin😂 1 5 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Mööö mööö de mööö mööö 😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Sanada günaydın canım 🌺 Yorumla Kırmızı8 +1 yıl Ay renkli iyi ki varsin be valla🧿🙏 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Aman efendim teveccühünüz teşekkür ederim 🙏 ❤️🥰 iyi ki benden bir tane var Allah muhafaza ya iki tane olsaydı akıllara zarar olur du 🤣benden bir tane daha hiç cekilmezdi 🤣 Yorumla Kırmızı8 +1 yıl Senden bibtane daha olmasi imkansiz ya ❤️🖤🤍🙏 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Güldüm. Çok iyi olmuş. 1 3 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Dimi ama 😂 eniştenin yine aklını başından alıcammm 😂 Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Hayranlıkla seni izleyecek. Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Bencede 😂 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Ya sen var ya sen yerim p biskuvini kiz😂 1 4 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Tmmm pikiii Kabuk ediyorum 😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Kabul Yorumla Hadiiyani +1 yıl Cansın sen iyi ki varsin🙏🏼🌹 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Canımsın teşekkür ederim 🙏🥰 ağzına yüreğine sağlık 🙏🙋🤗 Yorumla
prova Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl tadı kesın guzeldır bıraz mıdeye oturur😂 1 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Ahhh ahhh enişten yüreğime oturmuş mideya oturmuş çok mu Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Eline sağlık cuk oturmuş 😂 1 3 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Ehhh işte yaptık birşeyler 😂 Yorumla Sitemkarım +1 yıl Sen yaparsında iyi olmaz mı 🤗😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Dimi ama 😂 eniştenin yine aklını başından alıcammm 😂 Yorumla
Başak6419 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Hahahhahahha çok yaratıcısın süper olmuş 1 4 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Aman efendim teveccühünüz teşekkür ederim 🙏🤣 eniştenin hem gözüne hem gönlüne hitap etmeye çalıştım 🤣 Yorumla Başak6419 +1 yıl Hahahhahahba baya etkili olmuş eniştemize şimdiden afiyet olsun 🤣🤣 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Sağol sağol Allah razı olsun 😂 Yorumla Başak6419 +1 yıl 🤣🤣😇 Yorumla
BayyBilen Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 818 cevap paylaştı. Tatlıya yazık etmişsin ama. Tatlının ne suçu vardı :) 0 0 Yorumla
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 692 cevap paylaştı. O da senin adını duvara yazmış geçen gün ama boya fırça kullanmadan 0 1 Yorumla tamitamina34 +1 yıl neyse yazdığını sormayacak mısın? Yorumla
Muratozer46 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 97% +1 yıl Yaratıcı. 😊Dağalara yazınca yiyemezsin. Tatlı da yemek istedin sanırım😊😊 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Güzel olmuş afiyet olsun 1 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Aman efendim teveccühünüz teşekkür ederim 🙏😂😊 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. sen de camış oluyon bu durumda 1 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Mööö 😂 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Harika😂 1 4 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Dimi ama 😂 eniştenin yine aklını başından alıcammm 😂 DorothyBabe +1 yıl Bence de DorothyBabe +1 yıl 😂😂 r_engarenkyollar +1 yıl 😂😂👍👍
gungelirdevrandoner Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Güzelmiş jyjxjxj möö der möö 🤣 1 2 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Evet möö möö de möö möö 🤣 Yorumla gungelirdevrandoner +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
Jisooaskimolmuscuss Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Abla imzasini atmissin😂😂😂 1 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Aynen 😂 bastım mühürü made in Turkey 😂 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yakışmış güzel fikir bizleri hirpalasada 0 0 Yorumla
Fth1998 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 615 cevap paylaştı. Yaratıcı 1 0 Yorumla
AmirTinubu Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl haahahhahahah 1 2 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Ayyyy ne güzel gülüyorsun öyle bayrammm 😂 hımmmmm 🤣 Yorumla AmirTinubu +1 yıl 🤣🤣🤣 hahaha Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yakışmış 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bence iyi olmuş. afiyet olsun
Bu soru nezninde erkeklere öküz diyen kadınlara şunu söylemek istiyorum:
Çiftliklere gidin bakalım öküzler kimlerle birlikte 😀😀😀
Aşk olsun biz inekmiyiz şimdi 😂 incindimmmm 😂
onu ben demedim 😊😊😊
Bizim oralarda bir laf vardır essek hosaftan ne anlar diye inşallah beğenir
O essekler icin söylenmiş bir laf 😂bu
essekk değilki öküz 😂 oyuzden lütfen istirham edicim bunu birbirine karıştırmayın
Ahahahahahahhaha buna möö leyerek cevap veren çıkar mı acaba buyrun benim diyerek 😂😂😂😂
Eniştenin hem gözüne hem gönlüne hitap etmeye çalıştım 🤣 yine eniştenin aklını. Başından alıcammm 😂
Köy önüne bir balya saman biraz da yeşillik tamam sabaha kadar geviş getirsin dursun artık 😂😂😂
tamam olur ama geviş getirirken möööö mööö de möö möööö desin 😂😂
https://youtu.be/DhNMHcRSNdo?si=acFptpMkrPq4Ts8N
Eniştenin ben den öğrene bileceği şey möö lemek degil ancak böyle kükremek olur o da senin işine gelir mi bilemiyorum 😂😇😂😇
Çok başarılı. Görünce çok duygulanmıştır🥳🥳🥳
Eniştenin isminin anlamı ne?
Eniştenin isminin anlamı " Dama düşen ilk hayvan tanesi 😂😂
Evet komik olmuş. Şahıs kendini biliyor mu acaba üstüne alınır mı? 😅
Hayvan sevenler dernek baskanim gunaydin😂
Mööö mööö de mööö mööö 😂
Sanada günaydın canım 🌺
Ay renkli iyi ki varsin be valla🧿🙏
Aman efendim teveccühünüz teşekkür ederim 🙏 ❤️🥰 iyi ki benden bir tane var Allah muhafaza ya iki tane olsaydı akıllara zarar olur du 🤣benden bir tane daha hiç cekilmezdi 🤣
Senden bibtane daha olmasi imkansiz ya ❤️🖤🤍🙏
Güldüm. Çok iyi olmuş.
Dimi ama 😂 eniştenin yine aklını başından alıcammm 😂
Hayranlıkla seni izleyecek.
Bencede 😂
Ya sen var ya sen yerim p biskuvini kiz😂
Tmmm pikiii Kabuk ediyorum 😂
Kabul
Cansın sen iyi ki varsin🙏🏼🌹
Canımsın teşekkür ederim 🙏🥰 ağzına yüreğine sağlık 🙏🙋🤗
tadı kesın guzeldır bıraz mıdeye oturur😂
Ahhh ahhh enişten yüreğime oturmuş mideya oturmuş çok mu
Eline sağlık cuk oturmuş 😂
Ehhh işte yaptık birşeyler 😂
Sen yaparsında iyi olmaz mı 🤗😂
Hahahhahahha çok yaratıcısın süper olmuş
Aman efendim teveccühünüz teşekkür ederim 🙏🤣 eniştenin hem gözüne hem gönlüne hitap etmeye çalıştım 🤣
Hahahhahahba baya etkili olmuş eniştemize şimdiden afiyet olsun 🤣🤣
Sağol sağol Allah razı olsun 😂
🤣🤣😇
Tatlıya yazık etmişsin ama. Tatlının ne suçu vardı :)
O da senin adını duvara yazmış geçen gün ama boya fırça kullanmadan
neyse yazdığını sormayacak mısın?
Yaratıcı. 😊
Dağalara yazınca yiyemezsin.
Tatlı da yemek istedin sanırım😊😊
Güzel olmuş afiyet olsun
Aman efendim teveccühünüz teşekkür ederim 🙏😂😊
sen de camış oluyon bu durumda
Mööö 😂
Harika😂
Bence de