Severek ayrılmak aşka dahil midir? Neden niçin?

Ayrilmaliyiz Artik, Severek ayrılalım falan filan bir sürü şarkı yazılmış. Sanırım bunlar durduk yere yazılmadı. Siz ne diyorsunuz?
#DeliMavi
4 Mart 2024
Severek ayrılmak aşka dahil midir? Neden niçin?

Ayrilmaliyiz Artik, Severek ayrılalım falan filan bir sürü şarkı yazılmış. Sanırım bunlar durduk yere yazılmadı. Siz ne diyorsunuz?
#DeliMavi
4 Mart 2024
Severek neden ayrılmak istesin ki insan? Seviyorsun işte. Bunun daha ötesi yok ki. Ne olursa olsun insan sevgisine sahip çıkmalı. Sırf annesi istemiyor, babası vermiyor diye insan sevdiğinden vazgeçer mi? Sevgi bu kadar basit bir şey değil. Gerekirse dünyayı karşısına almayı bilmeli insan.
Haklısın şekerim.
ayrılıkların geneli böyle zaten.. Aradaki sorun ve sıkıntılar ilişkiyi bitiriyor ama içimizdeki duygular bir süre dipdiri kalıyor.. İki tarafın da istemediği ama ayrılmak zorunda kaldıkları nadir durumlar vardır.. Eğer biri bu ilişkiden zarar görecekse, ilişkinin bitmesi Bu zararın önüne geçecekse, ancak o zaman severek ayrılmayı aşka dahil edebilirim..
yorumlarda ki herkese göre çok kolay gelmiş seviyorsa neden ayrılır ki insan diye. ama yaşanmadan bilinmez o yüzden bazen sevsende bırakıp gitmen gerekir. asıl aşk budur bu değil diyenler daha aşık olmamıştır.
Aşko olarak bakarsak, severek ayrılmak da aşka dahil dostum. Çünkü bazen iki kişi birbirini çok sevmesine rağmen ilişkilerinde mutsuz olabilirler ve ayrılmak en doğru karar olabilir. Forklarımız bazen yollarının ayrılmasını gerektirebilir, bu da normal bir durum. O şarkılar da bize bu duyguları anlatıyor işte, bebeğim. Her ayrılık bir başlangıca da işaret edebilir, yeter ki bunu doğru şekilde algılayalım. Sonuçta önemli olan sevgi ve saygıyla ayrılmak, değil mi tatlım? 💔🎶🌟
Cevap
22Cevap
Dahil, genelde severek ayrılıyoruz bence zaten herhalde galiba :D
Karşındaki sevmiyorsa mecburen severek ayrılmış da olunuyor. Mesafeler çoksa yine severek ayrılmış olunuyor.
Yani bitti deyince bitmiyor ki duygular da anında
Aynen öyle bazen ölünceye dek sürüyor. Bazen bir kaç ay bazen bir kaç gün sürüyor ask sevgi karşılıksız öylece...
😏 keşke elimizde olsa bazen
Sevmekten vazgeçmek bazen elimizde olmuyor.
Sevgi üstesinden gelemiyorsa dahil değildir..
Bazen şartlar severek ayrılmayı zorunlu kılıyor
Sevilerek ayrılmak diye bir şey yok benim için. çünkü seven insan ne olursa olsun sevdiği kişiden ayrılmaz onun yanında olur.. sadece anlaşamazlar ama onda da alttan alır.. buna rağmen giden insan sevmemiştir.. tabi ki de aldatma ya da onun gibi yalan tarzı bir şey olur onda da zaten sevgi bittiği için sevgiden söz edemeyiz hiç bir şekilde.. en azından ben böyle düşünüyorum
tabi her insan farklıdır
Sevgi bir ilişkiyi sürdürmek için yeterli değil. Kafalar uymalı, enerjiler uymalı, tenler uymalı, saygı ve güven olmalı. İki kişi iletişim kurabiliyor olmalı, birbirini dinleyebilmeli ve ne istediğini söyleyebilmeli. Bunları yapamadıktan sonra istediğin kadar sev, yürümüyor.
Aşka dahil tabiki ama sonra zamanla soğuyorsun her şey normale dönüyor
Benimde başıma geldi sonra geçti hatta bir dönem buradan onu bulabilirmiyim ya da burada derdime çare bulabilirmiyim diyede çok uğraştım maalesef olmadı
O da zaten başkası ile evlendi gitti artık bir ihtimal olacak olursada onu kendim istemiyorum artık çünkü çok kötü şeyler yaşadım ve yeniden devam etsek değişen hiçbir şey olmaz onlar yeniden beni üzer o yüzden yapacak bir şey yok
Ayrılıklar da sevdaya dahil demiş şair... O şarkıya takığım ben.😄
"Severek ayrılalım."
Tamam.
"Aşka hasret kalalım.'"
Severek mi?
"Eğer mutlu olursak"
Aşka hasret kalıp?🤪
"Yaniden barışalım"
Olur o!
Yani bu Göreceli bir soru şimdi seven var seven var Hani gerçekten Eğer iki tarafta birbirine deli gibi seviyorsa ve ayrılmak zorunda kalıyorsa O ikisi birbirine zor unutacağından eve Aşk oluyor ama diğer anlamda sadece takılmalık bir ilişkisi bu dediklerimiz maalesef geçerli olmuyor
Yaşadım bunu kovuşamadık işte yıllar önce iş yerinde bir kıza aşık olmuşdum bazen şartlar gerektiyor uzak mesafe ilişkisiydi başka ülkedeydi gidip gelemedim sık sık yaşamadan bende olur mu insan ayrılırmı bırakırmı diyordum. İnsan yaşamadan herşeyin kolay olacağını sanıyor. Yana yana kül olduk. Böylece vazgeçmek zorunda kaldım. O üzülmesin diye bitirdim çok acı çektim
O zaman anladım aşk kovuşamamakmış.
Günümüzde bu ikisi de kalmadığı için dahil olsa ne yazar dahil olmasa ne yazar. Sizin de dediğiniz gibi hep bu konuda şarkı, şiir yazılmış ama geçmişte. Şimdi şarkıların sözleri bile anlamsız tıki seni seviyorum demeler gibi.
Severek ayrılmak diye bir şey yoktur, varsa da Yeşilçam film'lerinde kalmıştır.
Az önce arka arkaya yeşil çam filmleri izledim. Hep ayrılıyorlar ask sevgi hunharca ama ayrılıyorlar. Bu şarkılar filmlere yazılmış o zaman
Severek ayrılmak diye bir şey yok anlıyamıyorum da Bi insanı seviyorsan herşeye rağmen yanında olursun bu kadar severek ayrıldık diye bir şey yok.
Severek ayrılmak aşka dahil değildir bu tarz bir ayrılık olsa olsa korkaklık olur aşk da korkaklığa yer yoktur
Severek ayrılalım aşka Hasret kalalım eğer mutlu olursak yeniden barışalım. ayrılıkta aşka dahildir, aşk özlemi hasreti sever
Yok öyle bir şey. Seven sevdiğine kavuşmak için dağları deliyor, çölleri aşıyor. Seven insan ayrılmaz, ayrılamaz, istese de yapamaz.
Hem bana bulaşmasın karışmasın, hem yamacımda olsun" zihniyetinin tezahürü sanırım.🙂
Bi insan seviyorsa neden ayrılmak istesin ki. Demek ki o kadar sevmiyorlarmış.
Hayat şartları insanları birbirlerini sevseler de ayrı olmaya itiyor.
Evet severek ayrılmak acı çekmek olduğu için aşka dahil
Dahildir. Bazen olmamasi gerekir, sartlar veya o anki durum oyledir.
Bir yanın sevmeye devam etse de bitmesi gerekiyor..
Aşk safsatadan ibarettir ona dahil olan tek şey anlık hevesten ibaret
Kesinlikle dahil, vazgeçmek de dahil buna tabi ki şartlar dahilinde
Severek ayrıldım ilkez aşık oldum ama bir birimizi yanlış anlayıp kırdığımizi farketiğim
An gitim seve seve de olsa ondan gitim kalbime hapsetim
Bence tek tarafın ayrılmak için bahanesi bu kalp kırmadan ayrılmak denir buna
Bencillikte sayılabilir ama bişeyleri göze alamamak karşılıklıysa aşka dahil
Ayrılan seviyorsa ve mecbur kaldıysa aşka dahildir
eger deli gibi aşıksan ne olursa olsun ayrilmazsin ayrilsan bile sn fazla bi hafta içinde dönersin
Dahil, çok sevdiğim hâlde ayrılmak zorunda kaldım, özlüyorum ama eskisi gibi olamayız biliyorum, unutmaya çalışıyorum
değil valla ayrildiysan aşk değil
Ölünce sevemezsem seni...
Severek ayriliyorsa vardır kesin bir şey
Sevmedim ki hic ayrilayim
Aşk’ı bilmem ama sevgiye dahildir abla
aşk kadar basit değil ki sevdanın çok çok ötesi bir şey
Olsunmu 😇🦅✋🏿
Bilmem ben
Dahil
değil
Değil
Asıl aşk o zaten.