Hoşlandığım kız başkasını seviyor ancak hoşlandığı kişi onu sevmiyor. Kızın kalbini nasıl kazanabilirim?

Merhabalar yaklaşık 10-11 yıldır tanıdığım bir arkadaşım var. İkimiz de üniversiteye gidiyoruz fakat okullarımız ayrı ve orada edindiği bir kız arkadaşın (sevgili değil) benle sevgili olursa çok iyi anlaşacağımız söyledi. Kızı da uzun bir süredir tanıyor yaklaşık 5-6 yıldır. Arkadaşıma kızla buluşabileceğimi ve belki sevgili olabileceğimizi söyledim. Arkadaş kıza teklifi söylemiş ancak kız başkasını seviyormuş ancak hoşlandığı çocuk bundan tiksiniyor ki kız hala seviyor... Benim şu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı ki onunda olduysa maksimum 3-4 tane küçükken sanaldan olmuştur. Ortak yönlerimiz inanılmaz fazla aynı filmleri seviyoruz aynı aktiviteleri seviyoruz sizce kızın kalbini nasıl kazanabilirim kız bence gerçekten çok güzel çünkü siz ne yapardınız? Malum Ankara 'da oturduğum için yapacak çok aktivite var mı bilmiyorum.

Hoşlandığım kız başkasını seviyor ancak hoşlandığı kişi onu sevmiyor. Kızın kalbini nasıl kazanabilirim?