arkadaşlar bi kızı seviyorum ama o başkasını seviyo sevdiği çocuk bunu sevmşyo galiba bunu kesin olarak nasıl öğrenebilirim.bide o çocukdan nasıl nefret etmesi lazım
Yaardım edin acilllll
Yaardım edin acilllll
oooo tam da bizim durum. seni çok iyi anlıyorum aynı senaryoyu biz yşadık ve ben "başkasını seven kız"dım şimdi ne oldu sana anlatayım.
o sevdiğim çocuk beni sevmiyordu, beni seven çocuk ise hep yanımdaydı ama ben hazır olana kadar duygularını belli etmemeye çalıştı. bana arkadaş gibi davrandı her an yanımda oldu. bir baktım ki diğeri umurumda bile değil, ben resmen beni seven çocuğun bağımlısı olmuşum. çok güzel bir ilişki yaşadık hatta. benim hatam yüzünden bitti ne yapalım... onu hala çok seviyorum. neyse ...
o çocuktan nefret etmesi lazım demişsin ya, inan bana sen o kızın yanında olduğun ve kendine bağadığın sürece o çocuk umurunda bile olmayacak.
çok saol ya :)
ya ama ne kadar zaman alıyo inan çok uğraştım
ne kadar zaman alıyo... bizimki birkaç ay aldı. Sabret, sen arkadaş gibi davran. öyle ki, en iyi arkadaşım sensin, beni en iyi anlayan kişi sensin desin sana. beni etkileyen şey, O'nun beni herkesten daha iyi anlaması ve bazen düşündüklerimi okumasıydı. anlatabilmek ve anlayabilmek uyumu gösterir. ben de bunu farkedince en değerlim oldu O. Umarım sizde de aynısı olur.
Bendede aynı durum. kız. aldatılmışdı ama hala seviyodu ben yardım ettim unuttu semiyo ama banada yaklaşmıyo
Bende bir kızı seviyorum 7 yıl boyunca ama o benim en yakın arkadaşımı seviyor
genelde olan şeydir. her güzel kızı bir sürü kişi sever ve sizde onlardan biri olursunuz. kendinizi değersiz hissedebilirsiniz bu yüzden. ama onu o kadar kişinin sevmesi hoşuna da gidiyordur ama o tek bir kişiyi seviyordur sevdiği kişide ibnenin tekidir, umursamaz çakal herifin tekidir, hatta onu aldatmış bile olabilir ama o gerizekalıyı bizim gibi şair ruhlu dürüst insanlar severken o gidip piç olanı seviyordur
Gözlerin, onun gözlerine teması sırasında tebessüm etsin bir süre sonra ona karşı birşeyler hissettigini algılayacaktır kişinin gözlerine bakarken dikkatini hiçbirşey ayırmasın arada kendince söylen kısık bir sesle örnegin
Kız = O beni sevmiyor
Sen= ama ben seni seviyorum (kısık sesle)
Durum kritik çıkar yolun yok sadece kızı yakın markaja al ve nabız yokle sürekli. Boşluğunda bin tepesine...
Cevap
2Cevap
Eger asiksa ne yaparsan yap nefret ettiremezsin , bence bekle cocuk baskasiyla ciksin belki o da uzuntusunden senle cikar, yakinlarinda ol .
zamana bırak bırsey yapma cunku sen ne kadar ugrasırsa o cocuk onun gözunde kıymete bıner
Benimde sevdiğim kız başkasını seviyor ve çok koyuyor.
-Kıza söyleyemiyorsan aşkını yanında ol.
-Kız ile kanka olmaya çalış.
-Ona güven
-Son olarakta bence aşkını itiraf et :)
Yuva yıkanın,yuvası olmazmış kardeş.
:) eyw kardeş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar