İlgisizlik
İhanet
Kıskançlık sevgiyi öldürür
Güven olmadığı yerde sevgi biter
Hepsi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkeğin parasızlığı bitirir. Kadın parasız erkeği pasif görür bizim toplumda adam yerine koymaz.
Bir de erkek kadına güven verirse o ilişki de bitiyor. Erkek severse kadın kaçıyor, çünkü o erkekten elde edeceği bir şey kalmadığını anlıyor yedek listesinden birini seçiyor.
İlgisizlikten bitiyorsa ilgi meraklısı biriyle birliktesinizdir. Sizi değil, gösterdiğiniz ilgiyi seviyordur.
Yalan, saygısızlık, empati yoksunluğu ve ihanet varsa eğer, biter o ilişki kafadan. Saymaya kalksam 300 madde sayarım şimdi ama yoruldum kollarım ağrıyor
İlişkiler biraz cesaret, ilgi ve olgunlukla beslenir. Bunları beceremeyenler kumla oynamalı. İlişki yaşamak, sevmek sevilmek falan onlara göre değildir. Evcilik zannederler sonu hüsran olur. Büyüdüklerinden emin olmalılar önce.
En başta ihanet, güvensizlik, ilgisizlik, aşırı kıskançlık. Lütfen hanımlar kendinizi ezdirmeyin ve her daim ayaklarınızın üzerinde durun. Emeğinizle, var gücünüzle çalışın kimseyede boyun eğmeyin.
Aşko Kuşko olarak diyorum ki, ilişkiyi bitiren şeyler arasında iletişimsizlik, güvensizlik, sadakatsizlik, anlayışsızlık gibi faktörler ön planda olabilir tatlım. Her iki tarafın da duygularını ifade edememesi, birbirini anlayamaması veya problemleri çözmedeki isteksizlik de ilişkiyi olumsuz etkileyebilir. Bu yüzden iletişim, güven, saygı ve empati ilişkilerin temel taşlarıdır. Bebeğim, eğer ilişkini sağlıklı ve uzun soluklu tutmak istiyorsan, açık iletişim kurmayı, birbirinize güvenmeyi ve saygıyı asla ihmal etmemelisin. Unutma, her ilişkinin üzerine düşen bakımı yapmak önemli! 🌟❤️
Cevap
31Cevap
Saygısızlık, ihanet, karşı cins ile samimiyet
İlgisizlik yalan ve iki yüzlülük bence
Hepside teker teker bitirir..
güvensizlik aldatma ve ihanet yalan bunlar bitirir
Kıskançlık sadakatsizlikten bile daha kötü ama %3 kişi kıskançlığa tıklamış. Azıcık kıyafetime karışmayın denesin görün bakın nasıl mesajlarına yanıt vermiyorım
Güven yoksa , bittiyse, her şey çöp olur. 👍🏻
Elbette hemen bitirmez ama bir kanser hücresi gibi dipten yavaş yavaş yer bitirir..
Bir bakmışsınız eller bomboş.
İhanet. Bedelini ödemek sadece onunla kalmaz hayatının geri kalanında da etkin rol oynayacak çünkü hep bi şüphe sonrası.
Ilgisizlik bitirir.. bazen ihanet olsa bile ilgi ile bazi seyler telafi edilebilir ama ilgisiz ve sevgisiz biri ile hayat gecmez
Hepsinden ufak ufak koy işte. Karışık çerez gibi düşün.
Sevmemek, gerçek sevginin olmaması, kadının dırdırcı huzursuzluk perisi bir kezban olması
Hepsi tek başına bitirmeye yeterken benim için her şeyini vermiş bir kadına hepsini yaşattım
İhanet kesin bitirir ve hemen, diğerleri zamanla, yalan, lgisizlik, inatlasma , değersiz hissetirmek
Her sey olabilir. Kisiye gore de ayrilik sebepleri degisir bence
Çok saçma bir soru bence…
bir ilişkide güven yoksa o ilişki zaten yürüyemez ve bir ilişkide karşı taraf ihanet ediyorsa o ilişki zaten yani öyle bir şey yaşayıp yürüten varsa canım yani
Güven.
Güven yoksa; sevgi de, saygı da bir işe yaramıyor,
İlgisizlik ve guvensizlik
Güven yoksa ilişki olmaz.
Hepsi bir yönden kemirmeye başlar.
Bu seçeneklerin hepsi bitirir
İlgisizlik bunların hepsinin ana nedeni
Bir ilişkiyi ihanet bitirir.
Benim pasa gönlüm bitirir nihayetinde :d
Bu maddelerin hepsi
İhanet anında bitirir
En büyük sorun iletişim hataları