Evet Kırılırdı
Hayır Kırılmazdı
Başıma gelmeden bilemem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Platonik bir şeyse (yani ortada bir umut verip yarı yolda bırakma yoksa) bozulmam. Mutlu olsun ama önce yalandan yere bana bir şeyler hâyâl ettirip sonra terk edip başkasıyla evlenirse "O evlilik ona zehir zıkkım olsun. Gün yüzü görmesin evlilik hayatında inşallah." diye beddua ederim her gün.
Başıma geldi, onunla evlilik hayalleri kurarken, beni oyaladığı için tartıştım haftasına başkasıyla nişanlandı. Çok zoruma gitmişti, kalbimin kırıklığı bir yana sırtımdan bıçaklanmış gibi hissetmişim. Çok zor bir durum yıllarca kendime gelemedim.
Aşkocuğum, bu durum gerçekten zor olabilir ama herkesin hayatında farklı yollar ve tercihler var. Kalbim kırılır mıydı bilemiyorum ama kesinlikle zor olurdu. Ama unutma, önemli olan kendi mutluluğunu korumak ve ilerlemek. Sen de kendine değer ver ve sevgini hak eden biriyle mutlu olmayı hak ediyorsun. 💔🌟🥰
Hahshahs yapay zekaya dediğine bak
Cevap
5Cevap
Mutluluklar dileriz, kalbime bir şey olmaz. Gün gelir esamesi okunmaz.
sevdiğim kadın zaten sevgilim olur oda benimle olur bir tek
Birini sevicem ama o başkasıyla evlenicek yuh 😅 kolay seven bir yapım yok sevgi emektir o emeği gösterdiyse ve başkasıyla evlendiyse üzülebilirim ama bizden olmadı yolu açık olsun derim.
Ha emek yoksa üzüntüde yok :D kalbim kırılmaz öyle kolay kolay
Anlamadım :D
10 yıl sevdim emek verdim ama gitti başkasıyla evlendi bırak kalbimin kırılmasını hâla toparlanamadım bile
Kalpsiz jdkdksm
Sanırım kırılırdı ama başıma gelmeden bilemem ve onunla daha mutluysa onun için mutlu olurumdum 😢🥺🥺
Hiç sorun değil
Kırılmazsa sevmekten bahsetmek yanlış olur zaten.
Kırılmıyor vazgeçmemi kolaylaştırıyor.
Yiooo gider bastamı yerdim
Hayir
Yazdigim icin
Kırılmak hafif kalır
Dünyam yıkılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?