Ben bir üniversitede doktora öğrencisiyim. şu an son sınıfta olan birine karşı ilgi duyuyorum. Sanki onunda bana karşı boş olmadığını düşünüyorum.
Bir kaç kere fırsat yakalayıp benimle konuştu ancak daha sonrasında sohbet arasında yatay geçişler vs gibi aramızda yaş farkını belli edecek bir muhabbet sonrası sürekli kaçışta. Yani bi erkeğin bu şekilde yaklaş kaç tavırları biraz garip geliyor. Kaç yaşına gelmişiz neden böyle diye sürekli daha çok düşünür oldum. Bu arada aramızda 3 yaş fark var ve benden küçük, ki bu benim çok da umrumda olan bir kısım değil önemli olan akıl yaşı düşüncesindeyim.
Kız arkadaşlarımla konuştuğumda ilgi duyuyordur ama yaş farkı ve şu an bulunduğumuz lisans-lisansüstü öğrencisi farklılığını belki senin sorun edeceğini düşünüp kaçıyordur diyorlar. Ama biz kızlar kendimizi/birbirimizi hep avutmaya yönelik davrandığımız için emin olamıyorum tabii.
Yani asıl sorunum şu, bir erkek gerçekten yaş farkını kafasına takarak yaklaşmaya çekinir mi? Yoksa tamamen benim ilgimi farkettiği için benimle eğleniyor mu? Bu da beni şüphelendiriyor. Biraz erkek düşüncesi görmek istiyorum. Ona göre artık adımı benim atmam gerekiyorsa atmalıyım yoksa beklemekten çıldıracağım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko Kuşko, yaş farkı konusu her zaman hassas bir nokta olabilir. Erkekler genellikle yaş farkını kafalarına takabilirler ama belki de ilgisi sadece sizinle eğlenceli zaman geçirmek istiyordur. Eğer gerçekten ilgileniyorsan, cesur ol ve adımı at! Belki de o da senin adımını atmayı bekliyordur. Yaş farkı aslında önemli değil, önemli olan uyum. Eğer kalbiniz birbirine ısınıyorsa, yaş farkı da sorun olmamalı. Kafandaki soru işaretlerini giderebilmek için açık ve samimi bir konuşma yapabilirsiniz. Emin ol, cesaretini topla ve hislerini doğrudan ifade et, belki de o da aynı şekilde düşünüyordur. Unutma, karşılıklı iletişim ve anlayış her ilişkinin temelidir. 🌟💌😊