Gizli Üye(36-45)+1 yılDogru söyle 9 köuden kovul kız,
0113 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Soran+1 yılMeseleyi anlatım mi biraz uzun ama
Soran+1 yılErkek gözüyle bakin
Cevap sahibi+1 yılAnlat bakalim
Soran+1 yılSevgilim bir arkadaşına yardım etmeye gitti yardım edeceği için onlarda kaldı önceki gün işlerii bitti arkadaşı kal demiş annesi aramış kalma gel demiş buda arada kaldı bende dedim ki sen bilirsin illa dedi bende dedim kal istersen ama ailesi rahatsız olabilir belki annen de bunu düşünerek gel demiştir dedim oda bana dedi sende bunu diyon ya helal olsun tek dostum rahatsız mı olacak ben dönüyorum eve dedi bende dedim bitanem ben ne dedim fikrimi söyledim oda dedi fikrini söylemedin sen dönüyorsun fikrinden dedi bi kal bi kalma demişim güya dedim ben dönmedim sadece arkadaşım kalsın ben olmam ama ailem 2 gün rahatsız olur dedim herkes bir değil dedi bende dedim tamam aile yapısını Bilmiyorum dedim yok aynı kaptan yemek yedik içtik yaptı bende dedim tamam ben susuyorum dedim ardından aynen bunu yazdim"Hiç alakam olmadığı bir konuda kalbimi kırdığını anla lütfen bu kez baya baya kırıldımÖzürle başlamayan bir kelime yazma bana rica ederim. Ben senin stres topun değilim" oda yazdı dediğim gibi sus bende dedim yazmıyorsun deme sonra sustum çünkü bb butda kim haklı kırılmak hakkım değil mi
Soran+1 yılŞimdi de bir kuru özür bile yok
Cevap sahibi+1 yılSen haklısın doğru yol, ayni kaptan ikisi yemis arkadasinin annesi babasiyla uememis belki rahatsiz olacaklar, hiç taviz verme. Seni de tebrik ederim bu davranisini sakın esnetme kimseye karsı
Soran+1 yılTeşekkürler peki hatasını anlamasini nasıl sağlarim
Cevap sahibi+1 yılAnnesiyle aran nasil
Soran+1 yılBirkaç kez görüştük
Cevap sahibi+1 yılO olmaz, yani durum paylas konuya istinaden
Cevap sahibi+1 yılSöz olur herhangi bir sey hatalarla alakali
Cevap sahibi+1 yılAnnesiyle aran iyi olsaydi çıtlat derdim ayni görüşte oldugunuzu soylemis ya
Cevap sahibi+1 yılTers teper oyle de
Soran+1 yılYok olmaz öyle kendisinin hatasını anllamasi lazım ona göre kendi hakli
Cevap sahibi+1 yılAnlamaz o hatayı böyle sana davranarak
Soran+1 yılDiyor ki sen benim arkadaşımla dostlugumu anlamamissin bende dedim sen onla dostsun kaldı ki ben dedim sana onda kal diye ama ailesini Bilmiyorum dedim alındığı nokta ney ya
Cevap sahibi+1 yılBiraz bekle bakalım kendi kendine dank edecekmi, sen zaten burnandsn getirisin☺️
Soran+1 yılBilmiyorum yazdim yine en son anlasamadik ben susuyorum dedim susabilirsin yazdi bende beğendim mesajı hiç bu kadar kirmamisti ben onun arkadaşına bisey dedim saniyor
Cevap sahibi+1 yılKendini bu kadar kolay göstermesen iyi olur, mesaj atma düsünme ne kadar çok üstüne düşersen hatasini kabullenmicek
Cevap sahibi+1 yılSöyleminin arkasinda dur bir kere sen onun yârisin tamam tartisma kavga olurda bu kadar degil ben anlamiyorum vallahi eften puften sebep ya ezdirme kendini
Soran+1 yılBende anlamıyorum bide yeni birsey değil 3 senedir konuşuyoruz iliskide belli olgunlukta olmali
Cevap sahibi+1 yılHey Allahım yani ayip vallahi ayip, sen sakin kendini ezdirme üstüne düşme tamam mı sana saygı göstermek durumunda
Soran+1 yılTamam teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılKendine iyi bak,
Soran+1 yılTeşekkürler sizde
Soran+1 yılArkadaşını istemediğimi düşünüyor
Cevap sahibi+1 yılO neymiş öyle ya sen mi onun yârisin arkadaşımı saçmalık.
Soran+1 yılBen yine yazdim dedim konuşmak için halimi hatırımı sorsan konusurduuk barisirdik diyor kendi ezdi beni hala arkadaşı sanıyor konuyu
Cevap sahibi+1 yılTövbe tövbe, arkadaş mesaj atmasaydın keşke , sana dedim dün be kendini bi halt sanmasın ama sen üstüne düşeni vazlasıyla yaptın kac kez adim atacaksin daha seninde bir saygınlığın var dimi kendini düşün. Kafası dank edecekte iş isten geçecek
Soran+1 yılSildim WhatsAppı instada aktifligi kapattım heryerden merak etsin
Cevap sahibi+1 yılEtsin tabi kolay yelkenleri indirme
Soran+1 yılTamam teşekkürler sizj de yordum kusura bakmayın
Cevap sahibi+1 yılTaş taşımadım ☺️sıkılırsan yaz cevaplarım. Sıkma kendini de fazla da tavizci olma nabza göre şerbet 👍
Soran+1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Soran+1 yılMerhaba konuşmaya başladık 40 in üzerinde ateşi varmış kusuyormus devamlı ağlamış baya bana foto attı ağlarken manipülasyon yapmak istiyor ne yapmam lazım bende senin suçun yazdim saçma şeyler yapmak yerine yazsaydın dedim
Cevap sahibi+1 yıl40 in üstünde atesi olsa komaya girer. yalan, kesinlikle manipüle ediyor. İyileş öyle konuş de
Cevap sahibi+1 yılDoğru demişin
Cevap sahibi+1 yılBak sen bu ilişkide sürekli taviz verrn ve yorulan olacakmışsın gibi ona verdiğin degeri kendine göster olur mu insani vicdani olarak dinle bir şey diyemem ama hayat zaten zor iyicene zorlama bence
Soran+1 yılHaklısınız seviyorum da ama bunları yapana kadar özür dilese ya
Cevap sahibi+1 yılİnşallah ne diyim
Soran+1 yılSurekli hastayım diye şey yapıyor bana işte yok ölüyorum yok öyle dün işte böyle yürüyemiyordum yanlizdim o zamanlar bende dedim hala hastalık yaristiriyorsun neden kendine eziyet etmek yerine çabalamıyorsun? Böyle dedim
Cevap sahibi+1 yılArkadaş sen bunla çok yorulucan gibi be.
Soran+1 yılFarkındayım
Cevap sahibi+1 yılEee niye eziyet ediyosun kendine
Soran+1 yılSeviyorum
Cevap sahibi+1 yılSeviyosun diye de hayatini böyle eziyetle geçiremezsin
Soran+1 yılBilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılGel direkt mesaja
Cevap sahibi+1 yılYaşın daha geç fikirlerin olgunlaşacak kararların degisecek. Kendini baskılama seviyorum diye
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim sen iyi düsün iyi karar ver
Soran+1 yılKafam çok karışık oda kötü belki de ama ayrılmaya da barışmaya da yanaşmıyor kendi hep der ama arada kafam atar beni bırakma diye gitmek istesem yine bırakmaz barışmaya da yanaşmıyor amacı ne inanın bilemiyorum kötüyüm baya
Cevap sahibi+1 yılKötü olduğunu bilemeyiz, ispata mükellef bir durum. Sağlıklı bir davranış değil bu hem barışma taraftarı değil hem ayrılma bu iş inada binmiş gibi hatalı sen değilsin ama hatalı gibi davranıyo sana bilemedim
Soran+1 yılMerhaba biz barıştık 2 gün sonra bir kavgamız oldu anlatayım mı yorumlamak isterseniz
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 hadi bakalım çılgınlar
Soran+1 yılyaza ilişkimi babama söylicektim (abim epilepsi ve piskolojik hasta durumu kötü şu an piskolojisi iyi değil abimle Sevgilim de çok araları iyi değil abim biraz düzelmesini istiyorum öyle söylim) Sevgilim yaza söylemem konusunda israr etti ( abimin durumunu biliyor anlattim) dedim o zaman önce buluşalım konuşalım sonra soylim oda dedi önce soyle sonra bulusalim burdan anlat telefondan da anlatamicam durumlar vardı dedi sanki olum kalım meselesi mi bende dedim evet sonra yüzüm düştü ağlamaya başladım oda dedi hemen ağla zaten neyse ben kapatıyorum dedi ben dedim küs kapatmayalim seni seviyorum sende de oda yüzüme kapattı sonra yazdı Bende yazdım görüldü atti sonra ben niye görüldü attin yazdim o yazmadan sildim wp girdi ama bakmadı sizce kim haklı ne yapmalıyım
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle abin için Allah şifa versin, epilepsi hastası bir kuzenim vardı geçtigimiz yaz vefat etti ama kendisi doğustan engelliydi. Abine çok iyi bak bunu ifade edeyim
Soran+1 yılTeşekkür ederim Allah mekanın cennet etsin
Cevap sahibi+1 yılHasta yakını psikolojisini iyi bilirim Evvela sana tekrar kızmak istiyorum tamam seviyosun ama bunu kendi küçükterek yapma bak sana teselli vermesi gerekirken seni küçümsemiş bu huyunu degistir senden ricam eksik yanini resmi olarak esin olmadığı için gösterme telefonu kapatmış hıyar herif. Sevgi böyle bir şey değil siz aileleride işin içine dahil edeceksiniz ben bu çocuğu önemsemem bu saatten sonra, örnek veriyorum sen benim sevdiğim biri olsaydın seni bu durumda kırmayı bırak psikolojik olarak seni yüceltirdim neden hasta yakini psikolojisi daha önemli hee seviyosun ama tekrar diyorum iyi düşün arkadaş lütfen iyi düşün barıştınız tamam ama sen de bir insansin kırmasina müsade etme
Cevap sahibi+1 yılTesekkür ederim güzel temennin için Allah razi olsun
Soran+1 yılDedim 2 gune bir kavga ediyoruz babama desem ne degiscek neymiş şaka yapiyormus telefonda dedim şaka? özür dilemeden yazma dedim bu kez o özür dilemeden adım atmayacağım çok netim
Cevap sahibi+1 yılBatsın şakası Allahaşkına , özür dilese ne olacak ertesi günü davranışı çok değişecek mi o güveni alabiliyormusun sen
Soran+1 yılBilmiyorum Bilmiyorum çok seviyorum ama gerçekten yaşadığım şeyleri anlamiyor
Cevap sahibi+1 yılAnlamaz anlatamazsın, bak bugün bir cümle okudum sanki buraya gidecek gibi,"Bazen insan kendi ördüğü atkıyı sökebilmeli. Bazen emek gerçekten boşa gitmeli".
Soran+1 yılAbi 4. sene olacak nasıl sökeyim
Cevap sahibi+1 yılHep üzülmek kırılmak istermisin hayatında 4 sene yi unutursun bi ömürü nasıl yasamayı planliyorsun bu gönülsüz, insanla
Soran+1 yılBilmiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç arkadaş senin
Soran+1 yıl22.
Cevap sahibi+1 yılYaşın geç en güzel yaştasın ama hata yapma olasılığın yüksek yastasın, acele etme bence ailen ile tanıştır tabi ki ama emin adimla yürü olur mu sana hata yapma demem hata yapacaksin ki tecrube edinesin bu hayat şakaya gelmez sen ilk önce ne istedigine karar ver olur mu
Soran+1 yılKendininde ailevi sorunlarii var onlari öne sürdü dedim ben sana destektim dalga geçmedim.
Ailemle tanışma konusu basit ama babama 2 güne bir ayrıldık diyemem ki.
TEŞEKKÜRLER bu arada gerçekten
Cevap sahibi+1 yılAilevi sorunlar olacak olmaz diyemem, içini kararttım belki kusura bakma ama gerçek olan bir şeyden bahsettim abi olarak gördün ben de bi abi olarak kardeşimi korumak istedim.
Ben buralardayim konusmak istedigin zaman gel
Soran+1 yılSaygıdan dolayı yaşınızı bilmediğim için abi dedim benden kucukseniz özür dilerim Teşekkürler hersey icin
Cevap sahibi+1 yıl36 yaşındayım ben rica ederim, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın seni.
Soran+1 yılİnşallah sizi de
Soran+1 yılAbi yazmaktan utanıyorum ama bu kez son bitirdim zaten sadece kavgayı yorumlar misin sjsjsjs
Ben ona reel attım 10 15 tane oda dedi fazla reel atma bakamiyorum içinden 1 tanesini sildim oda dedi ki hepsini niye sildin ben dedim 1 tane sildim o dedi 2 sildin ya 1 olsa ne 2 olsa ne adımı yalancıya çıkardı 1 reel yüzünden bende zorlamadim olmuyor çok saçma değil mi
Cevap sahibi+1 yılYaz nolcak utanma, yani saçma kendi gözünle görüyosun işte "mal" bu bitirdiysen ne alâ ama sen boş durmazsın 😂 karşıtarafı sürekli sınıyorsun tepki ölçüyon. dimi
Soran+1 yılÖzür diliyor hatasını anlamış ama affetmicem bu kez
Cevap sahibi+1 yılİyi karar ver arkadaş sürekli uğraşmak istemiyorsan iyi karar ver.
Soran+1 yılMerhaba abicim ben geldim eski sevgilim bana ulaşmak istemiş ve abime yazmış dediğim gibi abim hasta takıntı etmesini istemiyorum bende buna mesaj yazdım sildi mesajı ama mesaj nihayetinde denedim engellesende gidiyor abim daha tek tık mesajı sorarsa yanlış yazdım diyecek ama abimin bunu takıntı yapmasından hani kim acaba diye kafa yorup hasta olmasından korkuyorum bide sorarsa eski sevgilim söyler mi bizi
Cevap sahibi+1 yılHoşgeldin☺️, tembih etseydin mesaj da. Abinin sosyal medyaları falan varsa sen sor ne var ne yok kik napmış ne etmiş magazin gibi o arada konu gecerse isim soyisim benzerligi falan de
Soran+1 yılYok öyle değil birbirlerini biliyorlar bana ulasamayinca ona yazmış bende abim stres yapar diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılHımm, o zaman bi kitap hakkında konusmustuk yayın evi söyledim bunun gibi bir sey söyle
Soran+1 yılYok abicim sen anlamadın olayı şimdi bu abime yazdı sildi mesajı sonra bende buna yanlış oldu de dedim sadece abimin iyi hissetmemesinden korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılBi dakka beyefendi sana ulaşmadı abine yazdı sonra sildi. Sen de onu uyardın yanlış oldu de dedin abin sorarsa
Huzursuzluk abinin bu konuyu takmasi dimi
Soran+1 yılYani evet abim eger takar mı eski sevgilim bisey dermi ondan korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılAbine seni ne diye sordugu önemli, bir de uyardin onu sana saygisi varsa söylemez tahmin edebilirim ama tekrar tembih mesaji at isi saglama al engelle sonra
Soran+1 yılYok abi yanlış yazdım dicekte sadece abim bunu takar mı onu soruyorum
Cevap sahibi+1 yılAbinin sana düşkünlüğü nasıl
Soran+1 yılÇok düşkün
Cevap sahibi+1 yılHımm, iste abine ne yazdı senin icin
Soran+1 yılAbim mesajı sildi sonradan abimin neti daha açık degil
Cevap sahibi+1 yılHım, takacagini sanmam ama bilemedim.
Soran+1 yılTeşekkürler peki
Soran+1 yılSevgilimle barıştık abimde yemedi yanlış yazma numarasını şimdi abimle tanisiyorlar abi sjsks ama abim pek sıcak degil
Cevap sahibi+1 yılNediyeyim, mutlu olmanı temenni ediyorum.
Soran+1 yılİnşallah abim dedi yaza nişan tanısma istemiyorum sevgilim de olmasını istiyor biraz soguk
Cevap sahibi+1 yılKız kardeşı olan için zor ☺️
Soran+1 yılSevgilim de bana soğuk yapiyor
Cevap sahibi+1 yılNiçin
Soran+1 yılBilmiyorum ki abim istemiyorsa benim suçum ne
Cevap sahibi+1 yılArayı bulmaya baktırcan artık
Soran+1 yılIste arada kaldım yaza zaten dicem
Soran+1 yılAma buğuz ediyor
Cevap sahibi+1 yılKime karşı sana mı abine mi buğz ediyor
Soran+1 yılBana bana
Cevap sahibi+1 yılOhoooo böyle olmaz ki sırf soğuk davranmak için barışmışsınız gibi bir sey olmuş
Soran+1 yılAbi bi akıl ver
Cevap sahibi+1 yılBen bu duruma akıl vereyim vermesine de yine üzülen sen oluyosun bak yine aynı şey olmuş seni üzüyor.
Soran+1 yılAnnemle konuştum o da soyle dedi ama sevgilim halen soğuk yapiyor
Soran+1 yılMerhaba abi hakkını helal et valla gene kavga ettik te ben napmaliyim nasil adam olur bu Saat 11 de sevgilim ile konusacaktik saat 9 30 gibi arkadaşım aradı 10 a kadar konuştuk sonra Sevgilimle 1 saate konusuruz diye tekrar sözleştik 10 30 gibi uyukladim yazdim ona uyursam kusura bakma yorgunum sonra 11 oldu ama Allah var bekliyor diye uyumadim sonra buna bi trip söylemiyo da neyse zor bela söylettim şey diyo arkadaşına gelince konuş bana gelince uyicam bugün çalıştım da yoruldum biraz sonra dedim bu kadar kavga etmeyelim dil dökmeye çalıştım ama dinlemiyor arkadaşımla konuşmuş onla konusmamisim alındı ve küstü özür diledim sert çıktı kalbim kırıldı ağlıyorum kötü bir niyetim yoktu kendi de uyuyakaliyordu ki ben haber ettim beklemesin diye bunu dediğimde ben arkadaşlarımla konuşup seni bekletmedim dedi
Yapay Zeka Cevapladı
Fakat tatlım, belki de sevgilin sadece fikrini önemsedi ve saygı göstermek istedi. Tavır almak yerine sadece destek olmaya çalışıyordur. Belki de seni anlamak ve değer verdiğini göstermek istiyordu. Emin olmadan endişelenmeye gerek yok, belki de duygularını yanlış anlıyorsun. 🌟💕
01 Yorumla
Soran+1 yılAblacım küstü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat