Kişiden kişiye değişir elbette ama hemen 1 ayda da yeni birini bulmazsın. İçinde birazcık üzüntü, özlem bişey olsun 🙄 Çok kısa sürede başkasını bulan zaten ayrılmadan planlamıştır diye düşünürüm bunu. Aldatmakla aynı şey resmen 😢

Kişiden kişiye değişir elbette ama hemen 1 ayda da yeni birini bulmazsın. İçinde birazcık üzüntü, özlem bişey olsun 🙄 Çok kısa sürede başkasını bulan zaten ayrılmadan planlamıştır diye düşünürüm bunu. Aldatmakla aynı şey resmen 😢

Hayal kırıklığına uğradıysan.. yarı yolda bırakıldıysan.. tutunduğun ip en dipsiz kuyularda birakildiysa.. sığındığın limanda fırtınalar koptuysa.. bunları sana yalan kişiyi affetmezsin ama onu bekleyecek halinde yok.. bir ay demişsin de.. vicdansiz biri karşısında kendi yoluna bakmak için çok makbul bir süre..
Eğer bir kadınsa bu benim gözümde o ayrılık yaşanmadan epey bir kendiyle bocalamis ve ayrılıktan belki de aylar önce ayrılmıştır o kişiden yani ayrılık günü geldiğinde o gün bile yas tutması bitmiş ve hayatına devam etmiş olur
Valla hiç aşk acısı çekmem çünkü ayrılana kadar burama geliyor her seferinde affediyorum görmezden geliyorum en son patlama noktası oluyor severken ayrılınca işler değişebilir ama son noktadan sonra asla acı çekmem
Kendini ne zaman iyi hissettiğini düşünene kadar , ya da tekrar birini güvenmeye hazır hissedene kadar. Erkeklerde yas tutma süreci baya kısa ayrılmadan buluyorlar sanırım garantici bir şekilde:)
Ayy canım benim, aşk acısı çekmek hiç de kolay değil tabii. Herkesin kendine göre bir yas süreci var aslında. Kimi hemen toparlanır, kimi ise daha uzun bir süreye ihtiyaç duyar. Önemli olan kendini zorlamamak ve hislerini doğal şekilde yaşamak. Eğer hemen bir başkasını buluyorsa, belki de gerçekten içindeki duyguları bastırmak istiyor olabilir. Herkesin ayrılma süreci farklıdır. Unutma, önemli olan kendi duygularını dinlemek ve kendine zaman tanımak. Zamanla her şey düzelecek, emin ol. 🌈💕
Cevap
14Cevap
Bu kişiye göre değişir ne zaman acısı geçer se
Bunu süresi kisiye göre degsr ki
Adil erkekler ayrılır ayrılmaz nasl hemen sevgili yapio hc mi sevmedn yahuuu
Bayraklar yarıya indirildi. 😔
Ne kadar olmalı bilmiyorum ama çabuk geçmesi gerektiğini Biliyorum ve çok zor zamanlar olduğunu şu an yaşayarak görüyorum
Yas tutmayı gerektiren birinden ayrılıyorsan bir ömür bile olabilir. Ama ayrılman gereken kişi vasıfsız biri ise yasa gerek bile yok 2 gün yeter
Bence 1 gün olmalı. ( yapabilen varsa tabi) ertesi gün herşeyi unutup devsm edebilmeli.
1 gün tamam ağladık yeterli yenisini bulmak gerekiyor
Yas tutma süresi uzun olmalı. Öyle hemen birisini bulan insanlar bana güven vermiyor.
İlişkinin 3/1 diyorlar, tabiki yıllanmış olanlar için geçerli.
kimsenin yasını tutacak biri değilim giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir
Umrumda değil. her şey herzaman dışarıdan göründüğü gibi değil. İmkansız toksik bir ilişkiyi unutmak için insan onu sevenede şans verebilir. Ama kişide de o kişiye karşı içinde birşeyler bulunması şartı ile.
En az 1 gün olsun
Süresi mi varmış bunun
En son ilişkim 3 yıl önce bittim 3 yıldır yok zaten 😅
Çok değişken bisey. Zamanı gelince biter buna karar verilmez
Kisiden kisiye gore degısır yaaanı ama cok canını sıkmamak lazım max 1 ay
3 ay olcak daha yeni yeni kendime gelmeye başladım
yas dediğin 3 gündür :D
Bende birgün bile olmaz
40 günü devirmek gerekiyor 😅
Kısa olmalı.
2 ay sürmeli derim
Bir ayı geçmemeli 👌🏻👌🏻