Aşk İlişkileri Yeni birini tanımak mı yoksa eskiye şans vermek mi? PapatyaTaçlıKadın Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yeni birini tanımaya üsengecim en baştan başlamak istemiyorum. O yüzden eski flörte falan şans vermek daha mantıklı geliyor. Güncellemeler+1 yıl Ex mi next mi d hiçbiri Yeni birini tanımak mı yoksa eskiye şans vermek mi? Cevapla Fal Soruları Flört Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Hayatikko Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeni her şey güzel eskide hakediyorsa verilir o şans 0 1 Yorumla PapatyaTaçlıKadın +1 yıl Katılıyorum Yorumla
KingARHTHUR Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı. Eski flört çöp kutusuna gibi karıştırınca koku geliyor 🤭🤭 0 11 Yorumla PapatyaTaçlıKadın +1 yıl 😂😂😂 çok iyiydi Yorumla KingARHTHUR +1 yıl Zaten dolup taşmış 🤣🤣 kokusu sinmesin bir daha🤭🤭 Yorumla PapatyaTaçlıKadın +1 yıl Maşallah sen de naptin o kadar Yorumla KingARHTHUR +1 yıl Papatya kokacaksa her yer varsın sinsin 😇 Yorumla PapatyaTaçlıKadın +1 yıl Diyorsunnn gül varken papatyaları ezerler Yorumla KingARHTHUR +1 yıl Kır çiçeklerinin kokusu başka bir evrenin kapısını açar erişilmesi zordur Yorumla PapatyaTaçlıKadın +1 yıl İçine şair mi kaçtı Yorumla KingARHTHUR +1 yıl Hayat zaten bir şiirin dizeleri değil mi Yorumla PapatyaTaçlıKadın +1 yıl Öyle olsa bile ne fark eder hep şiirden anlamayanlar sevilir Yorumla KingARHTHUR +1 yıl Bazen hayat bir cümlede saklıdır ama o cümleyi hayatınızda belkide hiç duyamazsiniz duygular kimi zaman insanı esir alır ama hep şiirden anlamayan sevilir Yorumla PapatyaTaçlıKadın +1 yıl Evet maalesef bizde sadece izleriz Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Eskiye şans verilmez. Eskide kaldıysa demek ki olmayacak biri 0 2 Yorumla PapatyaTaçlıKadın +1 yıl Ne kadar eski olduğuna bağlı sevgili olarak demedim yarıda kalmış biri de olabilir Yorumla Nightwalk35 +1 yıl Ha o zaman olabilir bişey diyemem Yorumla
izmirbornovali Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Ciddi ilişki istiyorsan yenisi takilmalik ise eskisi 0 8 Yorumla PapatyaTaçlıKadın +1 yıl Ciddi ilişki tabikii Yorumla izmirbornovali +1 yıl Eski ile olmaz alışkanlık olmuş yeni belki evlilik getirir Yorumla PapatyaTaçlıKadın +1 yıl Eski sevgilisi ile barışıp nişanlanan arkadaşım var Yorumla izmirbornovali +1 yıl Ölüp morg yürüyerek eve giden de var olmaz demedim Yorumla izmirbornovali +1 yıl Sen bilirsin iyi günler Yorumla PapatyaTaçlıKadın +1 yıl 😂😂😂 hayırlısı be gülüm Yorumla izmirbornovali +1 yıl Ben senin Gül'ün değilim biraz ağır ol Yorumla PapatyaTaçlıKadın +1 yıl Lafın gelişi dedim ciddiye alma Yorumla
tugrul3461 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Seni mutlu ederim ne dersin kral kobra 🐍 0 19 Yorumla PapatyaTaçlıKadın +1 yıl What dedin gülüm Yorumla tugrul3461 +1 yıl Ne yapıyorsun kral 👑 kobra 🐍 Yorumla PapatyaTaçlıKadın +1 yıl Sahmeran desen olurdu Yorumla tugrul3461 +1 yıl Deme öyle şeyler mutluluk bi 🍀 şanssa bakar kobra Yorumla PapatyaTaçlıKadın +1 yıl Bizde şans olmaz Yorumla tugrul3461 +1 yıl Olur ✅ sen rahat ol 🤙 bi şans ver lütfen 🙏 Yorumla tugrul3461 +1 yıl Ben seni mutlu ederim. Yorumla PapatyaTaçlıKadın +1 yıl Yok ben almayım Yorumla tugrul3461 +1 yıl Öyle deme ya ağlarım bak mutlu olalım istiyorum sadece Yorumla PapatyaTaçlıKadın +1 yıl Manyak mısın arkadaşım tanımıyorsun etmiyorsun Yorumla tugrul3461 +1 yıl Tanımak istiyorum ne hakaret ediyorsun şimdi Yorumla PapatyaTaçlıKadın +1 yıl Hakaret etmedim 👀 Yorumla tugrul3461 +1 yıl Ya ben adım attım. Neden böyle davrandın ki nasıl başka tanışşaniliriz Yorumla PapatyaTaçlıKadın +1 yıl Kimseyle tanışasım yok iyiyim ben böyle Yorumla tugrul3461 +1 yıl Bi denesen ne kaybedersin ki Yorumla PapatyaTaçlıKadın +1 yıl Israr edince de fikrim değişmeyecek Yorumla tugrul3461 +1 yıl Israr etmedim ki sadece iyi niyetli olarak söylüyorum sana Yorumla PapatyaTaçlıKadın +1 yıl Tamam söyleme artık Yorumla tugrul3461 +1 yıl Neden kızıyorsun Yorumla
Unbreakable43Y Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 84% +1 yıl Yap bişeyler kafana göre 0 1 Yorumla PapatyaTaçlıKadın +1 yıl Tamam 😂 Yorumla
Akansel81 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yeni iyidir her zaman 0 12 Yorumla PapatyaTaçlıKadın +1 yıl Cv gönderirse olur 😂 Yorumla Akansel81 +1 yıl Meil adresi vermen lazım 😂😂 Yorumla PapatyaTaçlıKadın +1 yıl İş görüşmesi gibi oldu 😂 Yorumla Akansel81 +1 yıl Tecrübe önemli 😉😉 Yorumla PapatyaTaçlıKadın +1 yıl Neye göre Yorumla Akansel81 +1 yıl Yasanmisligia göre ne yaşamış neden ayrılmış ne istediğini biliyor mu Yorumla PapatyaTaçlıKadın +1 yıl Ortada çok büyük Bi sebep olmadıkça yeniden denenebilir Yorumla Akansel81 +1 yıl Ama eskisi gibi olmuyor genelde tabi istisnaslar haric Yorumla PapatyaTaçlıKadın +1 yıl Evet zor aslında Bi insana iki kere güvenmek Yorumla Akansel81 +1 yıl Seviyorsan dene Yorumla PapatyaTaçlıKadın +1 yıl Kendime güvenemiyorum ben şimdi çocuğun hayatını karartmayalim Yorumla Akansel81 +1 yıl Sermayesi ne bisey olmaz Yorumla
chocos3 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeni biri exten next olmaz 0 17 Yorumla PapatyaTaçlıKadın +1 yıl Nextte gün geliyor ex oluyor Yorumla chocos3 +1 yıl Ex olmayanı bul asko Yorumla PapatyaTaçlıKadın +1 yıl Nereden bulalım Yorumla chocos3 +1 yıl Hayırlısı be asko bulursan haber et bizde buluruz belki djfkfk Yorumla PapatyaTaçlıKadın +1 yıl 😂😂😂 dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır Yorumla chocos3 +1 yıl Grlirse ekime gelmezse djfkkfkf Yorumla PapatyaTaçlıKadın +1 yıl 😂😂 hiiş karıştırma oraları Yorumla chocos3 +1 yıl Doğru dedin kdkfkf Yorumla chocos3 +1 yıl Sevdim bu muhabbeti nefkkfkf Yorumla PapatyaTaçlıKadın +1 yıl Deli deliyi dakika da bulunca öyle oluyor Yorumla chocos3 +1 yıl Doğru dedin dkfkfk Yorumla chocos3 +1 yıl Bekle gelenzi dkfkfk Yorumla chocos3 +1 yıl Next djkff Yorumla PapatyaTaçlıKadın +1 yıl Sen sus diğerleri cevaplasın 🤣 Yorumla chocos3 +1 yıl Ayıp be ayıp dkkfkf Yorumla PapatyaTaçlıKadın +1 yıl Hiç yüzü de kızarmıyor şuna bak 😂😂 Yorumla chocos3 +1 yıl Niye kızarsın sjfjfkkf Yorumla
AegonTarrgaryenn Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 747 cevap paylaştı. Hoşaf time 0 1 Yorumla PapatyaTaçlıKadın +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yeni her şey güzel eskide hakediyorsa verilir o şans
Katılıyorum
Eski flört çöp kutusuna gibi karıştırınca koku geliyor 🤭🤭
😂😂😂 çok iyiydi
Zaten dolup taşmış 🤣🤣 kokusu sinmesin bir daha🤭🤭
Maşallah sen de naptin o kadar
Papatya kokacaksa her yer varsın sinsin 😇
Diyorsunnn gül varken papatyaları ezerler
Kır çiçeklerinin kokusu başka bir evrenin kapısını açar erişilmesi zordur
İçine şair mi kaçtı
Hayat zaten bir şiirin dizeleri değil mi
Öyle olsa bile ne fark eder hep şiirden anlamayanlar sevilir
Bazen hayat bir cümlede saklıdır ama o cümleyi hayatınızda belkide hiç duyamazsiniz duygular kimi zaman insanı esir alır ama hep şiirden anlamayan sevilir
Evet maalesef bizde sadece izleriz
Eskiye şans verilmez. Eskide kaldıysa demek ki olmayacak biri
Ne kadar eski olduğuna bağlı sevgili olarak demedim yarıda kalmış biri de olabilir
Ha o zaman olabilir bişey diyemem
Ciddi ilişki istiyorsan yenisi takilmalik ise eskisi
Ciddi ilişki tabikii
Eski ile olmaz alışkanlık olmuş yeni belki evlilik getirir
Eski sevgilisi ile barışıp nişanlanan arkadaşım var
Ölüp morg yürüyerek eve giden de var olmaz demedim
Sen bilirsin iyi günler
😂😂😂 hayırlısı be gülüm
Ben senin Gül'ün değilim biraz ağır ol
Lafın gelişi dedim ciddiye alma
Seni mutlu ederim ne dersin kral kobra 🐍
What dedin gülüm