Eski sevgilimle 5 yıllık ilişkim bitti bana sevgilisinden bahsetti bütün gemileri yaktım ağzıma ne geldiyse söyldim doğrumu yaptım?

Her zaman bana koşup geliyordu. Ve bende affederdim onunla hiç karekter konusunda uyum için'de olamadım. Çok şey yaşadık onunla 5 yıl içinde ayrıldıktan sonra hastayım diyip hayatıma girmeye çalışırdı. Ben her yerden kapattım hesaplarımı yine beni bulup bir şekilde kendini hatırlattı. Sonra ben onun peşinden gidince bana seni istemiyorum seni artık sevmiyorum korkuyorum dedi bir kez daha gittim benim sevgilim var onunla mutluyuz dedi arabası falan var dedi beni kıskandırmak için yaptığını düşündüm başta çok normal karşıladım ama gece eve giderken bunun bana acı çektirmek istediğini farkettim telefondan engellemişti beni bir şekilde ulaştım gözümü kapattım ağzımı açtım neyi söyleyemedimse hepsini ona söyledim şu an çok rahatım mutlu oldum ve kafamda bir şey kalmadı sizce doğrumu yaptım

Eski sevgilimle 5 yıllık ilişkim bitti bana sevgilisinden bahsetti bütün gemileri yaktım ağzıma ne geldiyse söyldim doğrumu yaptım?