Sıkıntım var. Bu durum nedir?

okuldayken biri seviyordu beni.. ben sevmedim benim imkanım yok sevmeye ailem karşıdır bu durumlara.. yani şans veremem..) önce konuşurduk arkadaş grubundan nasılsın dan öte yoktu... hissederdim ama yapıcak birşeyim yoktu. ben arkadaş olarak görürdüm. zamanla konuşması yönünden güzel konuşurdu biraz kabalıkta vardı hafif. kötü söz kullanmadı hiç yanlış anlaşılma olmasın. iyi biriydi çevresi severdi. simdi grub dağıldı. aynı şehirdeyiz karşılaşma oldu uzaktan selam okadar. zamanla bende birşeyler oldu düşüncelerime geldi ara sıra takıntı mı oldum ne oluyor bana? sevmekmi anlıyamadım. ama okuldayken sevgilisi olduğunu ögrendim bir insan birini seviyorken bir başkasına geçmek mümkün olmazdı değilmi arkadaşlar. Bir insan çaba sarfetmeli değilmi bir insan kolayca vazgecermi? imkansızı imkana çevirebilir degilmi? herhlde hoşlantıydı onun.. veya ulaşmak zor olan biriyimdir. Gerçekten öyle ulaşmak zor bana yalan değil karakter açısından değil yüz vermem ve dışarı çıkamam. ama aklına ben geliyorum gibi hissederim hep. birkaçkere davet eder gibi yaptı çalıştığı yere ama kabul edemedim bende suç değildi rahat hayatım yok dışarı çıkmak kolay değil benim için. İslama uygun yerde değil çalıstığı fakat önce tanıdığımda bir zararını görmedim ama harama yaklaşmak uygun değil biliyorumki.. ara sıra aklıma geliyor unutmak nasıl olabilir nasıl bir durumdayım bilmiyorum unutmak istiyorum aklıma gelmesini istemiyorum sabrediyorum. Hayatta daha iyileri var biliyorum nasibim hayırlısını isterim olacaksa eğer.. Helal içerisinde. Üzülüyorum bazen ben bekar olmayı seçerken bu durum nasıl oldu bende bilmiyorum.
Sıkıntım var. Bu durum nedir?