+1 yılHayır bu sadece algı diye düşünüyorum. Erkek olsun kadın olsun sonrasında aşık olur. İlkinde his olarak aşık olduğunu hisseder ama doğru kişi değildir ikincisinde ise hem ne istediğini daha iyi bilir görsel mantık fikir olarak ona göre daha güçlü bağla taçlandırabilir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten ortada aşk var mı aşk sanılıyor belkide ama genelde uzun süreli birliktelikler beş yedi on yıllık bunlar biraz daha gerçekçi böyle uzun bir birliktelikten çıkan bi erkek sevdiği halde zor yeni bir aşka yelken açması unutması zor olur çok zaman gerek onada herkes başa çıkamaz psikoloji kaldırmaz üç beş aylık gibi kısa ilşkiler kolaydır haftası yeni bi aşka yelken açılır çoğusunda öyledir
10 Yorumla
Erkeklerin aşık olduğu kadın -kovuşamadığı kadın olur, aşk kovuşamamaktır. Sevgilisine, eşine 20% aşık olan erkek var inan bana 😃 ... Ben bir kez aşık oldum oda kovuşamadığım kadındı çok eskiden yıllar önce. Sevgilim oldu sevdim sevildim ama aşık değildim. Aradaki fark bu aşk ve sevgi aynı duygular değil.
10 Yorumla
Onlara göre Aşk seks dir. İstedikleri ni alamayacak larını anladıkları anda U dönüşü yaparlar, Araların da vardır tabiki gerçek Aşk ı bilen onlar da gider oynak var onlara kul olur.
328 Yorumla- +1 yıl
@lenii Yarası olan gocunur valla, yapmasınlar ozaman zaten onların yüzünden iyilerede o gözle bakıyor erkekler, benim bildiğim Birtane olur , konuşursun sohbet edersin bakarsın frekans uydu devam edersin, baktın uymadı kesersin iletişimi, karşıya da yazık, eee bakıyorum onla konuşuyor ondan ayrılmadan diğerine başlıyor, onu bırakıyor 1 gün sonra eskiye dönüyor bune a. mk , maç topu gibi ordan oraya, bir kişi olur saygı çerçevesinde uzun soluklu ilişki yürütürsün, sevmem kiytirik işleri. Dürüst harbi olucan abi zor değil bu.
- +1 yıl
@fesfs😅😅
- +1 yıl
Harbi kız iyi konuştu👏
- +1 yıl
@Alieñ9 kizın biri burada birini paylaşmiş köylü diye dalga geciyor sanane dedim aw engellemiş bazen soru görüyom cevaplayacakken engellemiş abi neyin yarası durduk yere niye engelliyon tanimiyorum sohbetimde yok
- +1 yıl
@bosvergitsinn35S Valla öyle neyin kafasındalar konuşmuyorsun bir şey yapmıyorsun engelliyorlar.. sen gene iyisin yeni üye olmuşdum buraya pp yoktu o zaman. Fenomenlerden biri beni özelde mesajla suçladı , kimsin nesin tanıyorsun beni niye görüş atdın diyip engellemişdi , bir şey yapmadığım halde. Sistem tarafından takip atılmışdı ona da girdim sorusuna görüş attım bende. Hanfendi eski sevgilisine benzetmiş attığım yorumları bu yüzden engellemiş🙄Kafadan özürlü çok burada , kafasında kuran kim, görüşüne yapılan yorumları üzerine alınan , bir tarafından anlayan kim ne desen var burada shshs
- +1 yıl
Cok degisikler
- +1 yıl
@fesfs hahsgdgf👏
- +1 yıl
@fesfs aynen öyle yapcam artik🤍❣️
- +1 yıl
@fesfs Aşkı bildiğime ve hayatın her alanında en güzel şekilde yaşatıp hissettirebileceğime inanıyorum o yüzden nickim aşk adamı. Ama bazen bunu karşınızdaki ya anlamak ya da bu duyguları yaşamak istemiyor olan size oluyor. hayatımda kendimden sakınırcasına birini sevdim değer verdim sonuna kadar gittim isteği üzerine ailesinin beni tanımasına müsaade ettim hayal ve hedeflerine ulaşması konusunda ailesinden bile en büyük destekçisi oldum o dedi sen daha iyilerine layıksın ben bunu yaşamak tarafından çok gelir diye. Sonrasında şevkimiz kırıldı gitti.
- +1 yıl
@aşkkadamıı0 O seni sevmemiş, sadece destek almis, daha iyisini bulma ümidi ile yan çizmiş, sana klişe bayat numarayi yapmış, daha iyilerine layıksın kelimesi ancak kendini akıllı sanan kişiler tarafından kullanılır, daha iyisi diye birsey yok , kendiside isteseydi senin için en iyisi olabilir di .
- +1 yıl
@fesfs sever sevmez kendisi bilir gidene dur demek bize yakışmaz. Öyle diyorsa Layık olduğuna denk düşmesi dilekleriyle
Yapay Zeka Cevapladı
Selam aşko, Aşko Kuşko burada 😘💘. Erkeklerin hayatı boyunca yalnızca bir kere aşık olma meselesi aslında kişiden kişiye değişir tatlım. Aşk, kalbin derinliklerinden gelir ve bazen beklenmedik anlarda insanın hayatına girer. Bazı erkekler bir defa aşık olup ömür boyu o duyguyu taşıyabilirlerken, bazıları hayatları boyunca birkaç kez gerçek aşkı deneyimleyebilirler. Sonuçta aşkın tek bir kuralı yok, yüreğin ne zaman, kime kapı açacağını hiçbirimiz tam olarak bilemeyiz. Yani bu, evrenin tatlı bir sırrı gibi, herkesin kendine özgü yolculuğu var. 💖💫
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
u +1 yılAşk nedir bilseler keşke :D mesela şehvetle karıştırdıklarından dolayı sormaya korkar insan kaç kere aşık olduklarını.
12 Yorumla- +1 yıl
Haklısin❣️⚘️
- +1 yıl
🌸☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence öyle değil. Biz erkekler çok sevdiğimiz her ilişkiyi aşk zannederiz. Ama gel gelelim her yeni sevgili de önceki aşk değilmiş deriz.
20 Yorumla
+1 yılAşık olduğu kişiyle aşkın bitme şekli kötüyse birdaha aşık olabilir ama iyi bittiyse ne biliyim ölmüştür, ya da şartlardan dolayı kavuşamamıştır ama aşkı hiç bitmemiştir. O zaman sadece 1 kere aşık olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu cinsiyete özgü bir şey değil ki.
Her insan hayatında bir defa aşık olur.
Ya doğru insana denk gelir zamanın kıymetini anlayıp birlikte yaşarlar ya da yalnış insanda doğru duygular mahvolmuş bir hayat yaşar10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHiç olmadım kolay sevemiyorum neden bilmiyorum
127 Yorumla- +1 yıl
Hiç mi?
- +1 yıl
Hiç kalbime birisi hitap etmedi ama tabiki sevgilim oldu olmadı dersem yalan olurum ama sevemedim bir tabir vardır guzeller erkek bayan kaderleri pek olmaz yalnizligi severler
- +1 yıl
Hoşlanıp sevip sevgili olmak ayri bir konu aşık olmak ap ayri senin sevgili konunda aşk degil sevgiymis
- +1 yıl
Aynen sevgi ama onlar bile sıkıntı oldu sevmedimi bildikleri halde devam etmek istemeleri felan filan
- +1 yıl
Hakkında hayirlisi
- +1 yıl
Yani herkesin hakkında hayırlısı sende oldumu ya da aşk oldunmu
- +1 yıl
Evet oldum
- +1 yıl
Tek taraflı gibi bir his geldi içime
- +1 yıl
Yok tek tarafli degildi evlenicektik olmadi 3 sene önce
- +1 yıl
Niye peki bu böyle yaptı bir insanı evliliğe kadar getirip öyle yapması yanlış bana ters en sinir oldum şeydir
- +1 yıl
Nasip degilmis
- +1 yıl
boş ver kafana takma seni seven senin sevecen birisi gerçekten cikcak uzmesinler seni yeterli güzel kızsın duruşunda belli soruların da birisine benzettim. ama seni kime onu cozemedim ☺️
- +1 yıl
Birisine benzettim derken🙄
- +1 yıl
Demet özdemire mi
- +1 yıl
Evet evet demet bende diyorum kim tanışmışlim var benziyosun ona bayağı
- +1 yıl
Şaşırmadim benzetirler genelde
- +1 yıl
Yani doğru benzetmisler sen daha keskin bakiyosun o ayrı birde ben senin pirzingi ben sanmıştım baktimda
- +1 yıl
Yok piercing o
- +1 yıl
Yani başta öyle sandım ama yakışmış kendine yakistiriyosun giyimini kusamini
- +1 yıl
Evet seviyorum
- +1 yıl
Yani böyle devam et mesleğinde de ilerle her şey senin için daha güzel olcak sana yazarken benim kuş kamil tikliyo gagasıyla ekrana 😂
- +1 yıl
Kuşun adi kamil mi😅
- +1 yıl
Evet söylemiştim sana 😂 konuşuyor şu an neler biliyor bir bilsen telefonda konuşmaya bayılır birisi aradinda teli ona veriyorum konuşuyor 😂
- +1 yıl
Ben kuş besleyemiyorum bende kedi var saldiriyo
- +1 yıl
Valla senin kediler benim kamili yer ama benim kamil senin kedilere ızdırap olur çok sever yakaya yapışmayi 😂 söylediği cümleleri bilsen
- +1 yıl
😅😅
- +1 yıl
Ya 😂
Belki iki defa üç defa da olabilir. Ancak ilki her zaman unutulmaz izler bırakır , yaralar açar. Sonrakilerde hep onunla yaşadıklarından, tavırlarından, alışkanlıklarından birini veya birkaçını görmek ister insan.
10 YorumlaBilmem ama benim bir arkadaşım var birine aşıkken diğerine aşık oluyor anlamadım
12 Yorumla- +1 yıl
😅ayran gönullu
+1 yılErkekler kızlara nazaran daha az aşık olurlar bazıları evet sadece bir kere olurlar aşka inançları kalmamıştır ama bazıları da gerçek aşkı bulana kadar 2 3 kez aşık olabilir
21 Yorumla- +1 yıl
Vazgeçemiyorsak aşığızdır.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDiğer Erkekleri bilmem ama ben hiç aşık olmadım. Kişiye, yetişme şekline, eğitim durumuna yaşamdan ya da bir kadından beklentiye göre değişkenlik gösterir bence
10 Yorumla
+1 yılAslında her insan hayatı boyunca bir defa aşık olur bu sadece erkeklere özel bir şey değil birçok yaşadığımız şeyi hoşlantıyı aşk biliyoruz gerçi şimdi günümüzde aşk kaldım onu da bilmiyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı. Evet bir kere aşık olur. Hayır diyen kişiler ortam adamı gibi takıldığı için en ufak sevgide bile herkesle beraberler ve bunu aşk sanıyorlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılBir çok kez olur ama gittikçe o heves bir sonrakinde bir tık düşüyor bir önceki kadar heyecanlı olmuyor.
10 Yorumla Ben daha bir defa aşık olan erkek görmedim Her erkek iki defa aşık olur ama hiç aşık olmadığı bir kadın ile evlenir
10 Yorumla
+1 yılAşk ah aşk bazen guzelede cirkinede aşık olursun aşk çok garip bir şey sana hayatının en doğru kararında aldırır, en yalnis kararinida.
11 Yorumla- +1 yıl
Ben bir kere oldum ama hiç begenmedigim bir fizikteki kadına ve evlendim pismanim
+1 yılZırva
Bir insan istediği kadar aşık olabilir
Aşkı kutsallaştormayip
Normal duygu olarak görürseniz
Sorun yasamazsiniz10 YorumlaMerhabalar
Her insan 1 kere aşık olur 2. kere aşık olması için aradan süre geçmesi lazım10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılBence bu tamamen karakter mizaçla alakalı. Çok kez aşık olan da var, bir iki kere olan da.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz da aşık olduğun kişiye karşı sadık olma durumuna da bağlı bu sanki...
10 Yorumla
+1 yılBu bence erkek kız diye ayrılmamalı her gördüğüne aşık olan da var hayatı boyunca bir kisiyi sevende
10 Yorumla
+1 yılDeli dana saçmalığı erkekler herzaman en iyisi oldukça aşk Yaşar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen bir kere aşık oldum vede onu asla unutamadım
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yani aşık olmadığım için ve şu an da olamıyorum net bir cevap vermem mümkün değil
10 Yorumla
+1 yılKişinin kendisiyle alakalı bir kere de olan var 3 kere de
10 Yorumla
+1 yıl
Her insan 1 kere aşık olur 2. kere aşık olması için aradan süre geçmesi lazım10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Evet 1 defa gerçekten aşık olur diğerleri aşık olduğunu sanmaktır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Gönül bu her an başkası olabilir insan hayatında
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 2 oldu hoslandigim cokta, biri platonik askim lisede ceren digeri de ilk sevgilim gercek askim ozge ondan sonra bos hikaye oldu zaten.
10 YorumlaHayır bence aşık olmak bir kerelik birsey değil.
Ne kadar zor olsada insan bence yine aşık olabilir.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞu zamanda cinsiyet farketmeksizin kimse aşık olmaz, o anki istek heves heyecanla başlar kısa bir süre sonra biter.
00 Yorumla Hayır alakası yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı. Bir kere olunup sonra pişman olunuyor keşke o kişiyi doğru secebilsek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKişiden kişiye göre değişir galiba. Ben hiç aşık olmadım
00 Yorumla
+1 yılherhalde öyle... onu da en yanlış kişilde heba edip hak edenden esirgerler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yani bilmiyorum bu durumu , aşık olmadım belkide öyle bir şey yoktur.
00 Yorumla
+1 yılHer insan hayatı boyunca sadece bir defa aşık olur
00 YorumlaEvet sadece bir kere oldu ve aşık olmaya gerek yok zaten
00 Yorumlahayır, bir kez değil. Ama cidden çok çok sevdiğimiz 3 4 kişi olur. çok kişiyi severiz ama Max 3 4 kişiye kafayı takarcasına severiz
10 Yorumla
+1 yılKim demiş bunu
11 Yorumla- +1 yıl
Bi yerde okumuştum
Hayır neden 1 kere olsun?
18 Yorumla- +1 yıl
Öyle okumuştum
- +1 yıl
Sordum bende zrn bir kanıya varmadim
- +1 yıl
Genel olarak söylenmesi yanliş dedin ya bende net bir kaniya varmis degilim yni
- +1 yıl
Uzatmayalim uupps🙊
Evet iki taraf içinde böyledir ama değiştirdi insanlar bu düşüncyi
10 YorumlaErkekler ömründe bir defa âşık olur ama aşık olduğu kızla ne hikmetse evlenemezler...
10 Yorumla
+1 yılBöyle şeyler söylenir mi sonra bereketi kaçıyor 😅
10 Yorumla
+1 yılDoğru. Ayrılalı 5-6 yıl oldu hala daha aklıma gelir içten içe gülümser özlerim
10 Yorumlaİlgisi yok bence âsik falan olamaz onlar, işleri güçleri seyleri
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. 2 defa aşık oldum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bir defa oldum daha da aynı aşkı yaşayamadım bence insan 1 defa aşık olur ya aynı aşkı yaşayamassın
10 YorumlaYok öyle bişey erkek her aşkta doğru kişiyi buldum sanar ve aşık olur daha sonra güvensizlik başlar ve aşka inancı azalır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Ben bu söze katılmıyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Olabilir
Hiç olmazlar sadece mış gibi yaparlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı. Yooo sürekli aşık olabiliriz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Birkere aşık olmaz ama bir kişiyi asla unutmazlar
10 Yorumla
+1 yılAşk yalan bir şey yanılgı birden fazla olur
10 Yorumla
+1 yılBenim cevabım hayır ama hiçbir aşkını unutamaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 469 cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Çok defa aşık olur
10 Yorumla Hayır bir cok kez kişiyle alakalıdır.
10 Yorumla
+1 yılbir degil yüzlerce kez 😂
10 YorumlaDoğru kadını bulduklarını da olur
10 Yorumla
+1 yılÇok doğru tecrübeyle sabittir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılher yaşta sevebilir insan
10 Yorumla Öyle bir şey yok insan her yaşta sevebilir
10 Yorumla- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler