Selammsss 🥳
Kadınlar ömürlerinde birden fazla aşık olabilirmiş ama erkekler sadece bir kere.. doğru mudur?

https://youtube.com/shorts/1N7zrKepWMU?feature=share
Kurtuluş Kuş esintisi.. 💁♀️
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬
Selammsss 🥳
Kadınlar ömürlerinde birden fazla aşık olabilirmiş ama erkekler sadece bir kere.. doğru mudur?

https://youtube.com/shorts/1N7zrKepWMU?feature=share
Kurtuluş Kuş esintisi.. 💁♀️
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬
Bu konu aslında derin. Bu söyleyeceklerimi sizde bilirsiniz ancak bir daha değineyim. Kadın yapı itibari ile sanat eseri gibi yaratılmıştır. Ya şurası şöyle olsaydı diyeceğiniz tarağı yoktur. Bakımsızdır belki ama yaratılış itibari ile dediğim gibi sanat eseri gibidir. Yani en göze hoş gelmeyenin bile konuşması, sesi, mutlaka bir tarafı iyidir. Erkek zaten bu cezbedici şeylere öyle kapılırki genelde aşk gibi hisseder. Eğer sonrasında diğer şeyler ağır basmaya başlayınca yani muhabbeti, yakınlığı vs bunlar aşkı ortaya çıkarır. Ha işte bu noktada sıkıntılarda bile çözen erkek çok kırılmada kapına gelen erkek aşıktır. Bak bir erkek bu durumu sadece bir kadına yapar. Olmaz ise çok yıpranır
diyelim ki büyük aşk bitti. Başkası ile devam ettiğinde yine bu kıvama gelir ama belki bu yıllar alır yani tesbitin doğru. Ondan dolayı erkek çabuk aşık olmaz genelde
insanlar
ömürleri boyunca üç defa aşık olurlar
birincisi heyecandır ikincisi hayal kırıklığıdır üçüncüsü ise hayatının sonuna kadar seninle olacak aşktır.. diye düşünüyorum ben..
Instagram‘da bir yazı okudum aslında o kadar mantıklı geldi ki aşk duygusunu kadınlar birden fazla kez yaşayabilirmiş hatta on kere filan aşık olabiliyormuşuz biz ama erkekler ömrü hayatında sadece bir kere yaşıyormuş bir duyguyu😃
Büyük ihtimalle millet gidiyor birisine aşık oluyor daha sonra olmayınca geliyor biz de egosunu tatmin ediyor😃pisluklar
Aynen bende YouTube’da denk geldim o muhabbete 😅
Haklılar bence😂
Bencede 😅✌️
Yani bir insan çokkez aşık olabilir bence, sadece hayatında iz bırakacak düzgün kişiler girsin yeterli. Gidenin yeri çabuk dolar diye bir söz var herkes ayağını denk alsın yerini sağlam yapsın😂
Ama Aşk başka, hayatına bir çok kişi alıp çıkarabilirsin ama aynı yoğun duyguları hissetmek zor, bence yani
Şey duymuştumm ne kadar doğru bilemem yanlış da hatırlayabilirim insan birden çok aşık olabilir aşk geçicidir ama sadece 1 defa gerçekten sevebilir diye
Aslında doğru bir söz neresinden bakarsan bak, sevgi baki aşk geçici bir duygu
Kesinlikle öylee❤❤❤
Cevap
71Cevap
Bilimsel olarak insanlar ömürleri boyunca 3 defa aşık olurlarmış. Şayet bu tez çürürse insanlığımızdan şüphe duyarız.
O zaman insan değiliz, hiç birimiz
Aşk denen şeyi bilimin çözebileceğini sanmıyorum. @_Maidetta_
hayır bir çok kez aşık olurlar
Sanmiyorum.. Ve Bunun kadını erkeği yok canım..
Ben hiç olmadim mesela ama olabilirim.. 😀
Bi hakkın varmış güzel kullan :D
Ben bilirim işimi.. 😀
Evet, daha doğrusu başka erkekleri bilemem ama ben öyleyim. Tolstoy şöyle diyor: "Bir erkeğin bir kadına verebileceği en güzel şey; ömrünün geri kalanında bütün kadınlardan vazgeçmiş olup, sadece onun için atan anlamlı bir kalp." Bu ben. 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
Insanlar her duyguya ask diyebiliyorlar ama oyle degil aslinda. Sanirim insan gercekten bir kere asik oluyor. Digerleri hoslanti. Hoslantiyken ask gibi geliyor insana, aslinda kolay unutulan insanlara hissedilen ask degil sadece hoslanti, arzu, cekim olabiliyor. Bunu unuttugun zaman anliyorsan sadece
Y kromozomları ilişkilerinde ömürleri boyunca aynı anda 13 ayrı sekme açan ve farkında olmadan unuttuğu 4 tane sekme olan ve o kadar sekmenin arasında 1 tanesi diğerlerinden farklı bi sekme olan ve bu sekmeye tıkladığında error veren ve bütün sistemi çökerten bi sekmesi bulunur.
Aşk herkese göre çok farklı tanımlanıyor bence, sevgi, hoşlantı adı altında çok karıştırılıyor. Bir kere olunura daha yakın hissediyorum ben.
Evet karıştıranlar çok 💁♀️
İlk aşklarını unutamazlarmış, kim bilir belki de öyledir ya da aşk sandıkları şey geçici bir hevestir.
Var öyle bi muhabbet dimi..
Gerçekten aşık olduğunu ömürlerde geçse yıllarda geçse umursamıyormuş gibide davransa genede aşık olduğunu unutamaz ve birgün belki tekrardan olur diye düşünür bazen aklina gelir özler eski günlerini ama eski eskide kalmış maalesef
O zamanlar bilmiyordum, sonradan öğrendim. Meğer insan hayatında gerçekten sadece birini severmiş. Sonra; hep onunkine benzer gözleri, gülüşleri, huyları olanları seçermiş farkında olmadan. Sonrası hep O’ymuş aslında.
Aşık olmak gerçek anlamda kendini bilen ve ne istediğini bilen ne aradıgını bilen erkekler için en azından kendi adıma zordur smdi herkes asık devir degişti , ve biz geç kaldık ayak uydurmaya fakat böyle daha iyi
Evet doğrudur. Erkekler önlerine gelen herkesle cinsel ilişkiye girebilir ama aşkı tek kişide bulurlar. Kadınlar da birkaç kere aşık olabilirler ama cinselligi sadece aşik oldukları erkekle yaşarlar.( Ayarı bozulmuş kadınlar hariç tabi)
Erkek de kendi hemcinsiyle yasamadigina gore ayari kacmis erkekler olarak diye de parantez icinde belirtelim orada
@GekoKertenkelesi1903 erkeğin önüne gelenle cinsellik yasamasi, doğasında olan bir şey zaten. Ayar bozukluğu değil ki
Bunu bana kanitlar misin bir de ayar bozuklugu degil demis ya olur musun oldurur musun
@GekoKertenkelesi1903 erkeklerin bir kadınla cinsel ilişki yaşaması için illa o kadına aşık olmalari gerekmiyor. Nefret ettikleri kadınla bile cinsel münasebet kurabilirler. Bunu suçlamak için söylemiyorum. Kadın ve erkeğin doğası bu noktada farklıdır.
Onlar da ayari kacmis erkekler oluyor iste onu soyluyoruz biz de
Aynen, öyle sevdim öyle sevdim ki...
Belki de eski çapkınlıklarımın bir cezasıydı... Gözüm kimseyi görmeyecek şekilde aşık olmuştum rahmetliye. Ondan öncesinde de sonrasında da aşık olamadım. Sadece sevgiden ibaret oluyor.
E s*çtık o zaman yaş oldu 28 ben nerede bulacağım bana aşık adam 😂
Aşkın yaşla alakası yok :D
Yok da bu yaşa kadar kesin başkasına aşık olmuştur 😅😅
Bilmem ki, bazı görüşlere bakarsak, eğer doğruysa tabii henüz aşık olmayanlar var 😃
ben hic asik olmadim zaten sacma geliyor bir erkegin bir kadinin nesine asik olacaksin bilinen antropolojik bir canli.. mekanizmasi belli biyolojisi belli yani pek bir ustun biyolojik tur degil...
yanlış bazı erkek çorap değistirir gibi kız değistiriyo:)
Ama hepsine aşık olmuyorlar ya?
Hem evet hem hayır aşık olursun kaybedersin yıllarca yüreğinde taşırsın sonra biri karşına çıkar yine aynı duyguları hissedersin bu defa karşılıksız çıkar
Ben seversem sevilmeyeceğimi bildiğim için herkese idealindeki kişiyle mutlu aşklar diliyorum. 😊 Herkes sevsin, sevilsin, ben de sevip sevilenlere sevineyim. 😊
erkekler güzel ve sexyi gördügü her kadina aşıktirlar hepsini elde etmek istermer cinsel iliski yaşamak isterler ask değil bnce bu cinsel arzu ego
27 yasindayım hayatimda ilk defa asik oldum oda gecen yıl oda asik olmadim diyordum oldum daha bence olmam zor olurum sanirim 1 defa insan bir defa sever çok sever
bir defa gerçek aşk olur. bunun kız veya erkek fark etmez bencilce sevmediğin onu anlamaya çalıştığın onun için de dua ettiğin sevgi ile ellerini tutuğun, bir şey söylerken düşündüğün, trip attıktan sonra vicdan azabı duyduğun, herkesi geçmişte bırakırken onunla bir ömür boyu sürsün dediğin, yüzüğünü gururla taktığın bir kişi olur. o kişiyi bulduysanız kıymetini bilin.
Aşkı bilmem de ömür boyu sevip ailesi olarak görebileceği kadınla evlenir. Aşk geçici bir şey
sevdiğimizi gördüğümüz her an aşık oluyoruz bu işin sabit biri üçü beşi yok boş laflar bunlar :p
Aşk bir kere olan bir şey değil.
Hayat bizi geliştirdikçe aşık olunan ayrıntılar da değişiyor..
Daha iyisini yaşayana kadar öncekinden sonra yaşadığımıza hep aşk diyoruz bu açıklamaya göre bir kere aşık oluyoruz
erkekler ve aşık olmak 🤔 hayır hiç sanmıyorum 😃
hahaha bi kere bile zor diyorsun yani :D
Evet, sadece bir kere aşık olur. Diğerleri aşk sandıklarıdır. Mesela ben daha kimseye aşık olmadım...
Şimdiye kadar 1 kere oldum ölmeden önce son saniyelerimde beni bul 2. kez aşık oldum mu diye sor cevabını alacaksın
Hayır birden fazla defa olabilir. Aşk zaten farklı bir psikoloji, belirli deneyimlerden sonra yaşamıyorsun.
ben bunun herkes için bir kere olduğuna inanıyorum.
gerisi taklitleridir
bunun doğru olduğuna inanmıyorum ve yine bu durum kişiden kişiye değişir cinsiyete bakmaz
Bence değil, öyle olsaydı aldatmalar bu kadar fazla olmazdı
Bu bir erkek yalanı erkekler sürekli birine aşık olur
Erkekleri övgüye layık gören bir paylaşım.
Çok garip çok.
5 kerede aşık olabilir 10 kerede aşık olabilir kişinin yapısına bağlı
Ya omuru momuru mu kaldi kalpler yanmis komur olmusken biraksana allasen
Sadece bence bir kere aşık olurlar diye düşünüyorum diğer insanlar genel olarak eğlenmek için varlar
Bence kadınlar içinde geçerli her kadın bir değil aşk ömürde bi kere olur sonraki gerçek sevgidir.
Ben hiç aşık olmadım ama evleneceğim kadına zaten bir kez aşık alırım oda ömür boyu.
İki kez çok aşık oldum
İkiside yanlış yaptı
Aşk denen şeyi doktor sözü dinleyerek kullanmıyorum😎
Aynı anda birden fazlasına bile olabilir. Ama mutlaka birisi 1 numarasıdır
Bilmem. Benim rekorum ayakkabi numaramla ayni !
Kendi açımdan doğrudur. Sevmek varken aşk zaten başlı başına sacmalık. Çocukça geliyor bana
Bilemiyorum. Aşık olmadım hiç ve tecrübe edinmediğim bir şey hakkında konuşmam.
Yoo ben hiç olamadım hala bir hakkım var onu da eşime saklıyorum 😌
Hayır her insan hayatında 3 defa aşık olabilirmiş bunun kadını erkeği yok
Ben hic aşık olmam çünkü tipsizim boyum kısa diye beni kimse sevmez birine aşık olsam bunu kendine hakaret sayar anca dişi sineğin bana konacagini çünkü bokka benzedigimi söyler ve yemek yerken beni karşısında görse tiksinmekten iştahı kapanır
Ben bir erkek olarak söyliyim. 3. defa aşık oldum, ama görseniz ne kadar güzel. Tabi her şey kısmet, biraz farklılıklar var aramızda, durumu biraz daha iyi ama beklemeye değer
Bir kez oldum sadece, başka da olmadım, olmam da, seks ve bağlılık varsa severim onla olurum ve devam ederim.
Genelini bilmem ama biz bir defa aşık olduk ve evlendik
alakası bile yok her insan birden fazla kere aşık olabilir kendinizi şartlamayın sevmem dersiniz seversiniz
Yok be yaaaa erkek 1 kere sevmez erkeğin tek hedifi vardır aganiginagani başkada bir şey umurunda olmaz.
Hayır doğru değil. kadın erkek fark etmez herkes hayatında birden fazla (belki 2-3. taş çatlasın 4) tür bence
Erkekler aşık mı olurlarmış ben şok😃
valla balküpü :D bende şok
Tabiki hayırrrr.7 8 kere aşık olan var fbxjfhdhf. Aynı anda 3 kıza aşık olabilirler hatta fhfjfhd. Erkek milleti böyle valla
Hayır bir çok sefer bu hataya düşebiliyoruz 😃
Yoo erkekler 10000000 kişiyede asık olurlar 🤣 onlara guven olmz
1 degil birden cok olurlar
kişiden kişiye değişir
İnanmayın böyle şeylere, tamamen yalan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?