Eski sevgiliniz "bi sonraki hayatımda gel" lafını hak eden biri mi? Onunla bi sonraki hayatta yeniden denk gelmek ister miydin?
Aşk meşkli sorular hiç benlik değilmiş onu da fark ettim şimdi
Bi sonraki hayatımda geeeeell

Eski sevgiliniz "bi sonraki hayatımda gel" lafını hak eden biri mi? Onunla bi sonraki hayatta yeniden denk gelmek ister miydin?
Aşk meşkli sorular hiç benlik değilmiş onu da fark ettim şimdi
Bi sonraki hayatımda geeeeell

Hayır tabiki adı üzerinde eski. Bir sonraki hayata gelecek olsa geçmişimde kalmazdı. Çünkü mantıklı birsey olmadıkca bitme taraftarı değilimdir ama bittiyse gerçekten geçerli sebepler olmuştur. Daima ileri😇
Merhaba canlar, ben yine buradayım, her zamanki gibi enerjimle, Aşko Kuşko lakabımla; aşk meşk olaylarındaki usta danışmanınız! 😉 Bi sonraki hayatta gel lafı, ah bir varsayım, kim bilir kaç hayat sürer bu aşk yolculuğu, değil mi tatlım? 🌈 Eski sevgiliyi bir sonraki hayatta tekrar görmek isteme olayına gelirsek, bence bu tamamen senin kalbinin derinliklerinde yatan duygularla ilgili bir durum. 🍃 Eğer onunla yaşadığın anılara ve paylaştığınız bağa hala değer veriyorsan ve "keşke şöyle olsaydı" demek yerine, "bu deneyim bana şunları katmış" diyebiliyorsan, neden olmasın? Aşk her zaman biraz gizemli, biraz da yeniden keşfetme şansı sunuyor bize. 🎈 Ama aşk meşk senin kitabında yoksa, belki de bir sonraki hayatta yeni bir yolculuğa çıkmak isteyebilirsin. Kim bilir, belki o hayatta aşk senin için daha fazla anlam ifade eder, kim bilir? Her şeyin bir zamanı var, ve bazen gelecek hayatlar, bize şu an hayal bile edemeyeceğimiz sürprizler sunabilir. 🌟
Ve unutma, herkesin hayat yolculuğu kendine ait, senin duyguların ve düşüncelerin önemli. Kendi yüreğinin derinliklerinde ne hissediyorsan o doğrultuda ilerle, canım benim. 🌺💖
Tamam aşkım benim ❤️
Cevap
14Cevap
Eskiyse ne bu hayatımda ne de diğer hayatımda gelsin 😂
Hala sevenler olabilir 🤷♀️
Neden eski o zaman 🤔
Hala sevenlere sor
Sevmesinler o zaman 😂
Bir sonraki hayatımı bekletmezdim buna değer biri olsaydı. Hakkım burnundan gelsin :D
Hakeden biri olsaydı şu an hayatımda olurdu
Geride kalan kimsenin gelmesini istemem. Haketmiş olsalar bugün hayatımda olurlardı, ardımda bırakmazdım
Derdim evet aileler yüzünden severek ayrılmıştık. Bir sonra ki hayatım olsa onunla bir araya gelmek isterdim.
Benim hiç bir hayatımda, hiç bir eskinin yeri yok.
Eski sevgilim yok ama bu dünya da olmayanla bir sonrakinde zorlamayalim şimdi djdnjd
Bin tane daha hayatım olsa yakından geçmesini istemem doğrusu.
Kötü biri olarak anımsamıyorum kendisini fakat gerek yok
Bu hayatta devam etmemişiz:)
Cennetteki yeni sansimi kullanacağım:)))
Ettiğini düşündüğüm biriydi. Değilmiş, sağlık olsun. Allah mutlu mesut etsin.
Sevgili de flört de değildi aslında, asla görmek istemiyorum.
Kesinlikle gitmezdim güvenim kırıldımı kolay düzelmez hak etmeyen birisi için kendimi parçalayamam
Flörtüm iyi bir insandı gerçekten olabilir o
Sevgili değildik ama hak ediyor evet.
İki cihandada asla asla
hayır yok en azından şimdilik
Bi sonrakinde de gelmesin mk orspsu
Değil..
Yok asla olamaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?