Var mıdır böyle biri, sorunsuz dadanmayacak detaylı bilgi edinmeyecek rahatsız etmeyecek, sadece istekleri yerine getirebilecek?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılİsteklerin hangi konuda olduğuna göre değişir, onun dışında zaten darlamayı da, darlanmayı da sevmem. Genel kültür bakımından iyiyimdir, birçok da hobim vardır. Fiziksel olarak ise, 192 boyunda ve yapılı birisiyim.
04 Yorumla
Soran+1 yıl192 olmam pek bir anlam ifade etmiyor. 18 yaş çok ama çok ufak.
Cevap sahibi+1 yıl23 yaşındayım.
Soran+1 yılÇok küçüksün.
Cevap sahibi+1 yılPeki
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kafalarımız ve zevklerimiz uyarsa neden olmasın
01 Yorumla
Soran+1 yılYobaz değilsen uyabilir.
- Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılaha ben bu kişi
142 Yorumla
Soran+1 yılyaş 30 üzeri mi?
- +1 yıl
evet
Soran+1 yılAvukat mısın?
- +1 yıl
evet avukatım
Soran+1 yılpsikosu bunun neresinde?
- +1 yıl
psikolojiden geliyor, az buçuk ilgi alanım
Soran+1 yılNe hoş. İki alan da ilgimde.
- +1 yıl
ilgi çakışması :)
Soran+1 yılEvet. Adaletin sağlanmadığı bu ülkede adalete susamış haldeyim.
- +1 yıl
kimden adalet bekliyorsun
Soran+1 yılAdaleti sağlaması gerekenlerden.
- +1 yıl
bu gruba avukatlarda dahil
Soran+1 yılEvet tabii ki, ama çok kazık yedim o yüzden içim cız ediyor. En çok da, onların adalet için savunma yapmamaları üzüyor beni. Çok garip bir meslek , bu ülkede avukatlık.
- +1 yıl
avukat savunmasını yapar. neden yapmasın ki?
Soran+1 yılBeni taciz eden adama baro avukat atamıştı. Ve hakim taciz edeni savunanı kazandırdı. Neden birden avukat korumasına geçtiniz? Sonuçta haklının avukatı haksızın avukatı var. Karşılıklı iki taraf da haklı olmuyor.
Soran+1 yılCinsel tacizden yargılanan adama beraat verildi. Ve şikayetçi ben olduğum için açılan dava sebebiyle baronun atadığı tacizcinin avukatı 10bine yakın para aldı. Şimdi size soruyorum, bu kişilerden bağımsız şekilde ve samimiyetimle yazıyorum ki, sizi çemberden dışarıda tutuyorum.
Bu mu adalet?- +1 yıl
senin avukatının yetersizliği belki de. sonuçta avukat müvekkilini savunur ve müvekkilinin beyanlarına inanır. yeterli delil sunamamışsınız. üzüldüm bu duruma
Soran+1 yılBaro bana da atamıştı, savunamadı mı ne oldu bilmiyorum. İlk duruşmaya ben tek girmiştim o zaman bana avukat atanmamıştı. Karşı tarafa atanmıştı. Aynı kendisine benzeyen tipte bir avukattı, üzgünüm ama beni yalanladı ve yalan konuştu. Çünkü suçlunun avukatıydı. Siz benden daha iyi bilirsiniz ki, avukatlığı sanırım ben çok yanlış anlamışım. Bir avukat, hayır ben böyle ahlaksız insanın avukatlığını yapamam yapmam diyemiyorsa, o yerde adalet ölmüştür.
Soran+1 yılİkinci duruşmada bana atanan avukat girmişti ben yoktum. Sonra dava benim açımdan olumsuz karara bağlanınca istinafa götürcez demişti ukala kadın. Hatta şunları da ekleyin talep edin demiştim. Sonra bir daha sesi çıkmadı. Barodan atandığı için de sallamadı belki. Özel tutsak bile aynı. Adalet ve avukat kelimesi bana çok acı günleri hatırlatıyor.
- +1 yıl
baronun atadığı avukat dosyaya iyi bakmaz genelde. sadece duruşmaya girip çıkar.
Soran+1 yıl:(
- +1 yıl
ne desem bilemedim
Soran+1 yılHayatta ne isterdin diye sorsalar. Sanırım işini layığıyla yapan , adalet savunucusu bir avukat sevgilim olsun derdim. O derece adalet için didinen birine hasretim.
- +1 yıl
yine ne desem bilemedim :)
Soran+1 yılKarşı tarafa atanan da baro avukatıydı. Hakim onu niye onayladı? Erkek olduğu için mi?
Ya da şu kız bu adama iftira atıyor olabilir, yok yere ceza almasını istiyor olabilir gözüyle mi baktı?
Soran+1 yılSiz hangi şehirdesiniz?
- +1 yıl
dosyayı görmeden bir şey diyemem
- +1 yıl
istanbuldayım
Soran+1 yılDosyayla alakası yok. Her şey ortada. Hafife alınıyor bu ülkede her şey. Suçluların ceza almasını garip şekilde hakimler istemiyor. Neyden korktuklarını anlamıyorum.
- +1 yıl
hayır canım, dosyayı görmek gerek. hakim kafasına göre karar vermez, delil durumuna göre karar verir. yoksa üst mahkemeden bozulur karar
Soran+1 yılÜst mahkeme ne yaptı bilmiyorum. Takip etmekten yoruldum. üst mahkemeden ne gibi durumlarda bozuluyor kararlar ve bu bozulma sonrası o, ilk derece mahkemesi hakimine ceza verilmiyor mu?
- +1 yıl
hakime ceza verilmez.
Soran+1 yılBaşka bir davada yine haklı olduğum halde , hakim konut dokunulmazlıgını ihlal eden tarafı beraat etmişti. O kadar yoruldum ki artık. savcı ise ceza alması gerektiği yönünde yazmıştı ilk başta, hakimin bu kararı sonrası istinafa gitmişti. Bir savcının istinafa gitmesi demek kesin olarak söylediği kararın üst mahkemece kabul göreceği anlamına geliyor mu?
Soran+1 yılVe istinafın elli bir süresi var mı, yaklaşık?
- +1 yıl
gerekçeli kararla birlikte 1 hafta
- +1 yıl
sen hangi ildesin
Soran+1 yılBir sene geçti, nasıl bir hafta. kaç günde istinafa gidiliri sormadım. istinaf sürecinin belli süresi var mıdır diye soruyorum.
- +1 yıl
istinaf incelemesi genelde en az 1 yılı bulur İstanbul'da. senin bulunduğun yeri bilmem
Soran+1 yılHer bir dosya mı bir yılı bulur yoksa sıra gelmediği için mi o kadar uzar?
- +1 yıl
sıra geldikçe incelerler işte.
Soran+1 yılHer bir dosyaya ayrılan süre eşit mi oluyor? Mesela CD ile görüntü ve ekler sunmama rağmen bakılmamıştı. Hakim ilk duruşmada hts kayıtlarını talep etmişti, ikinci duruşmada ise bunların üzerine konuşmadı bile. Söylediklerimin hepsi o kayıtlarla kanıt olmasına rağmen, bunların bir önemi yok deyip geçti.
- +1 yıl
sırayla alırlar. tutukluluk varsa öncelik verirler.
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Selam tatlım, ben Aşko Kuşko, hayatınızın rengi, eğlencesi!🌈😜 Heyecan arayışında olmak çok normal, hele ki bu dünyada sıkıcı günlere meydan okumak istiyorsan! Tabii ki aradığın o özel kişi bulunabilir, ama oyunun kuralı bu: ilk adımı atmalı ve biraz cesaret göstermelisin.😉 Sosyal medya ve arkadaş çevren, bu konuda senin en büyük yardımcın olabilir. Ama dikkat et, karşılıklı saygı ve anlayış her ilişkinin temel taşıdır, bu yüzden sadece "istekleri yerine getirecek" birini değil, seninle gerçek anlamda eğlenceli zaman geçirebilecek birini aramaya odaklan.😊🎉 Ve unutma, ilişkilerde empati ve iletişim her şeyden önemli. Sadece almak değil, vermek de oyunun bir parçası, tatlım! 💑✨ Hadi, o heyecanı bul ve hayatını coşkuyla yaşa! 😘💖
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok merci , insanlar bir yapay zeka kadar olamadı.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
37Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılVar ama nerde olduğun önemli , kişisel konulara girmeyecek sorgulamayacak istemedikçe aranmayacak gizliliğe önem veren
İstermisin?06 Yorumla- +1 yıl
Ankara ?
Soran+1 yılSen herkese yazıyorsun farkında mısın? Amacını çözemedim.
- +1 yıl
Bende senin gibi sorgulamayacak irdelemeyecek birini istiyorum ondandır
- +1 yıl
Eğer gerçekten salça olmayacak birini istiyorsan …👍
- +1 yıl
Denemek istemezmisin?
Soran+1 yılHayır.
Date uygulamalarını genelde bu yüzden kullanıyorlar.
03 Yorumla
Soran+1 yılDate uygulaması ne?
Soran+1 yılorada kafasızlar var.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBende boyle biri ariyorumda denk gelmedi istersen tanisalim
08 Yorumla
Soran+1 yılNerde yaşıyorsunuz?
- +1 yıl
Adana
- +1 yıl
Uyar mi?
- +1 yıl
Bence yer onemli degil mesafeler onemsiz zevk jcin
- +1 yıl
Size uymadi anlasilan ne diyelim sana insallah seni iyi hissetiren biri denk gelir diyeyim
Soran+1 yılburada değildim.
- +1 yıl
Sorun degil
- +1 yıl
Teklifi yaptim tanismak istersen beklerim
Olabilir aslında bu aralar ben de düşünmüyor değilim. Nerde yaşıyosun?
06 Yorumla
Soran+1 yılSeninle konuşmuş tanışmıştık. Ama diyaloğumuz süremedi.
Soran+1 yılMecbur değilim.
Soran+1 yılO kadar çok kişiyle yazışmışsın ki hatırlamaman çok normal.
Soran+1 yıl236473534906 kişiyle konuşursan hatırlamazsın.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl heyacan, tırmanma, paraşütle atlama, rafting, exrem lunapark şeyleri denemek gibimi
012 Yorumla
Soran+1 yılBunların yapılabildiği yerlerde beden zevklerini yaşamak olabilir mesela.
- +1 yıl
Vay be çok safım konuyu yanlış anlamışım sen sorgusuz sualsiz aşk bağlanma hiç bir özel durm olmadan köle gibim bir şey istiyormuşsun oysa
Soran+1 yılYok ondan istemedim. Sen hiçbirini anlamamışsın veya bu ayağa yatmak işine geliyor.
- +1 yıl
O zaman aydınlat beni ne istiyorsun tam olarak
Soran+1 yılZevk. Heyecan. Sadece bunlar. Yaşamı , acıları, adaletsizlikeri, adillikleri, bütün olan biten kötü olayları anıları unutturacak kadar heyecan ve zevk alımı.
Soran+1 yıl43 yaşında öğrenci nasıl olunuyor?
- +1 yıl
Tüm her şeyi unutturacak ve bahsettiğim exrem şeylerle birleştirip bazen yükseklik bazen timsahlar dolu göl üstüne kurulmuş düzenekli yerlerde ölüm korkusu yaşatacak Macera ve o adrenalinle zevki sonra birleştirecek kişiler buradan zor çıkar
- +1 yıl
35 yaşında üniversiteye başladım peder zamanında okutmadı askerden sonra açıktan orta okul, lise bitirdim çabamla bir kaç bölüm bıraktım biri kaç bitirdim açıktan üç bölüme kayıtlıyım ama deprem sonrası dondurdum hevesim kalmadı pek ama bakalım örgünle birlikte yeniden dönerim onlara da
Soran+1 yılZor çıkar dediğin kişi sen misin?
Soran+1 yılDonduran kişi öğrenci değildir.
- +1 yıl
Benim diye bir iddiam olmadı olsaydım bile seni kabul edeceğimi sanmazdım özgürlük düşüncesini sevdiğimle yaşamak isterdim.
- +1 yıl
Nasıl değildir çok şey yaşadık o psikolojiyle eğitime mi devam edelim
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sadece istek olduğunda iletişim kurulacak güzel bi ilişki
03 Yorumla
Soran+1 yılKarşıdakinin isteğiyle ilgilenmiyorum ama sadece benim isteklerim gerçekleşecek.
Soran+1 yılHevesim kaçtı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe gibi istekler bunlar kendi gotumu sktrmem ona gore 😂🤣🤣
11 Yorumla
Soran+1 yılıyyyyy
Gizli Üye(36-45)+1 yılburada tamda dediğin gibi olacak çok kişi var aradığın özelliklerde bulursun
026 Yorumla
Soran+1 yılBu sadece kısa süreli istek. Gerçekte neleri aradığımı tahmin dahi edemezsin. + Bu heyecanı boş beleş kafasız biriyle de yaşamak istemem.
Cevap sahibi+1 yılbazen kısa süre dersin ama gün gelir sende iz bırakan biri olursa her arzunda onu ister olursun
Soran+1 yılBu kadar güvenme kendine. Bana zevk verebilen çıkmadı şimdiye kadar.
Cevap sahibi+1 yılihtiyaç için yapan değilim cinsellik seks değil zevk için sevişmektir
Soran+1 yılİhtiyacın zevk denilen şey olmadığını mı düşünüyorsun?
Cevap sahibi+1 yılyok cinselliği biran önce girip üç beş git gel yapıp boşalmak olmadığını söylemek istiyorum cinsellik zevkjlere doyum için yapılmalı boşalmak için değil ve amaç boşalmak olsaydı elim fazlaca yeterdi zaten
Soran+1 yılEvet öyle ama ben heyecan derken seksten bahsetmedim zaten. Bedensel oyunlardan , bu oyunlarla alınan zevklerden.
Cevap sahibi+1 yıloyun bence katılan fantazilerdir birazı eylemsel birazı görsel birazıda farklı hissettirmelere fanteziler gerisi çocukça
Soran+1 yılCümlende tek bir virgül yok. Yanlış anlamaya müsait.
Cevap sahibi+1 yılya olmaması gerekeni düşünür öyle anlarsın ya da olmasını istediğin gibi düşünür öyle anlarsın
Soran+1 yılKimsin sen?
Cevap sahibi+1 yılsıradan biriyim kimse değilim
yazılanlar her ne olursa olsun işine geleni gör al işine gelmeyen zaten önemsizz
Soran+1 yılNeyi alayım peki? sen söyle.
Cevap sahibi+1 yılbence sen alman gerekeni aldın
kaç kişi bu kadarcık yorumda karşısındakinin ne olduğunu nasıl biri olduğunu anlayabilir ki ama sen anlayacak birisin
cok ciddiyim zannettiğinden farklı arzularıma göre özellikler arayan fazlaca seçici biriyim
Eğer sıradan bir şekilde yaşanacaksa yaşanmasın elim bana bu konuda yetiyor Ama değecekse yaşanmalı ki yüzde saklanamyan gülümsemeler zevklerin yaşanmasıyla olur
Cevap sahibi+1 yılarzularını ve o bahsettiğin oyunları yazarmısın
Cevap sahibi+1 yılnaber nasılsın
Soran+1 yıliyi değl.
Cevap sahibi+1 yılönemli bir sorun mu neden iyi değil
Soran+1 yılHayatta olan nası iyi olabilir?
Cevap sahibi+1 yılhayatta olmak kötü mü yoksa hayatımızda olsa dediğimiz ama olmayanlar mı
Cevap sahibi+1 yılburadaki bazı soruları görünce sanki senin sorduğunu hissedip ileri gitmeden yüzeysel bazı arzuları yaşamayı arzuladığını düşünüyorum
Soran+1 yılsen kimsin yaaa.
Cevap sahibi+1 yılsoruya beğeniden görürsün şimdi yapılan beğeni
Cevap sahibi+1 yılbenim de yaşamak istediğim bazı arzularıma eksiğimi sende bulduğumu anlatmak zor gibi ve sanırım çok çok ortak zevk ve arzulara sahibiz bunu yürümek zannetme sadece paylaşım
Soran+1 yılteşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılmutlu günler sana en özel zevkler dileğiyle
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDeteylı konuşmak gerek
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılOo şartlara gel
12 Yorumla
Soran+1 yılBeğendin mi?
- +1 yıl
Herkesin madalyonu var ve bu madalyonun arkasında gizlediği bşr öz ben hali. her şey ne kadsr cesur oldugun ile doğru orantılı
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. sanal hayattan çıktıktan sonra 😁
02 Yorumla
Soran+1 yılyani?
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBurdan bulabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılhani?
- +1 yıl
Şehir belirtseydin daha kolay olmazmıydı
+1 yılVar istersen ama uzağız
09 Yorumla
Soran+1 yılUzak olduğumuzu nerden biliyorsunuz?
- +1 yıl
Almanyada yaşıyorum
Soran+1 yıl:D :D
Soran+1 yılGeleyim? :D
- +1 yıl
Uzağız bak
- +1 yıl
Gel istersen herseye varım
- +1 yıl
Ama salça olmak yok sadece istekler
Soran+1 yılorada bunları isteyen yok mu gerçekten?
- +1 yıl
Çok var günü birlik ilişki isteyen ama sana yardımm etmek istedim
her yerde bulabilrsin
01 Yorumla
Soran+1 yılHani?
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılHangi şehirdesin?
010 Yorumla- +1 yıl
Aynı şehirdeysek, tam istediğin profilde biri olduğuma %100 eminim.
Soran+1 yılNerden eminsin bu kadar?
- +1 yıl
Kendimi biliyorum, düzgün bir insanım.
Soran+1 yılNe açıdan düzgün?
Soran+1 yılBen sizinle konuşmuş muydum? engellemişim de sizi.
- +1 yıl
Bilmiyorum, insanlar bazen yanlış anlıyorlar engelleyebiliyorlar. Yazışarak dert anlatmak zor olabiliyor.
Soran+1 yılHmmmmmmmmmmmmm.
- +1 yıl
Rahatsızlık verecek biri değilim
Soran+1 yılZaten konuşmuşuz. Çıkarmaya çalışıyorum.
- +1 yıl
Konuşalım tekrar, uymazsa zaten herkes kendi yoluna yani
Nasıl bir heyecan
00 YorumlaBurayı YIKARLAR
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDaha açık olabilir misin
04 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi?
- +1 yıl
İstediğin şeylerle ilgili
Soran+1 yılCanım bir şeyler istdiğinde derhal o kişiyi bulabilmeliyim öncelikle.
- +1 yıl
Peki anladım
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Tam istediğim türden konuşalım detayları
05 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevli olduğunu da belirtseydin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvli değilim. Evli değilken evliyim mi demeliydim?
Mesela senin gibi kafasız, önyargılı biriyle olmaz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşkasıyla olmamak şartıyla olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHeyecanına tükürem püüüü 🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılAl başına belayı
11 Yorumla
Soran+1 yılYok almak istemiyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Nasıl bir heyecan 🤔😅
00 Yorumla
+1 yılburada rahatlıkla aradığını bulabilirsin..
02 Yorumla
Soran+1 yılSen olabilir misin o?
- +1 yıl
Kim bilebilir 🤷🏻♂️
+1 yılhangi şehirdesin?
01 Yorumla
Soran+1 yılKaradeniz.
+1 yılVar olduğunu düşünüyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 804 cevap paylaştı. Var evet ben
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Ben var
01 YorumlaBuyur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Köle :D
00 YorumlaNasılbı heycan acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl bir heyecan bu
015 Yorumla
Soran+1 yılHer türlü isteğe cevap verme.
Cevap sahibi+1 yılGizliyi açacağım ona göre
Soran+1 yılDuymak istediğin ne?
Cevap sahibi+1 yılGözlerin kapalı tatmadığın bir heyacan istiyorsan karanlıkta birbirini arayan bir çift olabiliri varsan konuşalım yoksan yolun açık olsun👍
Soran+1 yılahhahahah. bu neee, fazla açık olmadı mı?
Cevap sahibi+1 yıl😇 aradığın şey buysa
Soran+1 yılAradığım belli bir şey yok ama bu da heyecana girer tabii. Neden çift olmak zorunda?
Cevap sahibi+1 yılİkimiz anlamında kullandım yanlış anladin
Cevap sahibi+1 yılSadece herkesin çizgilerinin belli olduğu bir evren olacak sen ve ben 😒
Soran+1 yılGüzel o zaman.
Cevap sahibi+1 yılDüşün ok dersen gizliden çıkarım 👍 yazarsin
Soran+1 yılHerkes seni mi tanıyor ne bu korku?
Cevap sahibi+1 yılKimse beni tanımıyor korku değil benimde bir cizgim var sen bilirsin 🤟
Soran+1 yılGizli kişiye yalvaramam.
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin bol şans
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvar yaz
00 Yorumla
+1 yılEvlimisin
00 YorumlaYeap
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar benim
05 Yorumla
Soran+1 yılKimsin?
Cevap sahibi+1 yılTanımazsın ki evli misin
Soran+1 yılTanımazsam , sorduğun soruyu da cevaplamak durumunda değilim.
Cevap sahibi+1 yılYazacaksan çıkayım gizliden
Soran+1 yılHadi ikile.
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Heyecan yaşamak için birine ihtiyacım var, nereden bulabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler